מה עם ספינת השלום ??

ש קובי

New member
מה עם ספינת השלום ??

ראיתי כאן ששאלו לגבי אלטלנה אז ישר פניתי שמאלה ונזכרתי בספינת השלום של אייבי נתן ! איפה היא טבועה ? האם ניתן לצלול אליה ? לדעתי זה יהיה גדול לצלול לשם ולשדר משם שוב ולו לפעם אחת את שיר השלום של הביטלם, לכבודו של אייבי ולמען עתיד של שלום.

סילבסטר

New member
היא טבועה בעומק של 102 מטר ! ../images/Emo2.gif|

18 מייל מישראל כמדומני אחרי הטרימיקס

קובי.ש

New member
זה בהחלט אפשרי

אני אישית רחוק עדיין מצלילה טכנית אך 100 מטר זה בהחלט אפשרי

קובי.ש

New member
איך לצלול לספינת השלום:

ראשי פרקים: (הפרטים המלאים שמורים במערכת ) כמה צוללים טכנים המון הליום מלא גלגלות, מכלי פוני וסקוטרים ספינה מצלמות טלויזיה עיתונאים ביטוח משקיעים (ההתאחדות???, פאדי??, חברות מסחריות!) מוטיבציה כלי נגינה והמון מצב רוח טוב

decompresion

New member
לא הבנתי!

למה צריך להתקשקש? -100מ? לא בעייה תערובת 13TX49 (אם אני לא טועה) בשני מיכלי 12L ועוד 50% במיכל 10L שלושה וסתים(עם הסבה לSAFEAIR) ו100% בצינור 6מ´ על טרפז. (כידוע לכולם חוק ה40% לא נכנס אלי הביתה) -גלגלת ראשית, גלגלת משנית, צולל בטיחות, חבל אנך. אם אתה משלם אני מסדר לך צלילה כזאת מהיום למחר ב20 דקות. תעשה קורס TRIMIX!!!!!!

מה המצב ג´

האמת שמישהו די רציני דיבר איתי פעם בנושא אני צריך ליצור איתו קשר ולראות אם זה עוד אקטואלי וכמה כסף צריך להשקיע . כמו שאמרת " אם אתה משלם " הכל כאןזה פונקציה של כסף ( בתנאי שיש לך היכולת כמובן ) . שלומי

decompresion

New member
יכולת יש, מצב-רוח יש, יאללה למים.

מה הבעייה?! עושים ניתוח מוח מצלילה. זה בסך הכל מים!!! תצללו ותשתקו.

N2narcosis

New member
סליחה?

trimix ? אני מתפלא עלייך ג הגדול איך אומן נפץ כמוך התדרדר ככה 100 מטר? שני מיכלי 15 אחד safeair21 והשני safeair50 זמן תחתית 6 דקות זמן צלילה עד שנגמר הגז קלי קלות כל זה כמובן בנהר הפוטומק

decompresion

New member
מיכלי 15???

אתה לא רציני! מה אני יעשה עם 2 מיכלי 15? בקושי אחד אני מרים. אפשר לרדת 100מ´ על אויר אבל לא צריך כל כך הרבה. רק לא לשכוח לעלות מהר מאד,לנפח מאזן, לעצור נשימה, לפמפם בעלייה, ולזרוק משקולות. (כל העושה שימוש במידע זה עושה זאת על אחריותו הבלעדית, אין הכותב לוקח אחריות לתוצאות משימוש במידע זה בכל צורה ואופן) מה שעובד בשבילי לא בטוח יעבוד בשבילכם צלילה מהנה!!!

ומה עם טמפונם

שתוכל לדחוף לתחת ואנו לאש בשביל שתפסיק ליין לנו את הסכל חתיכת פלגמת מטומטם את מי אתה מצחיק תפסיק עם השטויות יש כאן ילדים בני 15-18 שעוד יעשו מה שאתה אומר לך לגנין תתאבד בירא יא זבל שכמותך בן דוד של הישראלי המכוער

mto

New member
זה שיש פה ילדים בגיל 15-18

זה לא אומר שהם מספיק מפגרים לשכוח את כל מה שלמדו בקורס ולהקשיב למה שאומרים פה לא תמיד אומרים דברים לפי הספר ויש מיקרים שצוחקים אולי במקרה הזה זה לא מצחיק בכלל אפילו . ואני חושב שההודעה שלך היתה הסחפות לדמרי אם היתי הנקאי היי מוחק אותה ואם הבן אדם בן 19 וסיים קורס לפני חודש הוא עלול לא להקשיב מאיפה הבאת את השטויות האלה של הגילאים אוך לפעמים אני לא מבין את הפורום הזה !!

decompresion

New member
נא לא למחוק את ההודעה של המלאך

אם יש לך שאלות רציניות על צלילה, אני גם עונה על כאלה. אין דבר כזה ישראלי מכוער... לכל אחד הזכות לכתוב ללא קשר למה שהוא כותב.

ניב ד

New member
אתה באמת קצת מפחיד לפעמים

ידידי היקר דקומפרשן, לא כולם מבינים את ההומור הדק שלך המתובל באירוניה מתקדמת של מדריך צלילה וצולל טרימיקס נטול הליום... אתה לפעמים כותב דברים שלמישהו שסתם מדפדף בפורום ורוצה ללמוד נראים כעצות ממש ולא כהגיגי שעמום. שים לב לזה בחייך. לפחות שים איזה אייקון של ליצן כל שלוש מילים...

arik k

New member
לך מכאן מלאך המעמקים../images/Emo109.gif../images/Emo31.gif

מצא לך פורום התואם את רמת ההתבטאות שלך

למעלה