מה עם משחקי הלילה?

ikrmr

New member
מה עם משחקי הלילה?

בס"ד המשחקים החשובים מבחינתי הם ניצחון הסלטיקס על ההורנטס בחוץ 77-89 וניצחון הג'אז בבית על הלייקרס 109-113. לוקח זמן רב להביא את נתוני המשחקים (אף אם רק החשובים יותר) אז הנה קישור לדף תוצאות המשחקים באתר הרשמי של הנב"א.

ikrmr

New member
הקישור משום מה לא עבד אז הנה הוא כקישור רגיל

בס"ד http://www.nba.com/games/20090211/scoreboard.html בעקבות משחקי הלילה מאזן הלליקרס הוא 10-42, מאזן הסלטיקס שעקצו את הצרעות פעמיים השנה הוא 11-43, מאזן קליבלנד (ניצחה את הסאנס בבית 92-109 עם 44 נק' [26-18 מהשדה, 9-7 מהשלוש], שני רי', 7 אס', 3 חט', חסימה ו-4 אי' של מו ויליאמס) 11-40 ואורלנדו עם מאזן של 13-38 (הפסידה הלילה בבית, נטולת הרכז המצוין ג'אמיר נלסון, 82-73 לדנבר).

ikrmr

New member
יש התייחסות למטה, אך מה עם בוסטון ולייקרס?

בס"ד ראיתי עכשיו שישנה התייחסות מאוד חלקית וקטנה למשחקי הלילה בשרשור מתחת לזה, אך אין כל התייסות לשני המשחקים המעניינים ביותר הלילה, בוודאי בכל הקשור למאבק על המקום הראשון בליגה: ניצחון החוץ של הסלטיקס על ההורנטס וניצחון הבית של הג'אז על הלייקרס.

ikrmr

New member
עכשיו ההתייחסת היא למעלה

בס"ד אך עדיין לא הבנתי איך יש התעלמות מהורנטס-סלטיקס ויוטה-לייקרס.

מה איתם?

אני קמתי לראות את יוטה לייקרס והיה משחק טוב מאוד, יוטה שיחקו טוב מאוד, דרון בכושר מצוין וגם אוקור היה טוב... אם כל יוטה בריאה לדעתי היא הרבוצה השנייה הכי טובה במערב אחרי הלייקרס, שלהם היא עשתה בעיות בעונה שעברה בפלייאוף (4:2) ומשחק שישי די צמוד עד כמה שאני זוכר... קובי התחיל את המשחק מצוין היה באיזה 60-70 אחוז לא יודע מכה ואז פשוט החטיא בטירוף, אין לי סטטיסטיקה מדוייקת אבל אני חושב שמאז שהוא היה 9-14 או משהו כזה הוא הגיע ל12-27 בערך ואחרי זה עוד קלע קצת...

פול פאקינג פירס

אני צריך לישון קצת ב3 השעות הבאות אז אני ארחיב אח"כ אבל פירס מוביל קאמבק ענק של בוסטון במחצית השנייה בדאלאס, כולל הג'אמפרים החשובים בסוף ואיזה 20 נק' ברבע הרביעי...רונדו עם טריפל דאבל ענק. נצחון גדול לקראת האולסטאר, נתראה עוד כמה שעות...

chaiel49

New member
הטריפל דאבל:

יכול להיות שזה הטריפל דאבל הראשון העונה עם לפחות 14 בנקודות אס' וריב'?

אני חושב שכן

הטריפל דאבל השני של רונדו היה אחד עם 13 בכל אחד...אבל זה היה מול אינדיאנה בבית, בעוד שזה היה בחוץ מול קבוצת פלייאוף וסחב (יחד עם פירס) את הקבוצה כשהייתה בפיגור דו ספרתי במשחק השני בבאק טו באק אז אני אתן את האדג' לTD הזה, סביר להניח המשחק הכי טוב של רונדו בקריירה.

סיכום

הסלטיקס 0-3 העונה כשהם מפגרים בהפרש דו-ספרתי במחצית...אולי צריך לנסות את זה יותר... דוק ריברס הורחק, גארנט הסתבך בבעיית עבירות ורב עם נוביצקי, אלן חזר מהפציעה עם 20 נק' אבל כוכבי המשחק הם פירס ורונדו. רונדו עם שורה סטטיסטית ענקית ואחוזים טובים מאוד מהשדה. פירס לקח עליו את המשחק כמו שהוא יודע ברבע הרביעי, 2 ג'אמפרים ענקיים עם ג'ורג' עליו בדקה האחרונה בשוויון 91-91. סה"כ 18 נק' מה31 ברבע הרביעי. נוביצקי היה ענק (37 נק') אבל היה מותש מול פואו כבר ברבע הרביעי ופספס את ה5 זריקות הראשונות שלו ברבע הזה. אז הגיעו שלשה וג'אמפר חשובים שהשוו אבל זה לא הספיק. רונדו די חגג על קיד כל הערב, היה הרבה יותר מהיר וקיד קלע רק 2 נק' ב1 מ9 מהשדה. ניצחון גדול וחשוב לפני האולסטאר ברייק, מנוחה רבה לא תהיה (הביג 3 במשחק עצמו) אבל זה חשוב. המשחק הבא רק עוד שבוע ביוטה, מאזן 11-44 - אי אפשר לבקש יותר. (טוב, אפשר איזה חיזוק נחמד ככה...)

למעלה