מה שעשה לי הכי את השבוע זה הטיסה שלי לטורקיה שהכרתי בנים חדשים ושווים בטירוף וגם בכלל היה שווה טילים.....זה נראה לי טיול שאני לא ישכח בחיים... מה שלא עשה לי ת'שבוע זה שנגמרה החופשה....
עשה לי ת'שבוע: מפגש פורום ג"ש ממש נהנתי!! אמ...שקניתי גופיה שחורה וחולצה שחורה <עם יד שמחזיקה סכין גילוח וכתוב בריטיש סטייל>
לא עשה ת'שבוע: חזרה ללימודים ..לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אההההה הוצאתי את זה אני משוחררת עכשיו
היה כל כךך כייף וזה ה-דרך לסיים איתו ת'חופש הזה שהיה הכי כיף בעולם =))) מה שעוד עשה לי ת'שבוע זה שחברה שלי חזרה אחרי חודש ושבועע(!!!) שהייתה בחו"ל! מה שלא עשה לי ת'שבוע זה שרבתי כזה עם חברים שליי אבל זה עבר אז לא נורא זה היה ריב מטופש.. ואז רבתי עוד פעם עם חברה שליי אבל גם זה עבר.. ולאדעת איפה להכניס את הציוני שלי בבגרויות בלשון ובהיסטוריה! אתמול פירסמו אותם! אזז אזז הם נחמדים! אבל אי אפשר להגיד שהם עשו לי ת'שבוע חחחח |4u|