מה עשה לי ת'שבוע?

מה עשה לי ת'שבוע?

באיחור של יומיים
טוב, אתם יודעים מה לעשות, נכון? ולאלה שלא- פשוט תספרו על האירועים שעשו לכם את השבוע
. וגם אלה שלא. אז. ראיתי grind
וזה אחלה סרט. באמת. תראו אותו. האריק ריברס הזה ממש חמוד. יש לי אולסטאר. החלטתי לקרוא להן מייקי ופראנקי. כל קשר לMCR מקרי בהחלט. וראיתי את 'שמש נצחית בראש צלול'
. סרט מדהים, בהחלט. אלייז'ה שם
גם את הסרט הזה תראו. ואחרי שתסיימו תחזירו אחורה. ותראו שוב. מההתחלה. ואז שוב פעם אותו דבר. |רדאנדנט| פתחו סוף סוף פורום לאואזיס. ראיתי את ליאור סוף סוף
רופרט גרינט חגג 17 השבוע, והוא חוקי בעולם הקוסמים. |צהלולים| ומה שלא עשה לי. הממ. נתנאל. למקרה שתהיתם, זה הילד שבגללו ביקשתי ממכם חיבוק. ותודה
למי שנתן לי אותו, הייתי צריכה את זה. אז המון תודה לכם, והנה גם חיבוק בשבילכם
אני מניחה שמאוחר מדי לאחל סופ"ש נעים, אז אם ככה- שבוע אחרון לחופש טוב. השתמשו בו בחוכמה. *רותם מפגינה ידע בציטוט משפטים מהארי פוטר*

בטלקאפ

New member
וופי.

היה לי אחלה בחלה של שבוע
. אבל בעיקר: -ראיתי צ'ארלי,שוקולד בלה בלה!!!. -מפגש פורום
.

אני;[

מה עשה לי תשבוע שאני וליאור חזרנו להיות חברים שאייל עודד אותי והצחיק איתי ושהחלפנו מספרי טלפון:) ושגיל נפגע ממני טוב לא ממש אבל הצקתי לו קצת:) האמ ושראיתי תסרט צרלי בממלכת השוקולד אה ושדיברתי שיחה של 2 דקות עם אייל בפלאפון :S אבל היסתבר לי שהוא היה שיכורXD אה ושכחתי להגיד ליאור הוא החבר שלי:) בלאט.. אה ושנהנתי עם ליאור המון:))))) אה ושהוא בא איתי ביום שני להרביץ לגיל בביצים:) חח חחהעהעהעהעהעהעה
מה שהרס גיל קרא לי אגואיסטית ואומללה ;[ שאחותי אמרה לי שאני לבד ושאין לי חברות ושאף פעם לא יהיו לי חברות ושאף אחד לא סובל אותי ולא אוהב אותי והיא אמרהה לי שעדיף שאמות כי אנלא רצויה האמ אה ושפחדתי שליאור הולך להרביץ לאיילXDXDXD כי הוא קינא XDXDXD וזהו;[

Just TalTi

New member
יאא :)

היה לי שבוע נחמד 1. מפגש סאמר סקול 2. מפגש פורום 3. חברות שלי :) 4. אנשים נחמדים שפגשתי 5. מחר!!! 6. כנראה אני בכיתה עם כמה חברים שלי :)) בקיצור, שמייח :)

Noa Tsror

New member
../images/Emo41.gif אני ../images/Emo41.gif

אממ דבר ראשוך זה שהייתי בים סופסוף!, כבר שנה לא הייתי בים! והיה כיף
ראיתי תיכון בהיי וצ'ארלי והשוקולד ושניהם סרטים מומלצים!
אחי סופסוף נתן לי ת'דיסק של גאנז אנד רוזז שהתחננתי אליו חודש, דיסק שקשה להשיג עכשיו
פתחתי קומונה לדיויד!!... אהה וסופסוף קניתי מכנס שכל החופש חשקתי בו חח אהה והג'אנספור החדש שלי
היה שבוע כייפי וכ"כ נורא שהוא נגמר!, כי מבחינתי הלילה הזה זה הלילה האחרון לחופש

hellofanickname

New member
../images/Emo80.gif|עורב| אני

יום ראשון: עשיתי נזם וחצי שנה עם חבר שלי יום שני: הייתי אצל חבר שלי... יום שלישי: אני וחברות שלי השתרללנו אצלןXD חח סתם היה -ממש- מצחיק יום רביעי: מפגש פורום וזה:) יום חמישי: מפגש על סמים עם מישו שממש חיכיתי לזה יום שישי: מישו קרציה היה אמור לבוא וממש לא היה לי כוח והוא בסוף לא בא!! יאP: יום שבת: חברה שלי באה. והלכה. חח ממ זהו:)

mirrra

New member
מה לא?

זה היה שבוע שולט.. -המפגש -הקניות בת"א - כל היציאות של 4 הימים האחרונים

קרניjack

New member
אני.....

מה שעשה לי את השבוע: מפגש קומונת MCR
היה כל כך שווווה
וסוף סוף פגשתי את אורנה
מפגש פורום SP כמובן
זהו...בערך.... מה שלא עשה לי את השבוע:
זה שחוזרים ללימודים
נו טוב, שנה אחרונה

mirrra

New member
מישהו מתלהב

ממפגש פורום של MCR יותר מאשר של הפורום שלו

קרניjack

New member
מממ פגשתי שם מישהיא

שרציתי לפגוש הרבה זמן וזה לא אמור לרמוז שום דבר על המפגש שלנו

sapirush1

New member
יש שני דברים שהרסו לי אותו

אבל לא משנה.. מה שעשה לי את השבוע זה המפגש כמובן ואמא שלי הפתיעה אותי ואני לעשות עגיל באוזן למעלה (ששוב שכחתי איך קוראים לזה)
אני הולכת לעשות כנראה חודש הבא זה היה מדהים איך שאמרתי לה שאני רוצה לעשות והיא כזה תלכי למרות שפעם היא נבהלה כי אומרים שזה מסוכן שם

below the bed

New member
קוראים לזה הליקס

לי הולך להיות הרחבה שם =] האממ ולי עשה תשבוע המפגש... היומולדת.... וזה שחוזרים לבצפר=] ומה שלא עשה... זה .. אין..

hellofanickname

New member
../images/Emo80.gif|עורב| אפשר לעשות הרחבה בכל מ

קום.. ואייל אני הורגת אותך אם אתה עושה הרחבה שמה:|

גם לי היום הולדת!!!:)

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא:) איזה מזל אתה? חחח אה וזה שחוזרים לבצפר לא עשה לי:\

Noa Tsror

New member
כיף לךךך

קוראים לו הליקס או משו לא?... או שאני מתבלבלת... אני אוהבת הרבה סוגים של פירסינגים אבל אני פחדנית מדי לעשות אותם, אין לי אפילו חורים באוזניים חח..

hellofanickname

New member
../images/Emo80.gif|עורב| ממש לא כואב

ממ עשיתי פירסינג שקורים לו קרוס שזה ממש לא כאב שמישי שיש לה 16 פירסינגים אמרה שזה הכי כאב

l AdidAs l

New member
המ../images/Emo13.gif

המפגש
קצת השלמה עם חברות שלי |=
אני גם עושה הליקס!!!!111
אמא מרשה לי ואנס [= זייהו

למעלה