מה עשיתם בחופש?

מה עשיתם בחופש?

אני הייתי באיטליה ,בכנרת ובצפון! היה ממש כיף! נ.ב.וכל יום (בערך) פתחתי את הטלויזיה בשעה-11 בערוץ הולמרק ליבדוק עם במיקרה (עולי) יש הרקיע השביעי!

ב-YES הולמרק זה 15../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

סיימתי ביצפר כמובן המממ.. מה עשיתי?חיפשתי עבודה ולא מצאתי
אבל בהורוסקופ שלי להשבוע היה כתוב שלמובטלות תמצא עבודה השבוע
הלוווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאייייייייי שתהיה לכם שנת לימודים מוצלחת מאד מאד מאד

yonco

New member
היא אמרה שהיא פתחה בשעה 11

לא בערוץ 11... ואני מקווה בשבילך שהתחזית האסטרולוגית באמת תתגשם.

אההה../images/Emo29.gif

חחחחחחחח טוב לא שמתי
ואין לי מושג איזה ערוץ זה בהוט אז.. חחחחחחחח ותודה!אני גם מקווה שהיא תתגשם

nowhere kid

New member
בעיקרון שומדבר ממש מעניין...

סתם חברות שלי היו אצלי, ואני אצלן. הו, כן, והיה גם מפגש פורום סימפל פלאן
לפני שבוע בדיוק
וזהו
אבל היה נחמד בכל זאת. חוץ מתחילת החופש. אבל אני לא אפרט

noabethr

New member
טוב אז

בחודש ושבוע ה-1 לחופש עבדתי ואז טסתי לאמריקה...היה מזה כיף...בא לי להיות שם עכשיו הם מתחילים ללמוד יותר מאוחר ויוצאים לחופש יותר מוקדם....[גמני רוצה] עשיתי המון שופינג...אבל ה-מ-ו-ן יש לי 6 זוגות נעליים שקניתי החופש מתוכם 5 באמריקה וזוג אחד מזה מדליק של vans שעוד לא הגיעו לארץ....[יש משבצות וגולגולות ופצצות...חחח] הייתי במיני גולף עם חברה שלי [בארה"ב] והיו לפנינו אפרו-אמריקאים שקיללו והתחלנו לפרש את הקללות לעברית היה קורע....ומאחורינו היה איזה חנון שהתערב לנו בשיחות...חחח ובמשחק וכל שניה אמר what the.... חחח גם הייתי בדיסנילנד [בפעם ה-50 מליון] והתורים היו זוועה בחיים לא הייתי שם כשכל כך מפוצץ [יש לי תמונה מספלאש מאונטן]....הייתי ביוניברסל סטודיוס היה מגניב...חחח יש לי קריקטורה שלי עם גוף של ספיידרגירל... ראיתי 2 מפורסמים- לקס לות'ר מסמולוויל ראין [ככה נראה לי שקוראים לו] בקיצור הגבוה מ"של מי השורה הזאת בכלל" זהו.....

yonco

New member
ראית את מייקל רוזנבאום?

חחח אני והוא נולדנו באותו יום... :) איזה כיף לך שהיית באמריקה! גם אני הייתי בדיסנילנד וביוניברסל סטודיוס. באמת מגניב, ממש נהניתי! אבל הייתי בשנה שעברה וזה היה פעם ראשונה, לא 50 מיליון...

noabethr

New member
חחחח

מייקל רוזנבאום?! מה הוא יהודי??? מי זה בכלל??? אני באמריקה כל שנה [חוץ משנה שעברה שסבתא הייתה חולה...] סבים שלי גרים שם וכך גם חברה הכי טובה שלי ודודים מצד אבא [אבא אמריקאי]....גרתי שם פעם....אז דיסנילנד זה מנהג אצלנו תמיד נוסעים יחד עם בת דודה שלי ותמיד נוסעים לעוד פארק חוץ מדיסנילנד בשנים האחרונות יצא לנו לנסוע ליוניברסל סטודיוס ולסאן דיאגו-ל"סי וורלד" -אבל השנה לא הצטרפתי אליהם לא היה לי כח לטייל בסאן דיאגו... אני מתה לגור שם שוב כל כך שונה שם מפה... האווירה והסגנון... חוצמזה שגם מתחילים ללמוד מאוחר יותר ולא בראשון לספטמבר.... רק הטיסה לפעמים נורא ארוכה...למשל לשם היתה לנו טיסה לא שקטה היו המון כיסי אוויר אז כל הזמן המטוס קפץ....ואיכס אני שונאת אוכל של מטוס....אבל לעומת זאת האוכל במסעדות באמריקה הרבה יותר איכותי וטעים ולהם יש טאקו בל ובאהה פרש [מקסיקני] שפה אין...וזה האוכל הכי טעים שיש

yonco

New member
מייקל זה לקס לות'ר מ"סמולוויל"

איזה כיף לך שאת טסה לשם כל שנה! ובאמת הטיסה מאוד ארוכה ומשעממת ומתסכלת... והאווירה באמת מאוד שונה, אבל אל תשכחי את היתרונות שיש בישראל!

למעלה