מה עם קצת אמינות ?

אז

אמינות וגם רשימת קניות... מעניין איך אותם גברים בכרטיסים למיניהם כותבים: חטוב..מראה מהמם..וכו וכו..ובדרישות שלהם מבקשים להם "ברבי"..כאשר הם בני ה 40+ ניראים כמו הצרות של העולם..דורשים לקבל אשה בת 40 כאילו היתה בת 20... מאיפה החוצפה הזו? מי באמת שם כותב בכרטיסים מהו? נשים שכותבות: אני אשה/ילדה..מה זה? פיצול אישיות? אז מזמן גמרתי להתייחס..ועוד לאלו ששולחים מסרים אם טלפונים יעני מייד רצה להתקשר אליהם... אין אמינות ואין אמון..עד שלא פוגשים פנים אל פנים.. מתחילה להאמין ששידוך בסגנון הישן הוא הכי אמין..והכרות דרך חברים זה הדבר הטוב ביותר..

סתם קוריוז...

מיכלי, שמעתי פעם את George Burns אומר שאחרי שגבר עובר את גיל ארבעים אז כל הנשים פתאום נהיות יפות בעיניו.... אחלה, הלך לנו קלף מותק...

למה לא בעצם??

כל אחד זכותו לרצותו מה שהוא רוצה! גם אם הוא "בני ה40+ נראים כמו הצרות של העולם..." הכדור אחר כך יעבור לבנות שהוא רוצה. לא מבינה את החשיבה הזו! את ההתקוממות הזו. גם אדם שנראה בעיניים של אחדים כצרות של העולם זכאי לרצונות. לכי תדעי מה יש לו בנוסף לצרות של העולם. וחוץ מזה למה שלא ירצה בנות 20??? למה שיסתפק (לדעתו, כן?!) בבנות 40+ אם לדעתו עדיפות בנות 20? גם להן יש מה להציע גם מעבר לנתונים פיזיים... מאד נוח לחשוב/ או להציג את הדברים כאילו לבנות 20 בהשוואה לבנות 40 אין מה להציע. ובכן, זה ממש לא מדוייק. יש גם כאלה וגם כאלה ואם גבר יכול "להשיג" לו... אישה בשנות ה-20 שלה, גם משכילה, גם "בעלת אופי" וגם נתונים פיזיים (של בת 20
) אז מה רע??? (ואני אישה! ואת זה אני אומרת לפני שתאשימו אותי בשובניזם.)

זה לא הפטנטזיות זה הדרישות

זה גם לא רצונות..אלא דרישות ואני שדווקא לא מדמיינת גבר בן 40+ בלי קרחת או כרס..נמצאת על הקרקע יחסית..ובטח לא ניראית ברבי..(לא תתפסי אותי בלונדינית בחיים) ואין לי בוביס מהסרטים עם סיליקון כל פעם מתבאסת מחדש..מה לעשות..מנסה להיות אני..וכניראה זה לא מספיק..

כי אנו חיים בעידן האינטרנט

וכל דבר צריך להעשות מהר מהר. פגישה ראשונה, מקסימום שניה, ויאללה אם אין פיצוץ עוברים למשהו חדש... מעין גן עדן לשוטים. תכלס שוכחים שמדובר באנשים בסופו של דבר. נכנסים לאתר הכרות, למראית עין, אוסף בלתי נדלה של אנשים... (וכן אני דווקא חושבת שהרבה "מוצלחים" מאכלסים את האתרים האלה (כמו גם קצת פחות...)..מה שגורם כנראה להרבה לנסות עוד ועוד, שמא יפסידו משהו טוב באמת... אבל בסופו של דבר: א. תלוי באופי של כל אחד. יש כאלה שבחיים לא יגיעו לסיפוק, אז האתרים האלה ממש תפורים למידותיהם. ב. מגיעים בסופו של דבר למסקנה, שתכלס אין כל כך הרבה אנשים...(ואני לא מדברת מבחינת הכמות) אה, יש בעולם גברים מדליקים עם כרס...שלא לדבר על קרחת...שלא לדבר על גברים 40+... מי שבא אלייך בדרישות, שיקפוץ. למרות שזכותו לדרישות. השאלה אם זה עומד במציאות. לכולנו דרישות לעתים לא מציאותיות. מה לעשות?! השאלה אם אנו לפחות מודעים לזה...

יגעת ומצאת תאמין

אני מאמינה שבסוף תמצא. תמצא אישה אמינה ואמיתית כי את זה אתה באמת מחפש. רק שלפעמים בשביל ללמוד להעריך יהלום כזה, צריך להתקל בנשים מהסוג שאתה מתאר, לצערנו. לא תמיד הנשים האלו נוצצות ופצצות סקסיות. לא כל הנוצץ זהב. אבל אני מאמינה שה"יהלום" שאתה בסוף תגריל יהיה שווה את החיפושים. מההיכרות איתך מעל דפי הפורום אתה נראה כל כך אמיתי וטוב לב, שבמהרה אתה תמשוך אליך סוג דומה. מחזיקה לך אצבעות.

מצוטטת

New member
בטח יש לי השגות...

תראה אני אותה ה
אמה מה.... אין לי רק אחת אדרת
ויעידו על כך מכריי....... אז מה אם אני 'תעסקת ב-# כל היום {ביום כן!} אתה חושב זה מונע ממני ל'יות קוסמת בלילה זה מונע ממני להגשים חלום ישן ול'יות שחקנית על הבמה בלילה,אה
זה מונע ממני לכתוב תסריטים שחלקם אף הועלו על במות
איך כתבה לך d a n i e l s 5, ובצדק רב!!! תחשוב פשוט.....תחייך יותר..... נ.ב. כל מילה כאן אגב נכתבה ברצינות רבה!!! וזה למה, לא תמצא לי שם....צר הכרטיס מלהכיל לי

כולם משקרים, גברים ונשים

זה כבר ידוע לכל. מה התלונה שלך בעצם?... שנלמד שאתה היחיד השומר על אמינות? נכון, זה מרגיז, כשנתקלים בזה, אבל לומדים להתמודד עם זה: או שמדירים רגליים מהאתרים האלה, או שפשוט מבינים, שהאתרים האלה בעצם עושים עוול להרבה אנשים מוצלחים, שרוצים למצוא בן זוג, אבל מודעים למגבלות של האתר. הם יודעים שבגלל אופי הסלקציה, שנעשית באתר ע"י האנשים עצמם החברים באתר (שחלקם גם מייפים קצת פרטים....או שמתלוננים על כאלה...) הם עלולים לא להגיע לקבוצות המתאימות להם. נאמר- גבר משכיל, שנראה טוב באמת וצעיר לגילו, אבל מה לעשות הוא מאד לא פוטוגני וגילו נחשב פחות או יותר למבוגר. במקום העבודה הוא נשוא הערצה, ואילו כאן הוא לא עומד בתחרות של רבים פחות "טובים" ממנו. וזו היתה דוגמא רק אחת. עכשיו תחליט במידה ואתה נשאר באתר, אילו דברים יפה להם עצימת העין ואילו לא תעבור עליהם לסדר היום. כל אחד ומה שנכון לו. ואין באמירה הזו שום הצדקה לשיווק בכלל ולשיווק של עצמך, כל כך מגוחך ולא אמין

מצוטטת

New member
../images/Emo127.gif

ושוב מסכימה איתך עוצמים עין.... מדירים רגליים מהאתרים האלה... נישארים פה....{בפורום
} הכי אמין

מצוטטת

New member
../images/Emo4.gif

אנ'לא מורה אני סתם......... מפשוטי העם
שלא מבינה הרבה בעינייני לוגיקה

למעלה