השרשור הזה תמיד עושה טוב ../images/Emo13.gif
שני דברים שעשו לי טוב לאחרונה: 1. ביום שישי הלכתי עם בן דוד שלי (אמנם בן דוד, אבל כפול+ בגיל ממני) מברזיל לטייל בים. הוא קפץ לביקור ומדי פעם אנחנו מטיילים על החוף, מדברים ומתעדכנים. לשם שינוי, בשלב מסוים הצטרפה גם אחותו וילדיה הקטנים. יצא לי לשחק בחול ולבנות ארמונות כמו ילדה קטנה והיה כיף.
נראה לי שנהניתי בעיקר לראות את תחושת המשפחתיות שהיתה שם. 2. חזרתי הלילה/הבוקר מהופעה של ריטה בכפר המוזיקה של קוקה קולה בניצנים. מדהים לראות אלפי אנשים שרים כל מילה, בעיקר ברגעים שריטה שתקה ונתנה לקהל לשיר לבד. יש ברגעים האלו מן עוצמה או תחושה מסויימת שקשה לי לתאר, אבל זה מדהים ונהניתי מאוד!!!
מצפות לי עוד חוויות טובות בהמשך השבוע, אבל זהו בינתיים. שיהיה לכולכם שבוע מקסים!
אני מתנצלת אבל יש לי בעיה במחשב ואין לי יכולת להכנס דרכו לפורומים בן השאר. אני מתעדכנת מהמחשב של אחי אבל הוא לא אוהב שאני פולשת יותר מדי. אז אני קוראת הכל אבל תסלחו לי שאולי לא יצא לי להגיב הרבה להודעות, עד שאמחוק הכל ואתקין את המחשב מחדש בעוד שבוע.
שני דברים שעשו לי טוב לאחרונה: 1. ביום שישי הלכתי עם בן דוד שלי (אמנם בן דוד, אבל כפול+ בגיל ממני) מברזיל לטייל בים. הוא קפץ לביקור ומדי פעם אנחנו מטיילים על החוף, מדברים ומתעדכנים. לשם שינוי, בשלב מסוים הצטרפה גם אחותו וילדיה הקטנים. יצא לי לשחק בחול ולבנות ארמונות כמו ילדה קטנה והיה כיף.