מה עשיתם לתפוז אישי?

אפרת12

New member
מה עשיתם לתפוז אישי?

עד שסוף סוף הצלחתי לחיות איתו בשלום - אני שוב צריכה להתחיל לריב איתו? כל מיני קומונות שכבר הורדתי חזרו, פורומים שהגדרתי בעבר אינם שם ולא קיימים ברשימת הפורומים שבהגדרות (היא ריקה) ופורומים שאי פעם הכנסתי בהם הודעה צצו, זה לא בסדר שהגדרתי בעבר ואני לא רואה אפשרות לשלוט על הסדר. למה?

אפרת12

New member
אתם רציניים?

בשביל להוסיף פורומים לרשימה צריך ללחוץ, לא לראות כלום, לחזור לדף הראשי, לחזור לעריכת תפוז אישי, לפתוח את הרשימה, רק אז לראות שהפורום באמת נמצא ברשימה (טוב, ראיתי אותו בתפוז אישי) וסוף סוף אני יכולה להוסיף עוד פורום? זה שיפור?

Witchcrafts

New member
כשאת לוחצת על "עריכת תפוז אישי" בדף הבית,

ומתחברת לכרטיס האישי, את לא מגיעה למסך שמאפשר לך עריכה של הרשימות?
לא הבנתי באיזה שלב את לא רואה כלום.

ובאופן כללי, כיוון שכאן זה רק פורום תמיכה (אני גולשת בדיוק כמוך, רק עם הרשאות ניהול שמסתכמות בפורום הזה בלבד), הערות והארות כלליות יש להפנות לפורום משוב כדי שהבוסים יקראו: http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumId=168

אפרת12

New member
אני מגיעה למסך שנותן אפשרות לערוך את הרשימות

אבל כשאני בוחרת פורום ולוחצת עליו, אני לא רואה שהוא נוסף לרשימה. זה דבר אחד. דבר שני, אם אני רוצה להוסיף עוד פורום, אני לא יכולה - חיפוש נוסף לא מזיז לרשימת התוצאות הקודמת. לכן - אני צריכה לצאת לגמרי מהעריכה, לחזור - אז אני רואה את הפורום שהוספתי קודם, לעשות חיפוש חדש, ללחוץ (ושוב לא לראות שקרה משהו) לצאת וחוזר חלילה.
אבל to start with - כבר עשיתי את העבודה הזו בעבר והיא עלתה ביזע - למה למחוק את התפוז האישי הישן? אי אפשר לעשות הסבה?
ותודה על העצה - אעשה את זה, אולי. לא נראה לי שיזיז למישהו.

אפרת12

New member
אוקיי, הבוקר זה כבר בסדר

רחוק ממושלם, אבל לפחות החיפוש וההוספה בסדר.

למעלה