מה עשיתי לך?

מה עשיתי לך?

שבוע שעבר, שראיתי אותך, נתת לי חיבוק, אפילו "בוסה", שאלת מה שלומי, והאמנתי שאתה חבר אמיתי. אבל היום אני כבר לא בטוח. כשהתפללתי לידך אתמול והגיעה הברכה שהיא נותנת לי את האמונה שאני לא יגורש מהבית שלי, אפילו שראש הממשלה חושב ככה,ראיתי שאתה לא עומד ועונה אמן. מה? אתה חושב שברכת "אבינו שבשמים" נאמרת בשביל להעלות לראש הממשלה את המשכורת? בשביל לתת לפ-ו-ש-ע שפיצץ לך את הצורה בעמונה כח לקום בבוקר? תפילה ראש נאמרת בשביל מדינת ישראל, ארץ ישראל. כל הזמן ששואלים אותך "אתה לא מתכוון לעולם לסלוח לראש הממשלה וחבריו?" אתה עונה- רק אם הם יחזרו בתשובה (ואם אתה לא אומר את זה אז יש לך בעיה, כי אדם שחוזר בתשובה הוא כאדם חדש ואם הקב"ה מוחל לו על עוונותיו, מי אנחנו שלא??), אז אם ככה למה אתה לא עונה אמן בצעקה כשאומרים "ותקנם בעצה טובה מלפניך"?? כשראיתי שאתה עושה ככה חשבתי שאולי לא שמת לב, אז אמרתי לך שעכשיו עושים מי שברך לחיילי צה"ל. ושוב, ראיתי את אותו תסריט- אתה לא קם ולא עונה אמן. אבא שלי חייל כבר שנים. הוא מעולם לא גירש יהודים, והוא נגד הגירוש ובעד להכניס את כולם (החיילים מעמונה וגוש קטיף) לכלא. הנה, הוא בדעה שלך. לא מגיע שתענה אמן בשבילו? והוא לא היחיד. אני מאמין שברכות זה לא סתם. אז למה לא מגיע לו גם להתברך?? ~נקודה למחשבה~ (הכל נכתב ברגע ובלי עיון קודם אז....)

עוד שני משהוים

א)רוב הפרטים פה זה של אדם אלמוני ולא שלי (אני גר באילת, ולא יפנו אותה בזמן הקרוב. בעז"ה) ב)אני אשתדל להגיב על תגובות, אם אני אוכל.

../images/Emo12.gif זה קרה לך??

מי שאשם בגירוש זה לא הצבא שלנו (מדהימים אחד אחד, באמת!) אל ההנהגה של העם שלנו. למה הצבא צריך להיות אשם בזה?!

isilme

New member
../images/Emo205.gifוואיי...

אתה לא יודע כמה אני מסכימה עם מה שאתה אומר.. וגם היו לי הרבה ויכוחים עם הצוות באולפנה על זה.. אי אפשר לשפוט ע"פ מקרה אחד שקרה, נורא ככל שיהיה. וכמובן, שאי אפשר לעשות הכללות. בגלל מקרה אחד או שניים, שקרו, שבהם הממשלה התנהגה כממשלה בלתי יהודית ובלתי אנושית צריך לזרוק את כל ערכי הציונות שהאמנו בהם שנים? את כל הכבוד והאהבה שלנו לצה"ל? את כל האמונה ב"ראשית צמיחת גאולתנו"?

למעלה