מה עם קצת אמינות ?

noam weissman

New member
מה עם קצת אמינות ?

משיטוט באתרי הכרויות, מעבר לתופעה של "גילוח" הגיל בכמה שנים אני נתקל בחוסר עקביות במידע עד כדי הרמת גבה. למשל נתקלתי במישהי שכתבה שהיא בת 34 ומשיחה ביננו התברר שהיא בת 38
הגברת כתבה שהיא עובדת בחינוך המיוחד. היום נתקלתי בכרטיס שלה באתר אחר שבו היא בת 37 ועובדת כארכיטקטית. שאלתי האם זה כל כך קשה להיות ישר ועקבי ? הרי במוקדם או במאוחר הדברים מתגלים. ברוב המקרים זה רק יכול להוביל למשבר אמון ומה אז ? מעוניין בהשגות על הנושא... בכל מקרה למי שמטייל בסוף השבוע שאמור להיות מקסים, בילוי נעים. בברכה, נועם.

שלי 9

New member
גם ג'ורג' מסיינפלד רצה להיות

ארכיטקט..וגם ביולוג ימי..

jesie12

New member
מזכיר לי את ההוא שאמר שהוא בן 49

הסתבר שב 49 הוא רק נולד..

noam weissman

New member
אחלה תגובות ../images/Emo13.gif

חברים יקרים תהיו קצת יותר רציניים, צחוק צחוק אבל איפה הרצינות

אני מבינה ש...

כשכתבת חברים...'תכוונת גם אליי... ז'תומרת שטענת שאני לא רצינית. דע לך...אני תמידדדדדדד רצינית! אם לא תתנצל עכשיו...זה עוד יעלה לך בפיצוי

d a n i e l s 5

New member
"שכחתי לעדכן את הכרטיס"

זה ההסבר שאני קיבלתי פעם כשהיו לי שאלות מהסוג הזה.... ות'אמת ....נשמע הגיוני....ולהלן ההסבר: היא פתחה כרטיס אחד כשהייתה בת 34 ואז עבדה בחינוך מיוחד.....בנתיים יצאה לשנת שבתון, עשתה קורס בארכיטקטורה מטעם משרד העבודה,(מה שקורה לרבים וטובים) ונהייתה ארכיטקטית בת 37.... כאילו למה להיות קטנוני וישר לחשוד בשקרים..... תחשוב פשוט.....תחייך יותר, לי זה עוזר, ממליצה גם.

noam weissman

New member
תרוץ נחמד אבל לא התקבל

הגיל מתעדכן אוטומטית לאחר הכנסתו. אין מצב שכתבת גיל X והוא נשאר קבוע. באתרי הכרות את מציינת תאריך לידה והתוכנה שומרת על עדכון הגיל המוצג. ארכיטקטורה זה תואר שלא נרכש בשנה או שנתיים ואין מצב שתוך שלוש שנים השתנה המצב ע כדי כך. אני מחייך ולא קטנוני אבל עדיין אלרגי לתחמונים ובמקרים גרועים יותר שקרים. הומור טוב ושקט נפשי בוודאות מאריכים חיים, בהחלט מומלץ.

למעלה