מה עשיתם בסופשבוע?

yafit93

New member
אניי

אתמול הלכתי עם חברה לחברה אחרת לראות סרט היום בבוקר הייתי עם בנות דודות שלי אח"כ באתי הביתה כמעט חצי מהיום במחשב ודיברתי עם אחותייי ואחיין שלי כפרה עליווווווווו וזהווווו

הייתי בסרט...באחד בלילה...

הלכתי לסרט עם החבר שלי ועוד שתי חברות ביום שישי באחד בלילה היו כאלה פאדיחות!!! בהתחלה נחנקתי מהפופקורן אז שתיתי קולה ותקעתי גראפס ענקי!!!ועשינו אני והוא תחרות גראפסים בקולנוע וכל זה לא מספיק נירדמתי באמצע הסרט... ואז חבר שלי העיר אותי ואמר לי: שירן קומי קומי הסרט נגמר" זאת הייתה היציאה הראשונה שלי איתו... טחח איזה פדיחות זה!!!

עונהננהננהנהנהנההההה

ביום שישי כמו שאתם יודעים היה לי יומולדת אז ביום שישי בערב היו אצלי כל המשפחה והיה ממש כיף ואז אחרי שכוווווולם הלכו באו אלי כמה חברות וכמה ידידים והיה הכי קטעים בעולםםםםם ואז אחרי שכווולם בערך ב2 וחצי נשארו אצלי 4 חברות הכי טובות וישנו אצלי.. הלכנו לישון ב5.. חחחח וביום שבת חברות שלי נשארו אצלי ואז שהם הלכו למדתי למבחן באנגלית (הלך לי ממש חרא) ואז בערב הלכנו לקניון הזהב.. קיצר היה לי סופשבוע כיפייי!!!!

המאמושש

New member
אניי..!!

בערב יום שישי יצאתי עם חברות היה צחוקים חבל על הזמן..!! וביום שבת תחנתי תחומר של המבחן באנגלית..!!!

וואי אל תשאלו מה קרה לי אתמולל.!!כנ

וואיי אתמול אני וחברה שלי היא ישנה אצלי וקמנו ואני והיא נסענו לת"א סתם לטייל עם המשפחה שלי ובדרך אמרנו וואי אולי נראה את הבויז אנחנו מגיעות לקניון עזריאלי פתאום אני קולטת 3 בנים ש=ו=ו=ים אני וחברה שלי מתקרבות בשביל לראות מי זה פתאום אני רואה 3 בנים קופי אבל מזה ק=ו=פ=י אדם אושרי ונוליי קופי כמו כפילים שלהם אימא ואני לא מורידה את העינים מהםם.!אם חברה שלילא הייתה אומרת לי שזה לא הם עוד הייתי הולכת אליהם.!!זה ממש ממש קופיי..!!לזה שדומה לאושרי היה עגיל באף חישוק כמו שלא ולזה שהיה דומה לשרון היה גם עגיל בגבה ושיער אותו דבר לאושרי ולשרון אותו דבר ולזה שדומה לאדם היה עגיל באף גםם.!והוא היה נמוך כזה כמו אדם ואותו שערות אלוהיםפ הייתי בשוקק..!!!איזה מושלמיםם...וחצי מהבנות בקניון מסתכלות עליהם ולא מבינות כמה הם יכולים להיות דומים להם.!!

למעלה