מה עם נוגה?

nakednikita

New member
מה עם נוגה?

מישהו יכול להסביר לי מה הקטע של נוגה עם רענן??? ממש לא הבנתי מה היא רוצה ממנו.....? תסבירו לי!!!!

א זכההה

היא מתה עליו חולה עליו שרופה עליו חרמנית עליו והוא משחק איתה כי הוא רוצה רק כסף כסף כסף

מסבירה:

נגה היא אישה עילגת ונורא תמימה, והיא חושבת שרענן ממש נדלק עליה, בגלל זה היא איתו!! אלא שרענן סה"כ רוצה להוציא ממנה סודות על החברה של גיא!! עכשיו מובן??

בילבי אחותי,תגידי לי איך..

החתימה שלך היא סצנה של גיא ואסי יחד. את יכולה להגיד לי מאיפה השגת אותה? כי אני רוצה גם בתור חתימה סצינה של גיא ואסי.

קרן54321

New member
אז ככה....

היא
רוצה אותו הוא
אוצה אינטרסים, כדי להיות קרוב לחברה והכל. אני משערת שהוא גם יגיד לה איכשהו לצאת עם העסקים עם האחים כהן, הרי הוא כל כך אוהבת כסף.... ככה אני מבינה את כל העניין :)

לפי דעתי

נוגה רוצה רק להימרח על רענן..לא נראה לי שהיא באמת כל כך אוהבת אותו.. כל מה שהם עושים ביחד זה יו נואו... ורענן זורם איתה בשביל האינטרסים שלו.. לפי דעתי נוגה גם סתם רוצה להראות שהיא כבר התאוששה מהפרידה מגיא ואולי היא רוצה שגיא יידע על הרומן הזה בינה לבין רענן כדי שהוא יקנא..

milkshakey

New member
היייייייייי

זהו גם אני לא הבנתי מה היא רוצה ממנו!!!!! אני מבינה מה הוא רוצה ממנה!!!!(לגלות דברים על החברה והכל) אבל........ מה עובר עליה??? מה יש לה מרענן??? מתה עלייייייייייך

נווו..

מזה מה יש לה מרענן? היא סתם צריכה גבר..עדיף לה להיות עם מישהו מאשר לבד.. והיא גילתה שהוא כביכול לא כזה מניאק כמו שהיא חשבה שהוא.. זה התחיל מהפגישות בבר ונגמר במיטה של רענן חח.. חוצמזה גם נראה לי כמו שכבר כתבתי פה שהיא רוצה שהרומן יתגלה לגיא והוא יקנא והיא גם רוצה להראות שהיא כבר התאוששה מהפרידה עם גיא..

KiShKooSh

New member
נגה סתובה../images/Emo3.gif אין מה לומר../images/Emo70.gif

הסידרה הזו מורכבת מסתומים
נוגה של קולטת שמנצלים אותה גיא שלא נבדיל בין אספה למיכאלה
חבורה של סתומים

אביב..תקשיבי..../images/Emo99.gif

יש הבדל בין נוגה לדורית... כינוגה היא פשוט כלבה על מה שהיא עושה לגיא... ודורית..היא ממש חמודה... אז את מערבבת בין הדמות והשחקן.. בקיצקיצ..היא שחקנית חמודה.. אבל נתי יותר..

אני הסביר לך

נוגה כביכול מאוהבת ברענן גבר גבוה ויפה שקשה לא לאהוב אותו. רענן לאומת נוגה לא באמת מאוהב בה אלה רוצה להסיג כמה שיותר פרטים על החברה. ו-כ-ך ז-ה ה-ו-ל-

מיכאלה זה אחד הטלנובלות היפות שראית

פשששש כבר אני מכור לזה כלללל יום אני חוזר הביתה בשמונה רק בשביל לראות מיכאלה והמיה הזאת פשוט הורסת חברה אבל אתם יכולים להסביר איך מיכאלה אכלה כשהיא היתה בקומה.?

למעלה