מה עשה לי ת'שבוע?

Dorin555

New member
מה זה ואנס../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

mirrra

New member
לא נכון

כשאמרת ואנס התכוונת לאונס ופשוט התבלבלו לך האותיות!

mirrra

New member
אני אמא שלך? ../images/Emo12.gif

בכלמקרה, אונס זה זנותי! זנותי זה בריא!

l AdidAs l

New member
עכשיו החלטתי שאת אמא שלי../images/Emo12.gif

יאיי אני בריאה ואתם לא

SPFAN

New member
מה עשה לי ת'שבוע =O

אממ.. היה שבוע יחסית משעמם
אז מה שעשה לי ת'שבוע: המפגש
שסופסוף יצא לי להיפגש עם חברים שלי אחרי מלא זמן שלא ראיתי אותם
היומולדת של חבר שלי
זהו
ואמממ שומדבר לא עשה לי ת'שבוע
חוץ מזה שכמה חברים שלי עולים לי על העצבים

עשה לי ת'שבוע...

אה..קניתי 3 חגורות ניטים ושרשראות
נפרדתי מכל הצמידים שלי
30 בסך הכל וזייהו..
חיים משעממים אני יודעת נ.ב גם אני נתתי שמות לאולסטאר(תגובה להודעה המקורית) וקראתי להם ג'ורג' ורופרט, לא יודעת למה..

שלי..

מה שעשה לי הכי את השבוע זה הטיסה שלי לטורקיה שהכרתי בנים חדשים ושווים בטירוף וגם בכלל היה שווה טילים.....זה נראה לי טיול שאני לא ישכח בחיים... מה שלא עשה לי ת'שבוע זה שנגמרה החופשה....

Dorin555

New member
אני..

עשה לי את השבוע: היומולדת, שבסוף לא הייתה כלכך נוראה. לא עשה לי את השבוע: חוזרים ללימודים

eyaldar

New member
אממ...

עשה לי תשבוע: הורידו לי תגשר לא עשה לי תשבוע: יש לי פלטה+קיבוע שזה חרא וגם חוזרים ללימודים =\

ME :X

עשה לי ת'שבוע: מפגש פורום ג"ש ממש נהנתי!! אמ...שקניתי גופיה שחורה וחולצה שחורה <עם יד שמחזיקה סכין גילוח וכתוב בריטיש סטייל>
לא עשה ת'שבוע: חזרה ללימודים ..לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אההההה הוצאתי את זה אני משוחררת עכשיו

אמ.. בעיקר

שחברה שלי חזרה מחול אחרי חודש שלא ראיתי אותה 1 והיה כך שולט! והרס הבצפר.....

../images/Emo41.gif סלקום ווליום../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

כל כךךך עשה לי ת'שבוע
היה כל כךך כייף וזה ה-דרך לסיים איתו ת'חופש הזה שהיה הכי כיף בעולם =))) מה שעוד עשה לי ת'שבוע זה שחברה שלי חזרה אחרי חודש ושבועע(!!!) שהייתה בחו"ל! מה שלא עשה לי ת'שבוע זה שרבתי כזה עם חברים שליי אבל זה עבר אז לא נורא זה היה ריב מטופש.. ואז רבתי עוד פעם עם חברה שליי אבל גם זה עבר.. ולאדעת איפה להכניס את הציוני שלי בבגרויות בלשון ובהיסטוריה! אתמול פירסמו אותם! אזז אזז הם נחמדים! אבל אי אפשר להגיד שהם עשו לי ת'שבוע חחחח :) |4u|

למעלה