מה עשו ל "זה רק אתה".........
ו ולנטינו לוי New member 19/2/05 #2 ../images/Emo6.gif ענק!! אגב, יש מצב שאתם "תיפתחו" אלינו ותספרו לנו על טעויות שלכם? אני מבטיח לספר טעות מצחיקה ל"דרך ארוכה"
../images/Emo6.gif ענק!! אגב, יש מצב שאתם "תיפתחו" אלינו ותספרו לנו על טעויות שלכם? אני מבטיח לספר טעות מצחיקה ל"דרך ארוכה"
ע עדי 345 New member 19/2/05 #5 יש לי משהו מישהי שעבדה איתי שרה פעם את "השיר שיביא לך אהבה": "את רוצה לשיר את השיר שיביא לך אהבה, מעיל אחר..." (במקום "להלחם"). כמובן, העמדתי אותה על טעותה...
יש לי משהו מישהי שעבדה איתי שרה פעם את "השיר שיביא לך אהבה": "את רוצה לשיר את השיר שיביא לך אהבה, מעיל אחר..." (במקום "להלחם"). כמובן, העמדתי אותה על טעותה...
ו ולנטינו לוי New member 19/2/05 #7 טוב הטעות שלי גם מאוד דבילית../images/Emo3.gif ואפילו לא נשמעת הגיונית. עד לפני שנה הייתי שר ככה: המקור: "כשהאור על פני המים יש קשת של גוונים" אני שרתי: כשהרוח על המים יש קשת של גוונים
טוב הטעות שלי גם מאוד דבילית../images/Emo3.gif ואפילו לא נשמעת הגיונית. עד לפני שנה הייתי שר ככה: המקור: "כשהאור על פני המים יש קשת של גוונים" אני שרתי: כשהרוח על המים יש קשת של גוונים
ש שרית7 New member 19/2/05 #8 כהייתי בכיתה י' יצא השיר קסמים מישהי מהכיתה שלי שרה בבוקר ישנה ובלילות רוצה סמים... בטעות היא באמת חשבה שאלו המלים
כהייתי בכיתה י' יצא השיר קסמים מישהי מהכיתה שלי שרה בבוקר ישנה ובלילות רוצה סמים... בטעות היא באמת חשבה שאלו המלים