מה עשיתי רע (שוב)?

ה-שונית

New member
מה עשיתי רע (שוב)?

אני בקשר התכתבותי עם איזה אמריקאי אידיוט (האמת, לא ממש אידיוט, פשוט אמריקאי) בגילו של אבי בערך, אשר all of a sudden החליט לכתוב ספר עלילתי בהשראת מקרה אוטובוס הדמים ודומיו ובכלל המצב בארץ... והוא מבקש את דיעותי המקצועיות (בתור ישראלית, שאמורה לדעת אם הפלסטינים יאמצו את רעיונותיו החדשניים לאיך להציק לנו) ובכלל עצות מעצות שונות. כותב לי מיילים באורך הגלות ועוד באנגלית. למה למה למה זה מגיע לי? שונית (שלפחות הוצע לה כבר מקלט ב-basement של אותו גברבר)

והנה עוד הוכחה

לכמה כיף ומשחרר לא להיות חייב לאנשים שמתעלקים לנו על הנשמה. יש לי חבר טוב שאומר תמיד: מה שלא עושה לך טוב - תתרחקי ממנו. אישית אני משתדלת ליישם זאת. אוריאנה

ה-שונית

New member
אהובתי חמדתי

תגידי, שאני לא אסייע למעשי ציונות מצד יהדות הגולה?? ככה את מכירה אותי??? הטמבל הזה חשב שהמוסד יכול להוציא להורג אנשים לאחר שערך להם משפט ראווה פנימי משלו, אז שאני לא אתקן אותו??? וחוצמזה... אינטרסים חביבתי... העולם מונע ע``י אינטרסים... אמרתי כבר שהוא הציע לי מקלט בביסמנט ביתו בניו-יורק (המקום האהוב עלי בעולם כולו)? שונית (שפוזלת לעבר ארצו של הדוד סם)

אז הנה לך ההבדל בינינו

אצלי העולם לא מונע ע``י אינטרסים, וכנראה זה עוד פאק שלי, כי ככה העולם, ככה מתנהלים הדברים. זה שאני לא מסוגלת לנהוג ככה אומר עליי ועל כישוריי החברתיים כמה דברים נורא עצובים... אוריאנה

יערית

New member
בתור אחת שגרה ב-basement.

זה נוראאאאאאאאאא! זה מרעיש!!!!! אבל זה יש עולם ומלואו למטה ;-) , תנסי זאת למה לא? אני אתן לך תידרוך עד לפתח המיטבח:) לגבי אוטובוס הדמים ,המכתבים הארוכים באנגלית.. סביר להניח שהאנגלית אצלך היא טובה לא? סביר להניח שיש לך את דעתך בעיניין אוטובוס הדמים לא? אולי לא כישראלית אזרחית,אלא כבת אדם(למרות שקשה לנו לנטרל את הישראליות שבנו),, תני דעתך בעיניין ללא חשש בכלל,אך תקווי שדברים לא יצונזורו כפי שבא לו:) יערית(שמעדיפה הולנדים על פני אמריקאים)

taltallim

New member
יעריתוש...

מה שלומך חומד??? אני קוראת כאן את ההגיגייך (המשתלחים - בחלקם...) ומתמוגגת מהאנרגיות... תלתלים (בחיוך משועשע...)

יערית

New member
אני משתלחת??????

מתי? איפה? למה? אייך? מדוע? והשאלות חוזרות על עצמן.. כל עוד שזה מביא חיוך ולא כעס,אז בבקשה! ;-) יערית(שגם עם חיוך על השפתיים)

יערית

New member
אנימ רגשיה על ספת הטיפולים שלך ;-)

מה זה חומד? לא אומרים חומד למי שלא אוהבים?:-( תלתלים מיצאי לי שם חיבה קצת יותר חביב... משהו איטליאנו לא למדת? יערית(שאומרת די לצחוקייה אחר הצהריים הזה!)

taltallim

New member
אז לגבי הספה...

את רוצה לשכב עליה? כי לא זכור לי שקבענו... חחחחחח :))) יערית... לא מבינה את מקור הרגישות ל - חומד... אבל למה שלא תגלי לי מה את מעדיפה שאדע... לעתיד. תלתלים (שמעדיפה בעברית...)

גוגי=GUGI

New member
שונית...השנונית...

מה הטענות.. הרי את לא חייבת... או שפשוט הביישנות שבך..לא נותנת לנשמה הרכה לחתוך את הסבא לקיבינימט.. טוב לך ?..יופי..!! לא טוב?..תעיפי ת`בנדם הזה..!! גוגי...(לשונית שלא תמיד מובנת)..צודקת זה משו אחר!!

ה-שונית

New member
מובנת... זה לא מעניין

וצפוי - זה משעמם! לעומת זאת, צודקת זה חשוב.... שונית (האישה והייחוד)

למעלה