מה עם קצת עידוד ?!

מה עם קצת עידוד ?!

הגיע הזמן שנשתף אחד את השני בדברים טובים שקרו לנו כאנוסים.בטוח שאצל רובנו היה איזשהו שיפור במצב,אז בואו נספר לכולם מה הסתדר אצלינו,למען הפיח תקוה בלב העם היושב בחושך אסירי עני וברזל וגו' . אני יכול לספר,שככל שעובר הזמן,אני יותר מרשה לעצמי להרגיש משוחרר בבית.וגם / בגלל שאצל העזר כנגדי מתפתחת לאט לאט גמישות מסוימת במה שקשור לדת. מאידך, הרעיון של יציאה הפך להיות צד חזק בשיקולים,אחרי שהוא לא נראה לי מציאותי בכלל.

סוג ב

New member
עידוד

האמת, שלמרות שנולדתי לא מאמינה, היו דברים שפחדתי לעבור עליהם. מאז הפורום- אני מעזה וניסיתי ה כ ל.

nini132

New member
ניסית

לאכול ביום כיפור כבד בחמאה תוך כדי שאת עובדת לפסל ובועלת ארמית בו זמנית?/tapuzforum/images/Emo3.gif

עץ שתול

New member
להשתתף בבחירות הטמאות

לפי דעת הרבי מסטמר זה אפילו גרוע יותר משלש עבירות חמורות...

סוג ב

New member
../images/Emo6.gif

עוד לא עבר יום כיפור 1, מאז פתיחת הפורום..

nini132

New member
בדיעבד

אפשר לצאת ידי חובה ע``י בעילת מואבית בשבת הגדול. ובלבד שיהא פטיש עבודייע זורע

הידיעה שאלהים לא מניאק

(מאז שהעירו את תשומת ליבי שאלהים כותבים בלא ואו' אני משתדל להקפיד על כך...) ואינו רוצה באמת שנהרוג נשים שבגדו, שנסקול בן סורר, וכן הלאה, זהו רווח בל יסולא מפז. לדעת, שאין שום סיבה להניח שיש גיהנם לחוטאים. לדעת, שנענוע לולב בסוכות לא עושה לו את זה... להבין, שהעולם בעצם מקום נחמד בדרך כלל אם נולדת בחברה הנכונה. ולהשתאות על החידה הזו ששמה עולם, אחרי שאתה יודע שהפתרון הדבילי שלימדו אותך אינו לעניין. לגבי "עולם הזה"? אין שיפור דרמטי אצלי, זו האמת...

אבל אם הוא קיים

אז הוא אשם בכך שאנשים מאמינים בדברים שכאלה. נו,בסך הכל עולם הזה. סיפור אמיתי מכלי ראשון .סיפר לי אחד שהוא נסע ברכב שלו,ונכנס בו רכב ונתן לו וואחד מכה- וברח.אז הוא רדף אחריו הרבה עד שהצליח לעצור אותו.יוצא איזה חוזב"ש שרוט ואומר לו,בחייך,כולה גשמיות, מה יש..

אצלי חל "חיזוק" עצום

ב"כפירה חושיס", אם עד עתה הייתי בבחינת "וידעת היוים", כעת השגתי את ה"והשבויס אל לבובך" אה... איזו עלייה.... אם תהיינה לך השלכות? ימים יגידו...

עידוד לעידוד

אם זה מה שנקרא להרגיש יותר משוחרר בבית, ואם לזאת תקרא הבנה מצד מה שאמור להיות העזר, ולצערך בנתים זה רק כנגדו, נראה לי שאתה צריך בדחיפות עידוד לעידוד.

אגס 10

New member
יש לי דבר אחד טוב לספר עליו

לצערי אין לי שום דבר טוב שקורה איתי באניסותי לספר עליו,חוץ מדבר אחד. מאז שבשל אניסותי התחברתי לפורום הזה גיליתי מס' חברים וחברות נפלאים ויקרים. בעצם במובן מסויים מי צריך יותר מזה?...

למעלה