מה עשית לי, מה עשית?!

AlteX

New member
מה עשית לי, מה עשית?!

הייתי אדם שמח ומאושר, חייתי לי את חיי בשקט ובשלווה... "קיר אחד לבן..." וכו´... ואז פתאום, ביום בהיר אחד... I felt a great disturbance in The Force (המשפט האחרון היה מיעוד לאוהדי מלחמת הכוכבים) ננסה שוב: ואז פתאום, ביום בהיר אחד אני מקבל מסר במערכת הכרויות מסוימת. מערכת, שחודשים לא נכנסתי אליה, אפילו שכחתי על קיומה. ופתאום... "ראיתי את הפרטים שלך וזה מאוד הזכיר לי את עצמי". כמובן, זה היה מפתה ביותר! התחלנו להתכתב, המשכנו במשך כחודש - אי-מייל, אי.סי.קיו, SMS... הכל היה מאוד מעניין וטוב ויפה ואפילו עם פוטנציאל גדול (לדעתי לפחות)... עד שנפגשנו... זה לא שהפגישה היתה רעה (לדעתי לפחות), וגם היא אמרה שנהנתה (טוב, כך היא אמרה, אבל זה לא אומר כלום...). פשוט כשהפגישה הסתיימה היא ברחה לי מהאוטו כמו טיל בליסטי! "תודה על הכל, להתראות...". זה נשמע כל-כך... סופני. פעם אחרונה שמישהי ברחה ממני ככה, היא גם לא ענתה לטלפונים שלי אח"כ. טוב, הבנתי שכנראה שגם זאת לא ממש נהנתה ושזה נגמר. טוב... "לא רוצה - לא צריך" - זה המוטו שלי. התבאסתי כמה ימים. הייתי בדכאון קל, חברים הרגיעו אותי, יצאתי מזה. חזרתי לשלווה שלי. באתי לעבודה היום בבוקר - ומה אני רואה: אי-מייל ממנה. "...ולגבי הפגישה המוזרה שלנו, אני חושבת שאנחנו פרטנרים הרבה יותר טובים בכתב מאשר במציאות". אוקיי, אני מודה - זה לא שהפגישה לא היתה מוזרה, אבל זה כל היופי (לדעתי לפחות). אבל עכשיו היא רוצה מה?... שנתכתב כרגיל ושום דבר חוץ מזה? טוב, גם זה לגיטימי, אבל אני לא בטוח שאני רוצה להשקיע בקשר הזה אם אני יודע שעתידו להיות וירטואלי לנצח. כן - היא צודקת, להתכתב איתה זה מאוד מעניין. אבל עכשיו אני מבולבל. אני עדיין רוצה יותר. היא בחורה מדהימה, מכל הבחינות! האם יש דרך מוצא? דרך לשכנע אותה להיפגש שוב, לנסות שוב?... כן, זה נגד המוטו שלי "לא רוצה - לא צריך", אבל אבל... לא יודע, לא יודע מה לעשות. אני יודע שאם זה ישאר וירטואלי, זה ידאך וימות בסופו של דבר, כי לא תהיה לי מוטיבציה להשקיע בזה. בלבלתי אתכן/ם?! טוב מאוד! אשמח לקבל עצות מבלבלות לא פחות... שלכן/ם, אלכס.

אם...

מההמתחלה זה לא זה מותק....אין טעם לחשוב שאולי זה כן... חבל גם על הזמן היקר שלך (והוא בהחלט יקר$$$) וגם על שלה... עדיף שכל אחד ימשיך בכיוון שלו....וזהו. זה עבר...חבל שתתבאס שוב ושוב... מתה עליך מקסימושששששששש

אלכסיייי יקר

יש 2 עצות לי לתת לך..... 1. לתת לזמן לעשות את שלו, ומי יודע דברים הרי משתנים וגם דעות, אז כן תישאר בקשר ככה וירטואלי,מי יודע מה יוליד יום. שתדע שזה אפשרות שסתם יכולה להוליד אשליות, אבל עדיף לנסות לא?! 2. או כמו שמקסי אמרה, ובהצעה הזו אני דוגלת, להמשיך הלאה, אן היא לא מעוניינת והחליטה כך, אז כמו שאמרת לא רוצה, לא צריך... תמשיך הלאה, הרי יש עוד המון דגות בים. אני אישית גם לא אוהבת להישאר על אש קטנה, ולא אוהבת להשאיר על אש קטנה.... אז אלכס´וש החיים קצרים ,,,,,, אז תמשיך הלאה זרום הלאה.....
אישה יפה.

אתה מאוהב בה?

העצה הכי טובה שיש לי לתת לך. תהנה ממנה כל עוד שזה נמצא. ואם זה יתחיל לכאוב יותר מדי תחתוך ואם פתאום גם היא תתאהב בך אז אחלה ואם פתאום תדעך האהבה שלך, אז לא נורא. לפחות היו כמה חודשים עם אישה מדהימה. עכבר

AlteX

New member
אם אני מאוהב בה?

מה זאת אהבה? אף אחד לא יודע, אני משאר. אמורים לחוש זאת, כך אומרים. לי אין מושג... אני סה"כ הרגשתי שבמשך אותו החודש שדיברנו היו בינינו כמה דברים שהיו רק בינינו, שהיו שייכים רק לנו, דברים ששנינו אוהבים, דברים ששנינו צוחקים מהם, דברים ששנינו מסכימים עליהם... ואין אף אדם אחר בעולם שאני מכיר, שהיה מסכים איתי או צוחק איתי מאותם הדברים. חלק דברים משמעותיים וגדולים. חלק דברים קטנים, אבל חשובים לא פחות בקונטקסט של הקשר שהיה בינינו. אני לא יודע למה, אבל בפגישה היא בכלל לא הסתכלה עליי, כמעט. רק כשישבנו פנים מול פנים. אני לא הרגשתי שהיא אדם זר לי, אבל אולי היא הרגישה כך כלפיי... ועכשיו אני מסתכל אחורה, אני נזכר באותם הדברים שהיו "שלנו" ואני מרגיש כאב, כי אני יודע שלא אוכל לחוות אותם עוד, כי לא ממש יהיה עם מי. אפילו אם זה יימשך באי-מייל, זה כבר לא יהיה אותו דבר. היא כבר לא חלק מהחיים שלי, כמו שרציתי שתהיה... אולי זאת בעצם האהבה. האהבה היא האוסף של אותם ה"דברים". הדברים ששייכים רק לזוג המאוהב, הדברים שיוצרים את העולם הפרטי של הזוג הזה, שלא מובן בכלל למי שמסתכל מבחוץ. וכשזה נגמר... הדברים האלה מתנפצים ושייכים רק לעבר, וכמו על חלק מחיינו שנעלם מהעולם, כמו על חבר טוב שהלך לעולמו, אנחנו מרגישים כאב ובוכים...

לדעתי..

כיוון שהיא כל כך מוצאת חן בעיניך, לא מוותרים כל כך מהר. זה שהיא רוצה לשמור על הקשר הזה, זה אומר שבסה"כ נעים לה לדבר איתך ומעניין לה. מה בקשר ליותר? שאלה טובה - אני הייתי מרימה טלפון ושואלת דוגרי. יכול להיות שהתשובה תהיה כואבת, נכון. אבל בכל מקרה - אתה תדע איפה אתה עומד. הרי להמשיך קשר וירטואלי לנצח זה ממש לא לעניין (במיוחד שהכוונה מראש היתה לבנות קשר לא וירטואלי). בקיצור, תעצום עיניים ותקשיב לבטן. אם הבטן שלך אומרת שיש איזה צליל של תקווה - תשאל אותה ישר. אם הבטן אומרת חבל.. אבל זה לא זה .. אז תגמור ללקק את הפצעים ויאללה תסתער על איזו עסיסית אחרת. ואין לי ספק שתמצא אותה

AlteX

New member
../images/Emo51.gif כנראה שאני פשוט...

אגיד לה את מה שאני חושב על זה. אני חושש שאני יודע איך היא תגיב, אבל לפחות נסגור את הפרק הזה וזהו...

עוברים הלאה

בליינדייטס הן דבר מוזר. תמיד היו. אהבה או לא, כשרק אחד הצדדים מעוניין (אם הבנתי נכון) זה לא זה בכל זאת. אלכס ידידי, עבור הלאה. בהצלחה.

בליינדייט

המצאה נוראית. היו לי הרבה בליינדייטס. דיברנו והתכתבנו והיה אחלה. נפגשנו - בהינו אחד בשנייה..... הכל קורה היום. אל יאוש אלכס. יהיה טוב!

shugi28

New member
שלום לך !

נראה לי שהיא חייה בסרטים .. חבל על האנרגיה .! חברות ווירטואלית זה טוב עד גיל מסויים וגם לאנשים משועממים רצח ... תמשיך הלאה ! בי שוגי .

אלקס יקירי

אם היא לא רוצה יותר, אין מה לעשות, לא יהיה יותר. גם לי היה אחד כזה, שאמר היה ממש נחמד, אני אתקשר ולא התקשר שוב. לא יודעת לתת עיצות לא מבלבלות כי אני בחורה מבולבלת, רק להגיד לך את המוטו הישראלי הקבוע: "יהיה בסדר"
ולשלוח לך נשיקה וחיבוק (כן כן, וירטואלים, סורי) לעידוד

AlteX

New member
חכי חכי...

במפגש הבא, יום חמישי או לא יום חמישי, אני אישית בא אלייך וסוחב אותך, עם הילדים אם צריך, למפגש!!! ...ואז נראה אותך בחיבוקים ונשיקות אמיתיות, ליידי אל יקרה!!!

ככה????

אז קבל עוד כמה
ים ו
ות
האמת, אם נביא את הבן הקטן שלי למפגש כולנו נהיה רזות תוך שלוש שעות מרוב ההתרצצויות אחריו
אז אולי לא כדאי להביא אותו, שלא נקלקל את השמנות היפות

רוז בת 37

New member
הלאה צריך ללכת הלאה

לטפס למעלה ולא להאחז... משירה של רבקה זוהר אלכס יקר אני אומנם לא מכירה אותך ברמה האישית (מה נקרא לבינתיים) אבל אני קוראת לא אחת את דברייך כאן ומדברייך עולה כי אתה בחור מקסים נבון איכותי שנון רומנטיקן מלא אנרגיות חיוביות (נו כבר הסמקתה)טוב טוב אני אפסיק במילה ועוד... הסיבה שדברייך היו מבולבלים היא רק אחת הבחורה הזו מבולבלת פחד!! אז תן לה שתבלבל עם עצמה ואל תרד למקום שבו היא נמצאת.כאילו מה היא חושבת לעצמה מצאה בחור בעל סבלנות ויכולת הקשב וכמובן אינטלגנציה (אוףףףףףף אתה רואה אני שוב נסחפת למחמאות ) אז היא יענו תשכב לה בפוזה של הספה ותהפוך אותך לפסיכולוג הפרטי שלה ועוד במייל? ואללה יש להודות הבחורה כמעט מקורית. עצתי לך אלכס יקר היא שתגיד לה כך: שיש לך כל כך הרבה סיבות טובות לא לותר על הרצונות שלך שאתה בטוח שהדרך להשגתם אינה נמצאת במייל שלה. אלכס אני בטוחה במליון אחוז שהאישה שתהייה לצדיך תהייה אישה מאד מאושרת יש לך את זה!!! ואל תתן לשום דבר לפגוע באבק הכוכבים הנוצץ שבך! אני שולחת לך ים בחיבוקים ואם היא תעצ´בן אותך אני יכנס בה תודיע לה

AlteX

New member
רק בלי אלימות, בבקשה...!

והמון
על כל המחמאות, הייתי צריך את זה...
אז קבלי ימבה
-ים חמים! אבל אני לא חושב שהבחורה הזאת כזאת "רעה". היא סה"כ צפתה כנראה למשהו אחר... ולא עניתי לציפיות שלה. מה לעשות... קורה. אני חושב שפשוט אגיד לה מה אני חושב על כל זה, ישר ולעניין, כמו שאמרת.

sunflowers

New member
אלכס שרי,

סליחה שאהיה נחרצת, אך אין כבעל[ת] נסיון... א. בשום אופן לא קשר של מיילים וכו´. ב. שיחה גלויה, מכאיבה ככל שתהיה. ג. במידה ומה שיוצא מ-ב´ הוא כמו שאתה חושב - "חיתוך חד ונקי". כירורגי. בלי שאריות וסוגי קשר שונים ומשונים. cut clean. בענין הזה, זה כמו פצע עם מוגלה. גם אם לפתוח/לפוצץ זה באותו רגע כואב יותר מלהשאיר, כך זה ירפא הרבה יותר מהר. באחריות. ואני רואה שממילא כבר הסקת את כל האמור לבד, אז אני בעיקר מחזקת את ידיך.

למעלה