מה עם עבודה?...

jokeror

New member
מה עם עבודה?...

שלום אני סוחר כבר חצי שנה על רטוב ובכללי אני סוחר כבר שנה , ברוך השם עד היום לא הפסדתי את התיק שלי, אבל מצד שני גם לא הגעתי למצב של רווח , אני לא מתלונן ואני מעריך כל יום שאני סוחר כי אני יודע שבעצם אני לומד יותר ויותר וגם מן הסתם משתפר אבל הבעיה היא שלאט לאט החסכונות בצד שלי מתרוקנים והשאלה שלי היא מה אתם הייתם עושים או כבר עושים? איך אפשר גם לעבוד בעבודה רגילה וגם באותו זמן לתת למסחר את כל תשומת הלב?

jokeror

New member
אני סוחר רק על גרף יומי

זה לא משנה את העובדה שבנתיים אין זרימה של כסף שצריך להוצאות הכי מינימליות שיש

omer forex

New member
המסחר במט"ח

הי:) המסחר במט"ח לא יכול להיות תחליף לעבודה. מדובר במסחר בשוק רווי סיכונים, שגם אם מייצר עבורך רווח, אסור שיהיה מקור ההכנסה היחידי שלך. בהצלחה, עומר

yuvi20

New member
שלא תעיז

להסתמך רק על ההימורים האלה,זה פשוט לשבת בקזינו ולהגיד שזאת הפרנסה העיקרית שלי בנוסף אתה בעצמך מעיד ששנה שלמה לא הצלחת להגיע לרווח,אתה לא עושה חושבים? מנסה להבין למה אני לא מצליח להרוויח? תחשוב טוב טוב טוב ,אני אדם עם נסיון רב בתחום הזה אין לך שום סיכוי להרוויח ,ואני מדבר לאורך זמן ולא על תקופה קצרה

marik

New member
הוא שאל איך משלבים בין עבודה למסחר

מסחר שדורש המון תשומת לב.

jokeror

New member
../images/Emo45.gif...

נכון זה בדיוק השאלה שלי , חוץ מזה בתור אחד שבסה"כ סוחר רק שנה באופן חובבני פלוס לא ציפיתי להכנסה מינמלית אם בכלל מה שכן קשה לי להבין פה אנשים בפורום, רק בזמן האחרון התחלתי לקרוא פה אך ממה שאני מתרשם אני לא מבין מה אתם עוסקים בעולם הזה אם הוא כל כך לא רווחי ויותר מפתיע לקרוא שאתם כותבים שלא ניתן להפוך את המסחר למקצוע. אני לא מזלזל בניסיון הרב שיש לכם אבל אם כל הכבוד אני נכנסתי לעולם הזה כן בשביל ליצור לי מקצוע וכן לגרוף רווחים ולא הצטרפתי לפורום על מנת לשמוע פסימיות והורדת מוטיבציה אלא ללמוד ולהתפתח

omer forex

New member
לדעתי

שוק המט"ח הוא שוק שבהחלט ניתן להרוויח בו אבל.... אסור גם לשכוח שמדובר באחד השווקים התנודתיים בעולם מכיוון שכך, דעתי היא שלא ניתן להסתמך על השוק כיצרן רווחים עקבי, וגם אם בסוף תייצר רווח, ואפילו רווח גבוה, אסור לך לסחור על חשבון זה שלא תעבוד בעבודה אחרת, כי אז יתכנו חודשים שבהם לא תתפרנס בכלל. וזאת כמובן מבלי להכיר את המצב המשפחתי שלך, וכמה עמוק הכיס שלך. לי בודאי אין רצון להוריד לך את המוטיבציה לסחור, אך עם זאת אני נזהר מיצירת מוטיבציית יתר. אתה צריך להעריך את כל אלה המזהירים אותך, הרבה יותר קל להגיד לך "כן בטח, תתפטר מהעבודה ותסחר במט"ח כל היום" השואף לרווחים ילמד את הסיכונים, ויפעל בצורה מחושבת וזהירה, כשבראש ובראשונה לא "ישים את כל הביצים בסל אחד" וזה נכון לגבי כל סוג של השקעה.

jokeror

New member
נכון אבל...

כל בן אדם שפותח עסק עצמאי לוקח סיכונים , יכול להיות חודשים ממש טובים ויכול להיות חודשים חלשים, שלא לדבר על בן אדם שרק פותח עסק ובדרך כלל בשנתיים הראשונות הוא לא יעשה בכלל כסף. כבר אמרתי מקודם אני מעריך את הידע של אנשים פה ואני מודע לסיכונים , אני לא חי בוונדרלנד, אבל קצת מבאס להכנס לפורום שעוסק במט"ח ואנשים אומרים לך שאתה לא יכול לעשות מזה עבודה.

marik

New member
גם אני ממש דנדש בתחום

אני פחות מתעניין בפורקס ויותר בסחורות ומדדים אבל אני יכול לנחש למה יש כאלה שאם היו יכולים להישאר לבד ולסחור הם עם עצמם לבדם בעולם - זה מה שהיו עושים. שלא לדבר על לשתף בידע וכו'... בכל אופן, אני לא יודע כמה אתה מרוויח מזה, ועד כמה לקחת בחשבון מצב סיכונים שבו אתה מפסיד - אבל תעשה לעצמך את החושבים. גם אני, ועוד מבלי להיות מומחה גדול, חושב שלא עוזבים עבודה מסודרת בשביל זה. אם זה המקצוע שבחרת לעצמך, אז לך תלמד אותו, תתפתח בו, תוציא רשיון לעסוק בו, אולי אפילו תעבוד כשכיר בתחום איזה כמה חודשים או שנים... ואז תוכל לקחת אחריות על כספם של אחרים ובאמת זאת תהיה עבודה שלך וקריירה עבורך. תכלס, אף אחד פה לא מכיר אותך ולא יודע או יכול באמת להגיד לך משהו.

למעלה