מה עם סקס אנאלי?

אכן ככה קוראים לזה

ותשמחי לדעת שזו פנטזיה המשותפת להרבה נשים וגברים עד כדי כך שיש ז'אנר ספציפי של סרטים כחולים המתארים את הפנטזיה הזאת בדיוק

Cגלית

New member
../images/Emo45.gif

אני מתכוונת לרכוש לי סטפאון אחד. מחכה לרגע..

יש סט מגניב

של רתמה עם 3 דילדואים סגולים שאפשר להחליף לפי הצורך בשלושה גדלים שלושה עיקולים ואחד מהם אפילו רוטט..

sugardady

New member
אישית לא ממליץ

על הסט הזה ודומיו לדעתי עדיף להשקיע בריתמה איכותית (לא דמוי עור) ודילדו ( רוטט או לא) דמוי איבר אמיתי. הרטט ממש לא חיוני וחבל להשקיע בו על חשבון הדילדו עצמו רצוי לודא מראש שהרתמה תתאים למספר קטרים של דילדו כי עם הגודל בא התאבון

Cגלית

New member
מחזיקה לך אצבעות

וגם לנו, כי אנחנו מחכים לסיפור מפורט

Cגלית

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo48.gif

יופי של פנטזיה
גם לי יש כזו
שמחה שהצטרפת לפורום

../images/Emo45.gifבעד... וסיפור../images/Emo27.gif

לפני שבועיים - היתה הפעם הראשונה שלי.. חוויה שלא מהעולם... כן.. מפחיד קצת בהתחלה.. כאילו.. איך כל הדבר הזה אמור להיכנס בי, ועוד שם.. ב"קטן" הזה... מסתבר שהכל בראש אנשימים, ומי שלא חוותה עדיין - אל תחכי.. הרבה חומרי סיכה, הרבה אהבה, קצת סרטים כחולים להשראה, והכל טוב... היום - לא מסכימה בלי זה, ויותר מזה, עם תוספת ויברטור למקום האחר
מיאאאאאאאו

../images/Emo90.gif זה בשלבים...

אני בעד זה מסקרן, זה נשמע כיף בינתיים זה כואב (לא שזה רע) ומנסים.. אני והוא לעשות זאת.. מתקדמים שלב אחרי שלב הוא הראשון שאי פעם בכלל הסכמתי שיתקרב לשם בעדינות... כמה שיותר

Cגלית

New member
ברוכה הבאה יקירתי ../images/Emo24.gif

איזה כיףףף שאת פה. רק לאט, בקצב שלך. העונג יגיע

Master Stav

New member
על אנאליות .... ../images/Emo13.gif

כמו שנאמר כבר עלידי עניבר ... הרבה חומר סיכה ומומלץ על בסיס של סליקון ...אישית אני אוהב מאד את המוצרים של RP חומרי סיכה על בסיס מים מתייבשים באיזור פי הטבעת ואז עלולים להיגרם נזקים לא נעימים .... חומרי סיכה על בסיס סליקון הינם בעלי אחוז סיכוך גובה יותר כולשכן מעט רוק בעת התחלת יובש והם שוב חלקים .... לנשים ....ובכן יש את כול הסוגים לגברים ...מאחר ובלוטת הערמונית זו שהולכים להסיר למר אולמרט נימצאת עמוק בתוך הישבן .... עיסוי שלה תוך כדי מציצה יביא אותכם לאחת האורגזמות החזקות ביותר שחוויתים אי פעם בחייכם ולא אצבע בתחת לא עושה אתכם הומוסקסואלים ...אלא פשוט אנשים מודעים לעצמם ....

למעלה