מה עם violet vision ? עובדים על משהו או שנעלמו גם הם מהעולם... ?
T TRANCE ADDICT New member 26/3/07 #2 לפי מה שהבנתי מיונתן האלבום כבר מוכן והוא או טו טו צריך להשתחרר...נחכה ונראה...(אגב זה האלבום האחרון שלהם ואחרי זה הם חותכים כל אחד לדרכו עם הפרוייקטים שלו)
לפי מה שהבנתי מיונתן האלבום כבר מוכן והוא או טו טו צריך להשתחרר...נחכה ונראה...(אגב זה האלבום האחרון שלהם ואחרי זה הם חותכים כל אחד לדרכו עם הפרוייקטים שלו)
T TRANCE ADDICT New member 26/3/07 #4 חח יגזור..... יונתן לא חבר שלי פשוט יצא לי לדבר איתו לפני כחודש דרך חבר שמכיר אותו אישית...אחלה בנאדם...
חח יגזור..... יונתן לא חבר שלי פשוט יצא לי לדבר איתו לפני כחודש דרך חבר שמכיר אותו אישית...אחלה בנאדם...
R ReiKo New member 26/3/07 #5 כל אחד יהיה אחלה אם תבוא תגיד לו - וואלה אחי יש לך אחלה מוזיקה, מעריץ אותך, בא לי לזיין אותך... וכאלה.. (; סתם גבר. לא יודע מי שלח לי את סקאזיכס למסנג'ר....אבל קיללתי אותו פעם הוא לא מבין אנגלית כנראה...
כל אחד יהיה אחלה אם תבוא תגיד לו - וואלה אחי יש לך אחלה מוזיקה, מעריץ אותך, בא לי לזיין אותך... וכאלה.. (; סתם גבר. לא יודע מי שלח לי את סקאזיכס למסנג'ר....אבל קיללתי אותו פעם הוא לא מבין אנגלית כנראה...