מה עם נולד לירקוד????

NIR VENGER 17

New member
מה עם נולד לירקוד????

מישהו יודע אם יהיה? אם כן מתי? ואם יהיה מי ילך??? אני ילך פעם קודמת פיספסתי ולא ניגשתי.....

best in me

New member
אמממממ נראה לי שחייב להיות..

כי זה ממש הצליח וכדאי לך ללגשת אתה רקדן מעולה..!
אבל הייתי רוצה שזה יהיה יותר מעניין כאילו הם עושים את זה על תוכן כוכב נולד שכל אחד בוחר לו זוג ורוקדים וזה היה יפה אבל אני רוצה שזה יהיה שונה הפעם שהם ימציאו ריקודים בעצמם (לא את כולם) ושבשופטים יהיה מישהו שלא מבין בריקוד חוץ מצביקה'לה ...

NIR VENGER 17

New member
אני גם מקווה שיהיה ו..

תודה רבה מאמי.... ואת צודקת השופטים מסתכלים רק על "החוקים" של הריקוד וזה מעפן מה איתך???? ניגשת...?

best in me

New member
חחחח בבקשה..../images/Emo15.gif

אמממ לא.. צריך בשביל זה ביטחון עצמי וממש אין לי בקטעים של אודישנים אני מסוגלת לבכות להם חחחחחח ו......... אני לא חושבת שאני מספיק טובה לזה...אני לעומת זה שניצח בפעם שעברה כמו ילדה בת 4 שמסבירים לה מה זה פונקציה ריבועית .. אולי עוד כמה שנים טובות...אבל לך יש סיכוי ממש טוב!

חחח את כמו ...

חברה שלי .. ניגשתי איתה לאודישן כאלו חיכיתי לה עד שהיא תבחן (7 שעות של יאוש היה ממש מפוצץ ) והיא התחילה לבכות ככה היא סיפרה ושהיא לא הצליחה להתחיל והם (השופטים) אמרו לה לא נורא שהיא יכולה להתחיל שוב .

best in me

New member
חחחחחח מסכנהה..!

מה היא הייתה בכאודישנים נולד לרקוד?? נחמד מאוד..! אני מכירה אחד בת 18 רקדנית מעולה..~!!! והיא רקדה עם איזה אחד מנולד לרקוד והוא אמר שהיא חייבת ללכת לאודישנים.. חחח כיף לה!

ngtu

New member
החוקים= הבסיס

אז איך אפשר לקרוא לזה מעפן? מעפן זה לראות מישהו רוקד בלי בסיס טכניקה או ידע :)

best in me

New member
מצד אחד אתה/את צודק/ת ומצד שני לא.

צריך מישהו שהוא "מעפן" מה לעשות... פשוט אם יהיה מישהו לא מפורסם שאוהב ריקוד.. אולי אחד ממעריצי נולד לרקוד שיבוא לשפוט/ לביע דעה זה יהיה אחלה כי זה יהיה כמו הצגה הצגה.. הוא יהיה הקהל שלא ידע מה הולך להיות ויביע את דעתו אחרי זה..(והוא כנראה לא ישים לב לטטעיות קטנות) והשופטים הבמאים שיודעים מה צריך להיות ואיך...(והם דווקא אלה שישימו לב)..

ngtu

New member
קצת הסתבכתי בניסוח שלך

אבל שוב, השופטים אלה לא אוייבים מפלצתיים בסה"כ הם רוצים לראות ר-י-ק-ו-ד משהו אומנותי, עם בסיס נכון ויצירתיות. =)

NIR VENGER 17

New member
כנס

השופטים הכי טובים אלה הקהל שיודע להבחין בין ריקוד יפה וריקוד לא יפה ולפי דעתי בריקוד אים חוקים

ngtu

New member
אז דעתך ממש שגויה

עם כל הכבוד כמובן =) דבר ראשון אני בת =) דבר שני, תראו, אני באה מהריקוד הכי פריסטייל שיש, אני רוקדת סטריט ג'אז וברייקדאנס וגם לו, כמו לכל ריקוד, יש בסיס- שאלו ה"חוקים" [מילה לא נעימה] משמע- אם אני לא שם את הרגל בזוית הנכונה, או אם הסיבוב שלי לא נראה טוב, או אם הwave שלי לא זורם- ה"ריקוד"- לא נראה טוב. החוקים, הבסיס, הכללים- הם אלה שגורמים לריקוד שלנו להראות חלק זורם וFunky. סבבה, אתם יכולים להתעלם מהם, אבל ככה יראה גם הריקוד שלכם. ריקוד זו כל הבעה דרך הגוף, לא משנה איך, העיקר הרגש, אבל שוב- ריקוד נכון, ריקוד מקצועי- בנוי על טכניקה וה"חוקים" האלה. ושופט טוב זה אדם שיש לו ניסיון, יודע מה הרקדן יכול לעשות כדאי שהריקוד יראה טוב יותר, ואדם שיש לו קצת יותר ידע מהאדם הממוצע שצופה בבית בנולד לרקוד =) חפרתי אחושרמוטה (;

NIR VENGER 17

New member
לדעתי....

מי שרוקד טוב רוקד טוב גם בלי החוקים האלו ובמקום לבעוט את הרגל בפויינט הוא יבעט את הרגל מהנשמה אני בטוח שלדעת את החוקים האלו זה רק עוזר אבל אני חושב שאני לא נופל מרקדן שיודע את החוקים ובואי אני יגיד לך משהו אני רוקד 10 שנים ואני הכי לא גמיש שיש והכי לא פוינט שתכירי כי בחיים לא למדתי בסטודיו אלה רק בבית ו"ברחוב" מה שרקדנים אחרים בסטודיו לא ישיגו אז לדעתי זה עיניין של טעם...

ngtu

New member
יפה

גם אני. אני רוקדת 13 שנים ושנאתי ללכת לחוגים וסטודיו-ים למינהם, רקדתי רק בבית, למדתי מהטלוויזיה, תירגלתי ברחוב ובמועדונים וזה מה שהעניק לי את הסטייל הייחודי שלי, את הfunk שלי. אבל בשנה וחצי האחרונות התחלתי לרקוד עם אנשים אדירים בסצינת הריקוד בארץ, בסטודיו וללא ספק זה פתח לי נקודת מבט שונה לאללה על הטכניקה. שמע אני מבינה מה שאתה אומר, אני חשבתי בדיוק כמוך, ואני עדיין חושבת, אבל אין מה להתווכח, רקדן עם בסיס זה רקדן טוב יותר. אתה פשוט לא יורד לסוף דעתי בקשר למילה "בסיס". זה הרבה יותר פשוט ממה שאתה חושב.

best in me

New member
../images/Emo45.gif! .. חחח דיוןןן!

נכון שמי שרוקד טוב לא צריך חוקים אבל אם אתה רוצה להיות מקצוען מה לעשות חייב חוקים... לפי דעתי רקדן טוב הוא שמוציא מעצמו את המיטב בריקוד לא אחד שיודע מה זה פוינט מה זה פלקס ומזה קורנפלקס.. ואם אתה לא רוקד הכי יפה בעולם ועדייןר ואים שאתה רוקד מכל הלב בשבילי אתה נקרא רקדן מעולה...!!!!! חחח גם הכלבה שלי רקדנית מעולה!
--- >דומה לה!!!

למעלה