מה עשיתם עם.........? B-)

chirab

New member
מה עשיתם עם.........? B-)

1. עם התמונות של החתונה? (במיוחד זאת עם החמות ואתם בנשיקה סוערת) 2. המתנות מהסבתא של האקס\ית? 3. היין המשובח עם ההקדשה מהחבר הכי טוב של האקס\ית? 4. מכתבי האהבה שלו\ה? 5. מתנות שקבלתם ממנו\ה ברגע אינטימי? אנא ענו תשובות וגם הוסיפו שאלות!!!!!!!! הגיגים של מוצ``ש Lov u שירה B-)

chirab

New member
חל שיבוש!!!!!!!! :-()

ההודעה נכתבה בלשון זכר ונקבה כולל סלשים שנמחקו בדרך!!!!! שימו לב - ולא להיעלב שנית - הרעיון של אחותי שלום שלום

תאנה

New member
התמונות.........

נקודה רגישה. במקרה שלי הוא לקח הכל.(סוג של נקמה) .

יערית

New member
תמיד זה היה לי בראש

השאלות האלו ,אך מעולם לא העליתי אותן על כתב.. כן בעיה כל התמונות ויש הרבה מהן ,לפני הנישואין ולאחר הנישואים,לידות,טיולים,הרבה הרבה זיכרונות,מה שמוזר שאנחנו מצולמים לחוד ברובן,הוא היה הצלם,לא היה מוכן שאני יצלם(כי אני צלמת גרועה לדעתו) טוב מכל דבר היתה לו סיבה להגיד כמה שהוא טוב יותר:)...סתם מקצינה.. הוא ביקש כמה מהתמונות אך אמרתי לו שאלו תמונות שישארו בשביל הילדים אז למה לחלק אותן? לגבי כל מיניי איגרות רומנטיות שאני כתבתי לו בימי הולדת או סתם כך אספתי ורציתי לתת לו,הוא לא הסכים לקבל וביקש שאזרוק לפח,אני כמובן שלא עשיתי כך(הוא אפילו חיפש בפח)אני לעולם לא זורקת עבר לפח,העבר הוא העתיד, אומנם נפרדנו אך הזיכרונות תמיד ישארו בתוכינו לטוב ולרע! אפילו סרטי וידאו ביחד עם הילדים הוא הקליט לי בקלטות כפול לי ולו,אני בעד כמה שפחות לחלק את הקטע לשניים,בסופו של דבר הילדים ירצו לראות הכל אייך היה פעם,אז מי שרוצה לשמור על הנוסטלגייה שיעשה כך. את האמת.... ורק את האמת.... רק זכרונות הלידה שלי נצורות בליבי ביחס לעבר שלי איתו,הוא הוכיח כמה טוב הוא בעידוד הילודה! שלכם.. יערית.

אז ככה זה...

התמונות שמורות כי לא זורקים ולפעמים נעים להיזכר, את היהלומים מכרתי במחיר חיסול, רק לא לראות..., חוץ מזה, לא נשאר כלום.

noam011

New member
אני לקחתי חלק מהתמונות

ולא משנה לי החותנת או לא חותנת אבל משתדל שלא להסתכל מומלץ למי שרוצה לעבור את התקופה יותר קל

gugi-גוגי

New member
5 תשובות..(אשיות כמובן..)

1-תרמתי לפסיכולוגים את התמונות. 2-הסבתות שלהן..מתו ב 48. 3-שתיתי רק ערק. 4-מכתבים..יש רק מעורכי דין יאפים..( יאקק) 5-לא קיבלתי מהן מתנות אף פעם...(האקס שלהן היה תפרן...) נ.ב :יש עוד טריויה?..(מת על זה)

chirab

New member
לקרצי

אולי תענה במקום להטיף? ולידיעתך - אני עוסקת בעניינים שברומו של עולם!!

שבור

New member
או קיי, או קיי

התמונות לקחה היין שתיתי לבד מתנות לא קנתה ואת שלי לקחה איתה מבסוטית

יפעת*

New member
אני שומרת הכל

טוב זה כנראה קשור איפה שהוא גם לגנים הפולניים שלי, באיזה שהוא שלב, אחרי הפרידה, לפני הגירושים החלטתי להוריד את הטבעת, היא כבר לא סמלה כלום, אבל אני שומרת אותה. אגב את החתונה אני עוד זוכרת בתור יום נפלא, ובכלל משתדלת תמיד לזכור את הרגעים היפים, בכל מערכת יחסים שהיתה לי, גם אם היא נגמרה לא הכי... כי הכל זה חלק מהחיים שלי, ואני לא מוחקת את מה שהיה קודם, אלא לומדת, ובונה על מה שהיה את ההמשך... יפעת

אני לפני הצעד

וזה ממש מעסיק אותי הקטע עם התמונות, של החתונה, של ירח הדבש, של לפני, של תוך כדי.......... אוףףףףףףףףףףףףףףף

למעלה