מה פשר הדבר ?

Prophet

New member
מה פשר הדבר ?../images/Emo129.gif

1. היום היו לי ברקים בעיר ולא יכלתי להשתתף !!! שונא את המזג אוויר ! 2. מה השעה המדוייקת ?

Prophet

New member
חחחח הקבצים התערבבו בפתאומיות !

נשבע לכם ! העליתי את התמונה הזאת בתפוז משוב כי הקובץ לא עלה, משום מה התמונה הזאת בשניהם ! בינתיים- הנה הקובץ הנכון

The6thAngel

New member
../images/Emo62.gif אולי....

22:22
למרות שזה על בטוח לא נכון, כי זה פשוט מדיי...

ברברבר

New member
../images/Emo6.gif אני לא חושב שזו הייתה חידה...

אני חושב שהוא פשוט העלה איזה באג במחשב שלו

Prophet

New member
מי הדפוק שהמציא ../images/Emo188.gifים../images/Emo7.gif../images/Emo129.gif

כל המחשב נמחק לי בגלל זה
בגלל זה גם עכשיו כל ההודעות שראיתי בתפוז נחמחקו ! וגם כל המסמכים של המחשב שלי כולל עבודת שורשים !!!! לא רוצה לראות יותר אף
בחיים שלי !

ידידי... מחשב לא נמחק בגלל ברקים

אולי ספק הכח הלך או אולי לוח האם קיבל איזה זרמון קטן והלך אבל המידע על הדיסק הקשיח שלך קיים ושריר... אני לא זוכר מקרה שראיתי שדיסק קשיח נהרס בגלל ברק... פשוט מאוד להזמין טכנאי שיבדוק את המחשב ובמקרה הכי גרוע - לתת את הדיסק הקשיח לחבר שיש לו צורב, לבקש שיחבר את הדיסק הקשיחל אצלו במחשב ולגבות את החומר על דיסק זה הכל
בהצלחה

Prophet

New member
הברק היה 1 הסיבות...../images/Emo129.gif

עוד סיבה הייתה אח שלי הגדול (גדול, לא בוגר !!!) שהוא "קצת" תמים, הוא שילם למישהו בשביל שיתקין לו ווינווד אקס פי במחשב (המישהו הזה היה במקרה חבר שלו, שהסכים לעשות את זה רק תמורת כסף !), הבעיה היא שהווינווד הזה היה פרוץ, כנראה שמיקרוסופט עלתה על זה, ונגרם בעיה שכל חודש צריך להתקין את הווינווס מחדש, בגלל שלא ידעתי שזה הולך לפי השעון שבמחשב, ה
ניתק את המחשב, והתאריך והשעה נמחק לי משום מה, זה אמר לי שהיום (אתמול) ה-2/12/2000, בחצות, ואני, בלי לדעת שהווינווד הולך לפי השעון של המחשב, החזרתי את השעה לשלוש שנים קדימה, בגלל זה הווינווד חשב שעבר החודש, ומחק לי הכל כי לא התקנתי אותו מחדש בחודש (עברו שלוש שנים, לא רק חודש (
), (זה גם הסיבה של הזמן שהיה כתוב לי באתר של התחרות), בקיצר, כל המחשב נחמק לי עכשיו, ואני צריך שהמורה שלי תחזיר לי את העבודת שורשים כדי להקליד את הכל מחדש
ברצינות קראתם את זה ? וזה לא חלק מהחתימה

לדעתי זה הפוך...

הווינדוס לא פרוץ, בגלל זה הוא דורש ACTIVATION אחרי חודש ואם אין אז הוא "מחרבש" את המחשב, אבל אין לזה שום נגיעה למידע שיש על המחשב. בכל מקרה - צור קשר במסר (כי אין לי איי סי קיו כי אני לא במחשב שלי כרגע) ותשאיר מספר טלפון במסר, ואני אתקשר אליך ואנסה לעזור לך... אוקיי ?

למעלה