מה צבע השיער שלך???

מה צבע השיער שלך???

כל אחת כותבת את שמה אחר זה כאילו צבע השיער שלה ואז את מה תמיד אומרים לה (כאילו - סנובית, מתוקה, שתלטנית, חמודה, רחמנית ועוד) ומה את תמיד אומרת על לעצמך הבנתוס???? כל מי שהבינה יאללא...למה היא מחכה?שתגיב ותשחק כבר!!

שלי!!!ראשונה!!איזה כיייף לייייייייי

קוראים לי נטלי (מה לא הבנתם????!!!!) אבל אני יותר אוהבת שאומרים את זה ככה - NEE ולא NAA כאילו ככה- נייטלי ואם E, יש לי בלונד מזה מה1000!!!!! ויש לי תלתלים מזה מתולתלים!!!!!!!!!!!!! אומרים לי מלאאאאא דברים אומרים לי כאילו מלא סתכלו טיפשה פרחה בלונדינית מאאאאהאמי (כל הבנים אומרים לי) כוססית פריליפס (אני לא יודעת מה זה אומרר אבל הבנים אומריים לי כזה ככה את זה כאילו - פרררי ליפסססס) אני חושבת שאני מאאאאאאאאאאמי ברור שבלונדינית (אל תגלו לאף אחד אבל פעם זה היה לי חום) וכוססיסיסיסת...

שלקע

New member
אוקיי נטלי-

*מתרגשת..* (עלק..) אמ.. לדעתי את טיפשע (טיפשה) כאילו, בלי להעליב הכוונה לטיפשה במובן הטוב
ראית ילדות רעות
אז בכל מקרה יש שם אחת בלונדה.. והיא טיפשה
כמוך
בלי להעליב כן?

Pink Bubbles

New member
אני בטוחה שהיא לא נעלבה...

טוב נטלי או נייטלי לא הבנתי וסליחה אבל את באמת צריכה קצת אמממ.... להירגע את נשמעת די שחצנית ואת בטח לא רוצה להשמע ככה נכון?

שליקעוש

מה השם אמיתי שלך? שלק? שם מיפה |מהואב| מה פתרום נראה לך שזה מעליב?????????
אני הייתי הראשונה בקולונוע!!!!!!!!!!!!!אבל חבל על הזמן מה שהם עשו למקובלות!!!!!!!!!!!!!!!!!אני מקובלת!!!!!!!!!!!!!!וכולם מתים עלי!!!!!!!!!!!!אני מקובלת ומה שהם עשו למקובלות לא היה יפה
!!!!!!!!!! מקובלות לנצח וכל השאר לרצח.....סססססתתתתתתתתתתאאאאאאאאאאםםםםםםםםםםם

שלקע

New member
ממ..

השם שלי זה שלי ולא שלק
. חוצמזה, כולם מתים עלייך מה.. את מקובלת.. מממממממממממממ.. אז אולי כדאי שתשכבי עם הילד ההוא
עם סנוביות כמוך העולם רק נראה יותר ויותר טוב. (NOT). תקשיבי- מה שהם עשו למקובלות היה מהמם הלוואי שאני מתישהו אצליח לעשות את זה
אם כולם כ"כ מתים עלייך עוד להפוך לזונה רק ישמח אותך לא
סליחה על אופן הדיבור אבל אנשים כמוך.. בואי נאמר שאני לא מעריצה גדולה של אנשים כמוך.

שלקע

New member
ממ..

השם שלי זה שלי ולא שלק
. חוצמזה, כולם מתים עלייך מה.. את מקובלת.. מממממממממממממ.. אז אולי כדאי שתשכבי עם הילד ההוא
עם סנוביות כמוך העולם רק נראה יותר ויותר טוב. (NOT). תקשיבי- מה שהם עשו למקובלות היה מהמם הלוואי שאני מתישהו אצליח לעשות את זה
אם כולם כ"כ מתים עלייך עוד להפוך לזונה רק ישמח אותך לא
סליחה על אופן הדיבור אבל אנשים כמוך.. בואי נאמר שאני לא מעריצה גדולה של אנשים כמוך.

יאאא!!!!!!!!!שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ואני כאן בפורום (עם לא הבנתם עדיין!?!?!?!?!?!?!) וקוראים לי שחר!!!!! ויש לי שיער בצבע חום כהההההה!!!!!!! וזה כל כך 100מם כאילו דה כאילו?!?!?! ויש לי גם בקבוקים!!!!וזה ממש 100לף!?!?!?!?! |די אל תעשו לי את זה| וכולם אומרים עלייי שאני מה זה חמודה בטירוף ומאמי!!!!!!! וגם אני חושבת שאני פצצה עולמית כאילו דה, הההלו?!?!?!?!?!? וכאילו אני מה זה מתה עלייך נשמה כפרה עיינים שלי!! |מיכאלה רולז| ולסיום-
*|מה נכנס בי
..*

שחרצ'וק../images/Emo70.gif

נשמה את כל כך מתוקה את בדיוק בטעם שלי, את ממש יהלום!! יוהו!! אני לא מאמינה!! מצאתי את החצי הנוסף שלי!!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ואני לא רוצה להיכנס לריב

יש בזה משהו...אם ככה אז- כמה דברים ששמתי לב אצלך-
את משתמת במלאאאאאאאאאא סימני פיסוק!!!!!!!!!!!!!וכאלהההההה!!!?!?!?!?!?!?
את כל הזמן מזכירה לנו את זה שאת "מקובלת"
לפי דעתי-את סנובית. -סנובית זה לא תמיד רע,לא שאני כזאת-
נראה לי שמצאת חן בעייני ענת...
את כל הזמן מזכירה לנו שאת יפה [או במילים שלך: פצצה עולמית כוסית הורסת כאילו דה בטירוף!!!!!!!!!!!!!!!!!]
אני לא מאמינה לך שאת בת 14...את פשוט ילדותית מדי
בחטיבה וחטיבת ביינים, אין "מקובלות"
יש חנוניות,יש נורמליות חמודות ונחמדות,ויש פקצות
ואת נראית לי כזאת,פקצה.
אני אומרת את זה בלי כוונה רעה |לא נראה ככה אבל לא משנה|פשוט אני הייתי חייבת להגיד

למעלה