מה עם משחק ציטוטים?

talrv

New member
מה עם משחק ציטוטים?

מי אמר ובאיזה פרק? I laugh in face of the danger & then I hide until it goes away. (אחד קל ומוכר להתחיל) מי שלא מכיר את החוקים, צריך להגיד מי אמר (לפעמים גם למי) ובאיזה פרק. מי שעונה צריך לתת ציטוט משלו. ואם תוכלו להוסיף אתרי ציטוטים, או סתם אתרי באפי נחמדים, אני מאוד אודה לכם, כי בגלל פרמוטי מחשב נמחקו לי בערך 300 אתרי באפי בפייבוריטס. כן כן. טל.

הציטוט נאמר ע"י זאנדר ב-The witch

הציטוט שלי: You have super-powers. That is so cool. Can you fly? קצת קשה, כן, אבל תנסו.. טל- הוספתי לך אתר מעולה..

הלינק לא עבד, אוף..

האתר הוא- www.buffyworld.com ויש גם כמובן את www,slayerverse.org שאני כל הזמן מפנה אתכם אליו, הוא ממש מעולה, מלא עדכונים.. עוד אתר של תמונות באיכות ממש טובה של באפי, אנג'ל, מכושפות ועוד כמה תכניות.. www.screencap-paradise.com ל'אנג'ל' יש את האתר- www.cityofangel.com וזהו לבינתיים, מקווה שחידשתי לך משהו, תהני!

קידבו

New member
הנה אתר טוב, אולי הכי טוב

אני פונה אליו כשאני צריך מידע. שופע במידע.

הציטוט נאמר ע"י גלורי

בפרק No Place Like Home הציטוט שלי: I know! You're in a band! That's like a business-class ticket to cool with complementary mojo after takeoff! הציטוט לקוח מאחד הפרק האהובים עליי.

קידבו

New member
ממממ. ציטוטים לא הצד החזק שלי..

אבל אני דיי בטוח שזה נאמר לאוז (כאילו דה) על ידי נראה לי זנדר אחרי שהם הגיעו לקולג' והוא נעשה פופולרי. או שבאפי אמרה לו את זה. אוף, אני לא הכי טוב בציטוטים מ3-4 העונות הראשונות. עונה חמישית והמשך יותר טוב בשבילי.

Taladora

New member
תקנו אותי אם אני טועה..

אבל זה לא בכלל מהעונה השלישית, מהZEPPO הגרר *מזילה ריר*

talrv

New member
גם אני חושבת..

זאנדר לאוז לא? אם צדקתי(צדקנו יותר נכון) - "I hate this girl" (מאחד הפרקים האהובים עליי) טל.

longview

New member
נראה לי דווקא מהפרק הראשון של

אנג'ל. אנג'ל אומר את זה לערפד הזה ואז מעיף אותו מהחלון

Taladora

New member
מה שמזכיר לי

את הקטע שווילו והשאר מגלים על זה. אבל זה היה בכלל כמה פרקים קדימה, כשמנסים לחשוב מי ידבר עם פיית'. המ.. לא משנה. העיקר זה שווילו עצובה ובוכה. תקראו לי סדיסטית, אבל אני הכי נהנית מהקטעים האלה. זה פשוט כל כך חמוד.

קידבו

New member
אחד הציטוטים האהובים עליי ביותר

לא חידה, רק ציטוט: xzander: am i right giles? giles: im most certain you are not, but to be honest i wasnt listening. או הציטוט של ספייק בעודו צופה בטלוויזיה: Pacie you blind idiot, cant you see she doesnt love you? מקווה שכתבתי נכון. בכל מקרה, ציטוט קלאסי של ספייק.

למעלה