מה עם פארק המים שהבטיחו לנו ?

• פותח הנושא twigy
  • פורסם בתאריך

twigy

New member
מה עם פארק המים שהבטיחו לנו ?

זוכרים את הכמה מבנים האדומים האלה שהתחילו לבנות ואמרו לנו שזה פארק מים ענק שמתחילים לבנות ?
מה קרה לו ? נ.ב מה עם האיצטדיון המחודש ? נ.ב.ב מה עם האגם שהבטיחו ?

אתם יודעים מה אני זוכרת?

אני בת 15 ויום אחד אני וחברה הכי טובה שלי הולכות בדרך לבית הספר ונתקלות בשלט שאומר "כאן יבנה פארק מים." החברה שלי מגיבה: "יופי! הנכדים שלי ישמחו!" וכמובן, היא צדקה.

מור ד

New member
לינגטיט ניט חזין!

אני מכיר את השלט מגיל 4! נ.ב ליד אילת כבר 28 שנה יש שלוט- כאן יבנה ישוב קהילתי@! הרעייון עודו על הפרק!

yellow cheese

New member
יאאאאאא מור ד... העצומה בעיצומה../images/Emo70.gif

זאת שי-שירלי מהקניון
איזה חמוווווווד אתה...וקטין ויפה וכאלה..
שלך תמיד, שי-שירלי-YELLOW CHEESE שחתמה על העצומה
לא לפיתום האווזים
בשר=רצח

girlcott

New member
ןמה עם השלום שהבטיחו לנו...?

ועולם טוב יותר?
(סתם אני מגזימה כי ציניות זה כיף :)...אם כי יש קצת מקום להשוואה..)

twigy

New member
כן הרבה דברים מבטיחים לנו

מה שבטוח מה שלא נעשה אף אחד לא יעשה בשבילנו

fireman

New member
תשובות

ובכן יקירתי, מפאת גילך אולי את לא כל כך זוכרת דברים שאני זוכר מעבר העיר באר שבע לפני כעשר שנים פעל פארק מים בעיר באר שבע בסמוך לאיצטדיון העירוני...אותם מבנים אדומים היות והפארק מים הזה היה "הצלחה" הוא נסגר מהר מאוד ובשלב כלשהו וואנדליסטים פשוט שרפו אותו כליל להזכירך פארק מים נוסף בעיר הוא בריכת גלי באר שבע שבשכונה ד, שהיה אטרקציה מקומית....מה נשאר מהבריכה הזאת? היום כבר עומד בתוכה מגדל 20 קומות לגבי איצטדיון חדש.... בעבר כתבתי על כך בפורום אם אינני טועה איצטדיון חדש יוקם כחלק מקריית הספורט שתיבנה בסמוך למכללת קיי, התחלת הבניה בעוד כשנה. לגבי אגם....קודם שיהיו מים במדינה, אחר כך שיחשבו על אגמים

בר 16

New member
לגבי האגם- הם התכוונו..

לעשות אגם מלכותי... וגם היה פרוייקט לשקם את נחל ב"ש... אך גם הוא לא יצא לפועל- אני חושבת שזה בגלל שרגר נפטר והרבה מן התוכניות השתבשו.. כי טרנר רוצה דברים שונים ואחרים- (למרות שאני תמיד העדפתי את רגר- הוא היה כזה בן אדם מקסים!!!)

Oleg Silver

New member
יש לי על יד הבית שלט שאומר:

"כאן יבנה מתנס קהילתי" בתחילת כיתה ז´ הם שמו את השלט ואני היום סיימתי את כיתה י´ ונחשו מה.......אין שום מתנס.

למעלה