1. שיעור קונג-פו ביום רביעי 2. איך שהייתי קלילה בשיעור הזה 3. זה שמישהי שלומדת איתי הסכימה להשלים לי שיעור שלא השתתפתי בו 4. הטלפון ביום ראשון בבוקר מהמוציא לאור 5. הסרט של הארי פוטר שראיתי בלילה 6. קריאת הספר הסוד של שמבאהלה 7. הביקור אצל ההילרית 8. מה שאני הולכת לעשות תיכף (עבודה עם שפע) אני אוסיף עוד אם אני אזכר
סיימתי סוף סוף את שנת הלימודים באוניברסיטה ויצאתי לחופשה עד סוף אוקטובר. התחלתי טיפול בפרחי באך (מדהים מדהים) הספקתי לעשות כול מיני סידורים, ועמדתי בכול ההתחיבויות שהיו לי . הצלחתי לזרום עם כול מה שעלה ועולה בי ולקבל בעצמי חלקים שאני לא אוהב נפלו לי כמה אסימונים חשובים כמו : תודה לכול מיני אנשים ומקרים שהראו לי איך יש בתוכי חלקים שאני לא מקבל, וככה אני משליך על הסובב את הרגשות שלי, אז פשוט הבנתי שכאשר אני מקבל בתוכי את החלקים הללו זה מתפוגג, וזה כול כך חשוב לי עכשיו.
אגב, התחלת לטפל בפרחי באך, או לעבור טיפולים בזה על ידי אדם אחר? מזל טוב על החופשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יההההההההההההההה!!!!!!!!!!! איזה כיף! איך אתה חוגג את זה?
התחלתי פרחי באך אצל המטפלת שלי (מסא'ג רפלקסולוגיה). אני חוגג את החופשה בזה שאני שמח שנסתיימו הלימודים. אני עובד כרגיל, ואפילו יותר החודש. הכי כייף זה החופש בראש מהלימודים.