מה עם קסדה חברה ?

• פותח הנושא svx
  • פורסם בתאריך

rotem426

New member
הבעיה שהן (t.l.d) מתאימות לצורת ראש

מסויימת-חייב למדוד!

S i v a n S z

New member
טרוי לי בארץ-

היבואן שלהן הוא רביב מ"התותח אופנועים" בצומת קרית אתא. אתה יכול להרים לו טלפון ולשאול את כל השאלות. הקסדות נראות מדהים (אם כי בעיני חלק מהדגמים נוטים לעיצוב "ערסי" למדי...), ומחירן בהתאם- ממש לא זול.

yules

New member
היו לי את 2 הדגמים של ARAI

הMX מצויינת - הקסדה הכי מאווררת שיש, קלת משקל אבל מה - הפכה לא במקום, ואתה מוצא את עצמך שותה מקשית כמה חודשים טובים. היום אני עם הVX - מעולה, לא הכי קלה, אבל נוחה ב-טי-רוף, ריפודים פריקים לכביסה, ונראית מיליון דולר. מדדתי גם HJC, ONE, MHR, ואף קסדה לא הייתה נוחה כמו האראי. אבל על זה משלמים - האראי (די) יקרה, תלוי בקשרים...

enigo

New member
למה?

למה לקנות את הכי יקר? יש לך איזו שהיא הוכחה, אפילו חצי מדעית, שקסדה יקרה יותר עולה יותר בגלל דברים שנותנים לך יתרון כלשהו? הלו בהרבה מקרים המחיר היקר יותר נובע מהוצאות פרסום - אתה באמת חושב שכדאי להשקיע בקסדה רק כי ההוא או ההיא רוכבים איתה במרוצים תמורת מליון או שניים של ירוקים? בהרבה מבחנים יצאו דווקא קסדות זולות יותר כשידן על העליונה מבחינת בטיחות (אם כי ההגדרה של "בטוח" היא בעייתית בקסדה, ולא ממש חד משמעית). אבל אין מה להגיד, צרכנים כמוך הם חלומו הרטוב של כל איש פרסום...

rotem426

New member
חוץ מזה כתבת 3 שרשורים או

איך שתקרא לזה ולא עזרת לבחור אפילו קצת -אתה רוצה להגיב סבבה! הקסדות הכי יקרות שאני מכיר הן טרוי לי ,שואי ,ואראי -טרוי לי די חדשות זא אי אפשר ממש לסמוך עליהם -בינתיים ועכשיו אולי גם על זה יש איזו שהיא דעה מיוחדת ששמעו עליה רק בארץ אבל שואי ואראי הן בין הקסדות הטובות ביותר וכן אני משלם על הכי טוב גם אם זה הכי יקר!

ride red

New member
אתה משלם הרבה לא בגלל שהן טובות

אני בטוח שהן טובות וגם אני רוכב עם ARAI אבל אם תשים לב רוב הרוכבים המקצוענים לא רוכבים עם אראי ושואי ולמה? כי אותן חברות כנראה לא חושבות שענף השטח מצדיק להשקיע ברוכבים מספונסרים. לעומת זאת אצל רוכבי הכביש יש הרבה מאוד עם אותן חברות והם גם מקבלים מיליונים על הזכות הזאת. אותן חברות גם משקיעות משאבים רציניים בפיתוח של קסדות הכביש ובטוח שיש זליגה של זה גם לקסדות השטח. לפי דעתי השיקולים בבחירת קסדה הם א. שיהיה לה תקן וב. נוחות מעבר לזה יש כמובן את המחיר והעיצוב.

enigo

New member
כתבתי שלוש הודעות, לא שרשורים

קסדת השטח שלי היא גם של אראי, מהתקופה שהייתי צעיר וחסר ידע - הריפוד מתפורר והסנטריה המתפרקת נראית הרבה פחות מבטיחה מאשר אלו הקבועות. בקיצור - מועמדת להחלפה ולא לאראי. הדרך היחידה שיש בידנו לשפוט איכות הגנה של קסדה היא דרך התקנים שבהם היא עומדת (וגם שם, לא ברור איזה תקן יותר טוב, כאמור) ולכן בעצם כל הקסדות שנמכרות בארץ מגינות באותה רמה. מה נשאר? תכנון הקסדה מבחינת שדה ראיה, נוחות חבישה, משקל ונוחות. לך, בחר קסדה שנותנת לך שירות טוב בכל אחת מהקטגוריות הנ"ל, בלי קשר לשם על התווית או להיקף החזה ועומק המחשוף של המוכרת. אין לך יכולת לשפוט בעצמך? חלומו של כל איש פרסום, כאמור... ד"א, בקסדות כביש אני רוכב עם שואי, כי נמאס לי להחליף משקף כל חודשיים בקסדות זולות וכי היא הכי שקטה, אבל עדיין הלכתי על דגם פשוט וכבד יחסית וחסר צביעה. משלם על מה שצריך ומועיל, לא על מותגים ובזז וורדס.

רקאונדה

New member
קניתי עכשיו את הקסדה הזאת:

http://www.thormx.com/Product.jsp?product_path=979-982 קלה בטירוףף עשויה מקרבון! 360 דולר! (במקום 400) קסדה באמת מעולה. תשקול.

לאחר 16 קסדות שטח הבנתי...../images/Emo99.gif

הכל התחיל עם 2 AGV בתחילת שנות ה-80 שהובאו ישירות מאיטליה, אז לא מכרו קסדות שטח בישראל.אחריהם הגיעו: 1 LEM בסוף שנות ה-80, 2 BOERI באמצע ה-90, 2 ARAI בסוף ה-90, 1 NOLAN בסוף ה-90, 5 AXO מתחילת האלף הנוכחי ועוד 2 AGV מהדור האחרון הבנתי שזו הקסדה הנכונה. מי שלא מאמין מוזמן לנסות בעצמו

LASER במחיר מעולה

קניתי רפליקת פטרהנסל באופנועית ב500 שקל באופנועית והיא מעולה. אולי במחיר המקורי הייתי קונה של חברה אחרת אבל במחיר הזה יצא מציאה ..

svx

New member
טוב אז אולי בפעם האחרונה ...

מה שאתם אומרים שקסדה טובה עולה בסך הכל 100 $ ???? כלומר עם מחר היתי נכנס לחנות ומבקש קסדה ממש טובה ללא קשר לעלות שהא גם קלה וגם הריפוד מיתפרק וגם וגם וגם.....זה מה שהיו נותים לי ? אני חייב את זה כי אני טס לחול ורוצה ליקנות דברים שם עדיין מחכה להמלצה טובה מאוד.....דרך ארג אני טס לגרמניה...המחירים שם נמוכים בהרבה ??

Blue Hole

New member
שטויות ../images/Emo31.gif

יש למישהו לינק למאמר המקיף שהראה שהקסדות "היקרות" עם התקן המחמיר לא ממש מגנות עלינו יותר מסתם קסדה פשוטה אפילו היפך, אני לא מצליח למצוא אותו חבל שזה לא במאמרים.

Blue Hole

New member
למנהלים ולרותם

למנהלים בבקשה שימו את הכתבה הזו ברשימת המאמרים או בטאגליינס רותם תקרא את זה אם לא קראת ותסיק לבד את המסקנות. האמת מאחורי המשקף

למעלה