מה עם קצת מכללות?

SSPB

New member
מה עם קצת מכללות?

שניק, תמיד אני, מישהו? הליגה התחילה כבר לפני שבוע בערך כשכל הגדולות משחקות משחקים קלים ואף אחת לא מפשלת. המדורגת (טופ 25) היחידה שהפסידה עד עכשיו היא דייוידסון של סטפן קרי הזכור מהטורניר האחרון שממשיך ביכולת אדירה וקלע 44 נקודות! רק שזה היה מול מדורגת גבוהה יותר שהיא אוקלהומה סונרס שמציגה שחקן לא פחות טוב אולי הפרוספקט הגדול ביותר במכללות השנה שכנראה יבחר ראשון בדראפט בלייק גריפין שקלע 22 נק` ו 19 ריבאונדים שזה בערך הממוצעים שלו בשתי המשחקים שהם שיחקו עד עכשיו. עוד שמות מעניינים וקבוצות מעניינות צפון קרוליינה כמובן המדורגת ראשונה והמועמדת כמעט ודאית לזכות באליפות שמציגה את השלישייה הנסבורו אלינגטון ולאוסון. קונטיקט עם האשים טאביט הענק ואיי ג`יי פרייס. לואיסוויל של פיטינו עם קלארק ווויליאמס ממפיס עם טייריק אוונס שגם הוא גבוה במוק דראפטים. USC עם דרמר דרוזן וטאג` גיבסון. UCLA עם קוליסון הסיניור והפרשמן המצויין דרו הולידיי. ועוד כמה ששכחתי.. יאללה דסקסו!

זו כרגע החוליה החלשה ../images/Emo13.gif

בכל זאת, נזכרתי כשדיברת על קרולינה מאוד מוזר בעיניי להכתיר קבוצות בשלב הזה של העונה, ואכן הטאר הילס מועמדים ראשיים, אבל הדרך כל כך ארוכה, ובמיוחד בטורניר אפשר לעוף מול איזו קבוצה מעצבנת כבר בשלב בינים. עם כל הכבוד להנסבורו, שהייתי מעדיף לראות מה הוא שווה אצל המקצוענים, בעוד הלופזים כבר משאירים עקבות

SSPB

New member
לדעתי הקטע המעניין במכללות זה

למצוא את כוכבי העתיד של ה NBA ובסוף או להגיד אמרתי לכם או לאכול את הכובע. לדוגמה דבון ג`פרסון שראיתי אותו שנה שעברה בחיים לא הייתי מאמין ששנה אח``כ הוא יהיה בחיפה אבל זה המציאות ובסופו של דבר נראה לי שהוא כן ימצא דרך בסוף לשחק ב NBA.

למעלה