מה עם שרשור יפנית?

SashTheRed

New member
demo mata foruumu kai ga aru nara

aikon no kawari ni, foruumu kai ni kite yo :) watashi mo aikon ni inakatta. demo GnomeBubble no you ni, amari kyoumi nai n da kara ne. tashikani anime wo tokidoki miteru n da kedo, aikon e iki ni amari kyoumi nai yo ne.
 

Magma99

New member
...Aa foruumo no kai

moshi jikan ga aru kara, kondo wa iku yo. ima goro anime ga maamaa suki desu, J-Dorama no hou ga motto suki desu tabun kyoumi ga sukoshi zutsu genson mitai. maa ne sore wa tada ataremae n deshou ne :/​
 

GnomeBubble

New member
sou ne

ore wa AIKON (AI no KON?
) ni iku koto ga nakatta. tashika ni omoshirosou da. demo nandaka kyoumi ga nakatta. oosugitta no kanaa... sore ni shite mo, tanoshikatta mitai. rainen wa iku ka mo shirenai.​
 

furrball

New member
היום היה (לי) יותר כיף

tanoshii - כיפי tanoshikatta - היה כיפי, היה מהנה, היה כיף - הטיית זמן עבר של שם התואר "לי" מושמט כנהוג ביפנית. עוד רמז לזה שהמשפט מתכוון לגוף ראשון זה yo כאן משמעותו היא משהו כמו "אני רוצה להגיד\לבשר לך\לכם ש...", זה yo שמבשר משהו... מאחר והדובר יודע את התחושות שלו עצמו יותר טוב מהתחושות של אחרים (במיוחד ביפנית שבה לא נהוג לדבר בצורה וודאית על תחושות או רצונות של אחרים), אז כנראה שהמשפט הוא בגוף ראשון.
 

Satou

New member
יפנית כזו קשה

אני כבר חצי שנה כמעט מתעסק בזה ואני עדיין לא יכול לנהל שיחה נורמלית. כבר אין לי את הדחף שהיה לי ללמוד את השפה, לפחות בלימוד עצמי. ~_~
 

SashTheRed

New member
חצי שנה זה לא הרבה

שום שפה לא נלמדת בחצי שנה. אני לומד סינית כבר שנה, ורק לאחרונה אני מתחיל לתפוס מילים בשיחה שוטפת, אבל עדיין לא ממש יכול לשוחח. אותו דבר לגבי יפנית. התחלתי לשוחח עם יפנים רק אחרי שכבר למדתי יפנית למשך שנה וחצי. כך שעדיין יש לך ללמוד. כל מה שאתה צריך זה התמדה. ואם תלמד טוב, בסופו של דבר תוכל לשוחח. :)
 
למעלה