מה עשה לכם טוב השבוע?

מה עשה לכם טוב השבוע?

איזה דברים שהתרחשו השבוע ממש עשו לכם טוב? או מה עשה לכם קצת טוב? בשרשור זה נתמקד בדברים הטובים שקרו לנו

אורלי_ל

New member
../images/Emo9.gif

1. שיעור קונג פו יחסית מוצלח. 2. חברים שלא ראיתי מזמן ותמיד כיף איתם. 3. גורת חתולים שהם אימצו והתפנקה עלי 4. סתם אנשים נחמדים בעבודה. 5. אמא שלי שמפתיעה אותי בזמן האחרון לטובה

יופי ../images/Emo45.gif

ומה לי עשה טוב השבוע: 1. איך שעיצבתי את היום שני האחרון - ניהול הזמן שלי היה מופלא לגמרי! 2. הדברים שעשיתי ביום שני. כל ההתקדמויות שעשיתי ביום הזה בנושאים שונים. 3. שיעורי הקונג-פו אתמול. 4. המקלחת הטובה שעשיתי מקודם
5. השינה שאשן היום בסוף היום (אני עייפה, כי לא ישנתי הרבה בלילה)
6. עוד מלא דברים שקרו שאני לא זוכרת ברגע זה....

natalynataly

New member
שהות רגועה עם המשפחה בבית.

בדרך כלל בסוכות אנחנו מארחים ומתארחים, השנה, החלטנו להישאר בבית. ככה סתם. בהיקף מצומצם.... ופשוט היה כיף. רגוע. פרט ליום אחד שאחותי קפצה אלינו, - דבר נחמד לכשעצמו כי המון זמן לא ראינו אותה ואת הילדים שלה. פשוט ישבנו בבית. לקחנו את הזמן שלנו.... עסקנו קצת בתחביבים - סוכה זה דבר נפלא כדי להתפרס עם כל ציוד הציור. לשבת בנחת ולצייר. ... לא משהו גרנגיוזי, אבל בכיף כזה.

אוקיי

1. הרשמה למכון כושר ואימון בו. 2.החבר שלי מפתיע אותי כל הזמן, וגם הוא תרם לי כמה דיסקים של מוזיקה מרגיעה של DEEP FOREST למי שמכיר , זה באמת מרגיע אותי. 3.העובדה שסיימתי לקרוא חצי ספר לעבודה שלי 4. העובדה שהצלחתי לשתות מעל 1.5 ליטר.... וזהו בנתיים....לצערי יש עדיין הרבה דברים שמכבידים עליי....

-הדבר הטוב שקרה לי השבוע

שהקשבתי לקול הפנימי שלי, שהבנתי משהוא שהוא נכון לי, ההבנה גרמה לי אושר ממש גדול, שעד עכשיו מלווה אותי
אהה, וששתיתי היום פרישייק, זה היה ממש כיף!
אוהב בר ילד מאושר, סתם ככה, בלי סיבה!

מה עשה לי טוב ../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

יצאתי מהבית (קד"צ)
הכרתי אחלה אנשים
חזרתי קצת הביתה
גיליתי על עצמי תכונות חדשות:
אני הרבה יותר עצמאית ממה שחשבתי.
אני מתחברת לאנשים חדשים בקלות.
קיבלתי מתנות מגניבות
חלמתי חלום משעשע (פילפילה בחצר
)
פתחתי סוף סוף חשבון בנק
אכלתי אוכל טעייים של בית
הרשימה הזאת

הצלחתי לממש את תוכניותיי,למרות ש..

תיראו תמונת מצב: שבוע של חג וחופש, ,,המון תוכניות...[טיול לצפון,מפגש גננות..ועוד] אופס' מתקלקל האוטו..
.. ולרגע ..חשבתי..
wow, ירדו התוכניות לטימיון... ובזמן שחיכיתי לגרר ,,{והיה לי דיי הרבה זמן
}... החלטתי שהכל יתקיים! השגתי דרך חברים מישהו שהקפיץ אותי למפגש, מישהו אחר שהסיע אותי על כל מטלטליי[ציוד לקמפינג..] למקום שם הצטרפתי למכונית נוספת שיצאה לטיול.. זו הרגשה נפלאה , הרגשה נהדרת, שיצאנו לטיול ,למרות הכל.. הנה שקיעה על הרי גולן-.... והיי,, מזמן לא ביקרתי פה, אבל תמיד מציצה וקוראת.

למעלה