מה עשה לכם טוב השבוע?

אני באמת לא זוכרת איזו הודעה ..

כמו שאמרתי זה היה אקראי לחלוטין, מה שזכור לי שזה היה בפורום רייקי, זה גם לא חשוב לי כל כך...העיקר שירד לי האסימון

MsPiggy

New member
מה שדאני עושה כשאני לא זוכרת משהו

חושבת על משהו אחר ואז אם זה שם של מישהו או משהו אחר אני פשוט חוזרת לזה מהר בלי לנסות להיזכר וזה איכשהו בא לי.... נו טוב, לפעמים זה עובד

יעל :-)

New member
סיום הפרוייקט שלי

ביום רביעי בלילה ואני והפרטנרים שלי סיימנו את הפרוייקט הגדול שלנו. בסוף השבוע (חמישי עד שבת) התקיים הפנינג וכל מגמות בית הספר הציגו את הפרוייקטים שלהם לקהל הרחב שהגיע. עשה לי טוב לראות אנשים מתיישבים ליד הפרוייקט שאני וחבריי יצרנו, ובעיקר עשה טוב לראות את אלו שבאמת השקיעו וסיימו את הלומדה שעשינו.
בכלל היה כיף ומעניין לראות עבודות של אנשים וסרטי אנימציה. בעקבות העבודה האינטנסיבית על הפרוייקט בשבועות האחרונים, כוחותיי אזלו וחליתי קצת. אבל עכשיו המצב משתפר

נהדר !!! ../images/Emo49.gif

איזה כיף את כבר אחרי זה וגם ולראות שאנשים נהנים מהפירות שלכם זה פשוט נהדר
הנה
מלא אנרגיות טובות להחלמה מהירה

New member
תודה

יש משהו בסמיילים האלו שעושה לי טוב, בעיקר ה-
. תודה!! מרב התרגשות ושמחה עלה לי החום...
סתם! זה לא קשור אלייך. זה יעבור בקרוב. במידה מסויימת כיף שהפרוייקט מאחורי, כיף שאנשים הגיבו יחסית בחיוב על הפרוייקט, אבל יותר כיף לדעת שתוך כדי עבודה הבנתי משהו לגבי עצמי.
ושוב תודה על האנרגיות...

basket case

New member
הרשימה שלי../images/Emo13.gif

הייתי בסמינר בן יומיים (לפני כ-12 שעות חזרתי), במסגרת "הפוך על הפוך", מקום בו אני מתנדבת. פעם בשנה, יש סמינר כזה לכל המתנדבים של על"ם (העמותה שהקימה את "הפוך"). בכל מקרה, באתי בגישה דיי "אנטי", קודם כל - כיוון שאני בין הכי מבוגרים שם (הרוב שם בני נוער, בגיל התיכון.. ואני כבר לפני שנה סיימתי תיכון), ושנית - כי בטח הסדנאות יהיו ילדותיות ומטופשות כאלה, סתם מיותרות. בכל מקרה, הגענו למקום, והשעות הראשונות עברו עליי בשביזות נוראית. קודם כל, הייתי עייפה והיה חם מוות. שנית, לפי התרשמות ראשונית, המקום היה עתיר פוסטמות וערסאוותים למיניהם. בכלל, כולם היו ילדים קטנים כאלה, הרגשתי ממש כמו בבית-ספר (ושנאתי את בית ספר!), מה גם שהמדריכים התייחסו אלי כמו לאיזו ילדה בת 14, ולא הסתכלו עליי בגובה העיניים, מה שנורא הכעיס אותי. וחוצמזה, אהובי באבט"ש, לא ראיתיו כבר מעל לשבוע, ואני כולי הייתי מלאת געגועים. ובכל זאת.. היו כמה אנשים שנראו לי ממש אחלה. התחברתי איתם, וגיליתי שהם אנשים פשוט מדהימים!! והתחברתי גם עם כאלה שפחות נראו לי. הם אמנם לא גרמו לי לשנות את דעתי עליהם, אבל תמיד נחמד להכיר אנשים... הסדנאות באמת לא היו משהו, אבל למדתי ליהנות מהם למרות הכל, ואפילו ללמוד קצת. בקיצור, בערך בערב של היום הראשון התחיל להיות לי נחמד, מהלילה ממש נהניתי, וכשהלכנו הביתה הייתי במחשבה של "וואו... היה פשוט נ ה ד ר!!!". פגשתי שם, בין היתר, בחור ערבי בן 19, שכל חייו פעל למען דו-קיום. ביליתי ביומיים האלה הרבה עם הבחור (שלא הפסיק להגיד לי כמה אני מקסימה ויפה..
), בן אדם ממש מדהים ויוצא דופן, שמאוד הנעים את זמני. בעצם, הוא זה שגרם ל"סוויצ'" הזה בערב, והפך את היומיים האלה למהנים עבורי
חתיכת חוויה זו הייתה

New member
נשמע נחמד ../images/Emo13.gif

ותודה על הקישור לאתר. משום מה היה לי קשה למצוא אותו.

יה-יה

New member
נכון. תודה על הקישור ../images/Emo13.gif

נכנסתי לאתר והתקשרתי אליהם היום
השלוחה היתה נטושה
מחר אנסה שוב.

New member
התכוונתי לברר לך השבוע כפי שהבטחתי

אך הרגשתי לא טוב בימים האחרונים. אם לא תשיגי את המידע שאת צריכה, אין לי בעיה לברר.

יה-יה

New member
אז זהו ש...

המידע הגיע אליי בזכות רצונך וכוונתך
קודם כל, תרגישי טוב.
אוהבת אותך כמו שאת.

למעלה