מה פרוש "quick launch" מתי משתמשים

nirasaf

New member
הדרך הקלה

משתמשים בביטוי הזה כאשר רוצים להגיד שמישהו בחר בדרך הקלה על מנת להשיג משהו. בדר"כ בהקשר של כסף. זאת בעצם מטאפורה לכך שמישהו מנסה להשיג כסף קל שבאמצעותו הוא יקנה את ארוחת הצהריים שלו.

נירש

New member
יש האומרים גם...

שזה הפאנל הקטן ליד כפתור START בוינדוס שמאפשר לך להפעיל תוכניות בלחיצה אחת.

itaf10

New member
או, זה מתקבל על הדעת במקרה זה, האם

זה בדוק או השערה? לא שכחתי לאמר תודה

itaf10

New member
תודה רבה, נתקלתי בו רבות בעת סימון

בתוכנות. כמו, בעת העלאת ZONE ALARM קיים סעיף כזה. במקרה זה, למה הכוונה ל-quick launch אגב, את הפרוש המילולי הבנתי(אני פרשתי ארוחת צהרים מהירה)...

zuli2

New member
הפעלה מהירה

היי איטה הביטוי הוא "הפעלה מהירה" , וזהו למעשה סרגל הכלים אשר נמצא לך ע"י ההתחל. ישנה אפשרות ליצור עוד סרגלי כלים כאלו לבחירתך. לחצן ימני על שורת המשימות , (על מקום ריק ) סרגלי כלים. מטרת ההפעלה המהירה היא מעין קיצור דרך רק קצת יותר נגיש... מקווה שעזרתי ביי

נירש

New member
רק תוספת קטנטנה

הכוונה בquick launch זה ליצור כפתור שבלחיצה אחת יפעיל את התוכנה כדי למנוע את הטרטור דרך התחל-תוכניות וכו´.

itaf10

New member
באותו עניין

נירש, ברצוני לעשות אייקון קטן לאי.סי.קיו ליד ה"התחל". אני מפעילה אותו בשעת הצורך מהתחל , תוכניות... איך אני עושה זאת? בברכה

itaf10

New member
תודה, כן אני יודעת, האם ניתן

שהתוכנה תשב כקיצור דרך ותעשה את העבודה במקום שהיא תשב ליד השעון?? כלומר שהיא תרוץ ותפעל בזמן אמת? או שזמן אמת (הפעלה) רק במידה והוא יושב וצופה ליד השעון.

נירש

New member
אם הבנתי אותך נכון...

את שואלת האם אפשר שתוכנה תפעל ולא תופיע ליד השעון? אם כן, זה הגדרה של כל תוכנה בנפרד. אם לא, תנסי לנסח קצת אחרת...

נירש

New member
ZA = Zone Alarm?

בהנחה שכן - אין אפשרות לעשות את מה ששאלת. אני יודע שבוינאמפ למשל אפשר...

למעלה