מה עם 2PAC...חיי מת?

bru©e

New member
מה עם 2PAC...חיי מת?

איך כל הזמן יוצאים דיסקים ושירים חדשים? זה רק תרגיל שיווקי או שבוא הקליט הרבה שירים.? WTF?

Psycho BuZZ

New member
בוא´נה... הפורום מידרדר...

למה הופך פורום המוזיקה השחורה המוביל (לדעתי) בארץ... שואלים עם טופאק חי או מת...

rockninja

New member
זה שאלה עניינית

מה אתם חושבים שזה ידוע לכולם אם טופאק חי או באמת מת? אף אחד לא יודע באמת את האמת, ואפילו חצי מהפורום הזה לא יודע מה לחשוב בקשר לנושא. אז זה הגיוני שאנשים שואלים את זה פה...

Psycho BuZZ

New member
זה נכון... אבל מה זה השאלה הזאת???

כאילו זה היה כבר לפני 6 שנים (קצת יותר) וכבר דיברו על זה מאות פעמים... והשאלה "איך הוא מוציא דיסקים ושירים חדשים?" אז בכלל...

Psycho BuZZ

New member
מאולפנים בטח...

מקליטים אותם וכאלה... ואז שמים באלבומים... וכשיש מספיק אז מוציאים אלבום... עזבו... אני סתם דפוק

Altryne

New member
מה פתאום..

טופאק שם(למעלה) מקליט בלי הפסקה כי הרי למעלה ההשראה לא נגמרת וגם לא מתייפים ואז כאשר האמרגן שלו חושב שעבר מספיק זמן לטופאק לכתוב מלא מלא שירים שמתוכם יש איזה 20 טובים אז הוא קורא למדיום הפרטי של חברה ואז טופאק מבצע את השירים דרך המדיום עדיין לא הבנתי איך בדיוק מעבירים ת´מוסיקה משם לפה.. אבל ידול להיות שטופאק עושה בלי מוסיקה ... ככה זה

lr333

New member
נו זה ברור איך מעבירים!

יש קיר שבור כזה בירושלים שמאמינים שהוא קדוש לקיר גם קוראים כותל עכשיו אנשים של טופאק שמים לטופאק פתקים בקיר הזה וככה טופאק יודע מה המצב בעולם ועל מה לכתוב בגלל זה נראה שהשירים שלו עדכניים

Altryne

New member
לא הבנת....

עם טופאק מדברים דרך מדיום(מישהו שיכול לדבר עם העולם הבא) ואני לא הבנתי איך מעבירים מוסיקה

dresta

New member
הוא היה עובד קשה

והקליט המון שירים. חלקם עדיין לא שוחררו. או שהוא חזר בתשובה וחי במאה שערים.

Psycho BuZZ

New member
נראה לי הוא כתב הרבה-הרבה שירים...

אבל לא הקליט... בדיסקים נראה לי פשוט מישהו מקליט ואז משנים לקול של טופאק... אין לי מושג האמת...

dresta

New member
אחי..נראה לך?

ישנו לקול של טופאק? לטופאק היה קול ייחודי וזה הקול שלו. הוא פשוט הקליט המון שירים. תראה את הסרט DVD שלו THUG LOVE ותראה כמה הוא היה עובד קשה. אפשר להוריד את זה בקאזה.

lr333

New member
תן ליצפאן

לשמוע את הקול של טופאק ואז הוא כבר לא יהיה יחודי

Altryne

New member
חח למה יצפאן יודע לחכות קולות טוב?

לא! הוא לוקח דברים שיחודיים לב-אדם ואז זה נשמע דומה.... אבל הוא לא ממש מחקה את הצליל

double M

New member
הוא לא יודע לחכות בגרוש!

אבל לחקות הוא יודע בכלל לא רע...

lr333

New member
נו ברור

אין אדם שיכול לחקות בדיוק כל של מישהו אחר אולי רק מיקי גבע אבל גם הוא לא עושה את ה מושלם

למעלה