מה עם קסדה חברה ?

• פותח הנושא svx
  • פורסם בתאריך

svx

New member
מה עם קסדה חברה ?

אני מחפש לקנות קסדה חדשה....מה אתם אומרים או ממליצים לי?? עדיף ליקנות טובה ואולי יקרה מידי אבל שתחזיק זמן .....ואת הראש... :)

Blue Hole

New member
שלושה פרמטרים לקניית קסדה (לדעתי)

1.שתהיה נוחה ולא רפויה מידי (אפילו עדיף קצת לוחצת כי הריפודים נשחקים עם הזמן) 2.ריפודים פריקים (שאפשר יהיה לכבס 3.משקל שלא תהיה כבדה 1.5ק"ג מקסימום עדיף אפילו 1ק"ג. מנסיון לי יש אראי VX היא ללא ריפודים פריקים וקצת מתחילה להיות רפויה על הראש, שוקלת בערך 1.5ק"ג אין לי בעיה עם המשקל אבל הקסדה הבאה תהיה יותר קלה. בהצלחה.

Blue Hole

New member
אם הייתי קונה בארץ הייתי הולך

על ה-NZI קארבון הקסדה הכי קלה שראיתי וגם לא יקרה. תבדוק מחירים אצל היבואן "שחר אופנועים"

joepass7

New member
שלא תעיז לקנות בארץ, שומע?

מקסימום תמדוד, הבאתי ביבוא אישי קסדה פצייץ BELL - Honda Of Troy (שמתאימה ל-XR) עם שני גדלים של מיגום פנימי בפחות מחצי מחיר שרצו בארץ על קסדות ARAI/SHOEI (הקסדה מ- 1998 וזה מה שמצאתי). למכורים... לינק מרכז אתרים.

svx

New member
ברור שלא בארץ אבל....

ביגלל זה שאלתי עם יש איזה דגם ספציצי ששוה ליקנות.....בדרך כלל אני קונה מאיבי אבל יש מיליוני סוגים....

enigo

New member
ומה עוזרת התמונה?

אפשר לראות בה עם שכבת ההגנה החיצונית לא נחלשה בשל השנים? או שאפשר לבדוק בה שאיכות חומר ספיגת האנרגיה עדיין עונה לתקנים? מה שרמז המקסיקני הוא ששבע שנים הוא גיל בו צריך לתת לקסדה לפרוש לפנסיה בכבוד...

ride red

New member
יצרני הקסדות ממליצים על 5 שנים

שימוש כמובן שהם לוקחים מרווחי ביטחון גדולים (גם בשביל למכור יותר) אבל האם אתה מוכן לסכן את הראש שלך! זה לא גבינה לבנה 5% שהתפוגה עברה לפני יומיים ומקסימום תקבל קילקול קיבה

enigo

New member
אל תתן למראה עיניים להטעות אותך...

גם פנינה רוזנבלום נראית נהדר בתמונות פרסומת, זה עדיין לא אומר שהייתי מוכן ללכת איתה למיטה...

MexMex

New member
../images/Emo31.gif לפח ../images/Emo70.gif

נכון, כואב הלב. אבל זעזוע מוח כואב הרבה יותר, מנסיון אישי עם קסדה בת גיל דומה שנראתה ח-ד-ש-ה. למזלי התעוררתי אחרי מספר דקות ולא בלעתי את הלשון
M.

rotem426

New member
כן -הכי חשוב המחיר הנמוך -והעיצוב;-

מה זה יקרה מדי? בשביל הראש הזול? תקנה את הקסדה הכי נוחה והכי יקרה שאתה יכול!!

svx

New member
אוקי אוקי ...אבל מישהו מוכן לומר לי

א י ז ה ???? מה הכי טוב יקר נוח ..... למשל במגפים אמרו לי SG10 שווה ואם יש לי כסף מותר אז TECH10 מה עם קסדה ??? איזה??

x0d

New member
רוצה קלה?

תבדוק את הTroy Lee Designes, צריכות להיות קלות מאוד. גם מבחינת מראה הן מספר 1.. למה דווקא את האראי עם הסנטר הפריק? נשמע פחות בטיחותי מהVX.

Blue Hole

New member
זאת בדיוק הבעיה שלי עם האראי

איפה אפשר למדוד טרוי לי בארץ? יש לך מושג כמה הן עולות?

x0d

New member
עולות כמו ARAI,

לפחות. איזור 400$ בארה"ב בקלות. נדמה לי ש"פדלים" מיבאים את קסדות האופניים שלהם, לא ראיתי כל אזכור לקסדות אופנועים - אבל אולי כדאי לך בכל זאת למדוד, וללכת לפי המידה של קסדות האופניים (כלומר, זה רחוק מלהיות טוב, אבל יותר טוב מכלום, הא?). חבר שלי קנה עכשיו את הNZI עליה דיברת. במבט ראשון, היא מאוד מזכירה קסדת טרוי לי שיש לי - דווקא לאופני הרים (D2, לדאונהיל). זה אומר שהיא קלה, אבל... האראי מרגישה הרבה יותר "סולידית" (כן, גם כבדה - אני לא מרגיש את זה).

למעלה