מה פיספסתי?

רונזי

New member
מה פיספסתי?

היי לכולם אני כבר פרסמתי כאן הודעה אבל מסיבה לא מובנת היא נעלמה... הענין אצלי שאובחנתי בבדיקת tova ונתנו לי מרשם של רטלין, כל עלות הבדיקה היתה בסביבות 600 ש"ח, הטעות שלי היתה שהתבססתי על שמועות שמבוטחי מגן זהב של מכבי מקבלים זיכוי של 80% על הבדיקה, כאת מסטבר שזה לא כך, ובנוסף פוטרתי מהעבודה בגלל היותי לקוי למידה, ועם זה לא מספיק אני סוטדנט שצריך לשלם את כל סכר הלימוד (מיותר לציין שזאת הסיבה שרטלין הכרחי). העיקרון הוא שנתקעתי עם חיוב למרפאה שעשתה לי את המבחן tova ונראה לי שיש דרך לגרום לכך שיהיה לזה כיסוי, רק שאני פספסתי את הדרך, אז עם עם מישהו יודע... בבקשה את עזרתכם

zivadina

New member
החזר על בדיקת TOVA

שלום רונזי. יש בעייה ידועה של הודעות שנעלמות בדרך לפורומי תפוז, ומתויקות רק בכרטיס האישי, אבל יש גם בעייה עם קוראים שלא עוקבים אחרי ההודעה שלהם, וכך היא עוברת לה עם התגובות לדפים האחוריים. לאיזו קבוצה אתה שייך? באופן כללי, צריך לברר באופן ברור מהי ההשתתפות של הקופה שלך בכל בדיקה ואבחון שאתה עושה לפני מעשה ולא אחריו. לי ידוע רק על ההשתתפות של כללית, ואשמח אם תעדכן אותנו על ההשתתפות של מכבי. מעבירה לך את הקישור לאתר שלהם, כדי שתכתוב אליהם.

רונזי

New member
לא ממש עוזרים

לצערי הם אינם מכסים את הבדיקה עצמה אבל הם כן מכסים התיעצות עם רופה מומחה (חצי מהסכום) הבעיה היא שהרופא שעליו הלכתי אין כיסוי, רשימת הרופאים שכן יש בדרך עלי (למרות שזה כבר לא יעזור.............תודה בכל מקרא

zivadina

New member
לפחות תוכל לייעץ לחברי מכבי אחרים

שרוצים לעבור אבחון. מקווה שתמשיך לגלוש כאן ובפורום התמיכה למבוגרים.

05 מיכל

New member
רונזי, במכבי יד אחת לא יודעת מה היד

השנייה עושה. תנסה לברר שוב במשרד יותר מרכזי של מכבי (אבל עדיין במחוז שלך) וגם במשרדי "מגן זהב". ואם לא יעזור - נסה לפנות במכתב אל הרופא המנהלי אן למשרדי "מגן זהב" להסביר את טעותך ואת מצבך ולבקש שיילכו לקראתך. זה לא שיש לזה הרבה סיכוי, אבל את ה"לא" יש לך כבר בכיס, אז בשביל סיכוי קטן ל"כן" שווה לנסות. בהצלחה.

למעלה