מה עם 2PAC...חיי מת?

thug4life

New member
ממעריץ אמיתי

תכלס אני מאמין שהו חי - בערך אבל כל השירים שמורים מהקלטות ישנות נגיד הדיסק הכפול החדש שלו - UNTIL THE END OF TIME הוקלט עוד בימי האלבום MAKAEVELLI: THE DON 7 DAYS OF THEORY אתה מבין פשוט יש מלא חומר מוקלט וגם הרבה ליריקים השמתרו אז אנשים (במיחוד OUTLAWZ) תורמים את הקול ןמקליטים קטעים שטופאק לא הקליט ואז מוציאים דיסק

Psycho BuZZ

New member
תודה רבה...

כבר מלא זמן חיכיתי שמעריץ של טופאק יגיד משהו בנושא... האמת אני לא מאמין שטופאק חי כי אם הוא כן, אז זה יהיה כזאת חרטה שהוא יחזור... זה פשוט דפוק כל הקטע... אבל יהיה על מה לדבר אז בעולם ההיפ הופ... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

thug4life

New member
תאמת לא נראה לי שהוא יחזור

(אם הוא חי) יש לו בטח חיים מזה טובים באיזושהי מדינה מבודדת שאף אחד ךא מכיר אותו שם חיי על אחוזים מהכסף שהוא מרוויח בוילה מי לא רוצה חיים כאלו??

אבל לא סוכם שהוא חוזר אחרי שבע שנים

תיאוריית השבע וכל הזה... הכול בולשיט לדעתי. המלך מת ועוד לא קם וספק אם יקום המלך החדש.

thug4life

New member
אחרי שבע שנים של GOOD LIFE

אף אחד לא ירצה לחזור חגיהנום שלנו

tupac west side

New member
טועים!!!...

הוא חוזר ובגדול!!!... אל תגיבו לזה בכלל! תפסו אותי במילה!!! טופאק חוזר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בשנה הזאת - 2003!!!

Psycho BuZZ

New member
מה הלוואי???

אתם רוצים שהוא "יחזור"??? טוב... דעה שלכם... לדעתי אם הוא "יחזור" אז לא יכבדו אותו הרבה אנשים... כי כל ה"היעלמות" שלו של 7 שנים סתם תעלול פרסומת...

thug4life

New member
אני לא

כי זה יכול להיות כמו מייקל גורדן - חזר והסריח סתם חבל על אגדה שקמה! אני לא מאמין שטופאק ייפול אם הוא יחזור אבל עדיין באגדות עדיף לא לגעת!

Psycho BuZZ

New member
אף אחד לא אומר שהוא "יסריח"...

אבל אם הוא יחזור זה יראה כל כך גרוע... בשבילו ובשביל מי שהמציא את זה...

thug4life

New member
אמרתי שיכול להיות שהוא יסריח

אך תהיה קטנוני אם הוא יחזור זה דווקא יראה טוב כי אז התיאוריה תהפוך לאמת והרבה מהמעריצים שלו מאמינים בזה ואם הוא לא יחזורא אז הם יתאכזבו אבל יש לי תחושה ש2003 תחלוף ואנחנו לא נראה את טופאק כמובן שאני ישמח אם זה לא יהיה ככה

Psycho BuZZ

New member
כן המעריצים של טופאק בלבד

או אלה שלא מבינים... אלה שרק כיבדו את טופאק על המוזיקה ומה שהוא עושה, לדעתי, לא יכבדו אותו יותר...

Psycho BuZZ

New member
אני יודע דבר אחד!

אם הוא באמת יחזור אז לא יעזרו שום תירוצים שלו, אני לא אכבד אותו כראפר יותר ואני מכיר עוד הרבה אנשים שחושבים כמוני...

Itai S

New member
חחחחחחחחח...שיט, מה הוא יעשה בלי

הכבוד שלך...

Psycho BuZZ

New member
בראסמי יהיה מסריח...

וכמו שאמרתי אני לא היחיד... אם טופאק יחזור, אז כולם ירוצו לקנות את הדיסקים שלו וזה סתם חרא לדעתי

thug4life

New member
לכל אחד יש דעה אחרת

ולדעתי טופאק הוא לא חרא וגם יש שאומרים שהו הכי טוב שיש.... אז אל תגיד דברים כאלו על הראפר שהוא בין הטובים ביותר אם לא הטוב ביותר

thug4life

New member
את זה עוד נראה

תסכים שרק עובדה תוכיח את זה והעבודה תהיה אם הוא יחזור או לא

למעלה