מה עם משה?

גלושש

New member
חחח זה נקרא מחמאות מה שאני אומרת לה

היא הרבה יתר גרוע מזה.. מסכנה מרחמת עליה... חבל עליה <או שלא>

Moran the one

New member
אני רואה שלא קלטת ת'עיניין!

מכוערת..מאוד שווה לך לסתום ת'פה עכשיו ומיד...אני מבינה שלא הבהרתי לך ת'עיניין של הלא מצויה...

גלושש

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אויש תישתקייייי את עושה לעצמך בושות עם לא שמת לב

k i d a n

New member
את כ"כ צודקת

כל הסדרה הזאת נדפקה רק בגלל שהרגו את משה, זה היה ממש מיותר ומטומטם.

ninoosh

New member
../images/Emo58.gifאני יודעת בברור ש...

לא!!!!! הייתי בקניון ערים, וראיתי את שתי הפרקים האחרונים ומשה לא חוזר!!!!!!!!!!!!

תעני לי בבקשה..!!

איזה כיף לך היית בכפר סבא לי א יצא איזה באסה..!!! יוו אני רוצה לשאול אותך משהו לדורים יהיה חבר בפרק האחרון או לא..??

גיגי123

New member
אני גם הייתיייי

על הבמהההההההההה אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

galgol21

New member
../images/Emo58.gif

לא הוא לא חוזר ראיתי כבר את הפרק האחרון בכפר סבא וכל מי שטוען שכן יראה מחר....!

0shir0

New member
וגם....../images/Emo58.gif

מי המציא את השטות שדורין תיהיה עם אבי??? זה פאקינג לא נכון!

מה אתם ממציאים! הוא לא חוזר!

וחוץ מזה שכניר לוי אמר באירוח שהוא יחזור הוא התכוון בהארה והוא לא יחזור! תפנימו! חלאס עם השאלות האלה...ועם כל הכבוד...(חח...מדורין למדתי..) בלי להעילב...כמה אפשר לומררר!!! יאאאאאאאאא....חחחח....כאילו הוא מת! הוא אפילו הופיע לגרשון בהארה ואתם עדיין שואלים?!

k i d a n

New member
נראה לי

שמה שכולם מנסים להבין פה, זה מה בדיוק יקרה עם דורין? לכל אלה שהיו בקניון ערים, מישהו יכול להגיד מה נסגר איתה? איך הסדרה הזאת נגמרת איתה?

galgol21

New member
../images/Emo58.gifתשובה

דורין מופיה בהפועה במודעון עם אסי יובל ויוסטון..ובסוף כולם רוקדים לא נסגר איתה כל כך היא לא מצאה אף אחד אחד ולא הראו את משה בפרק האחרון

zulu2000

New member
משה -לא- חוזר../images/Emo28.gif

ואל תגידו לי שזה ספוילר (אני לא קורא ספוילרים) פשוט ראינו שהוא מת = הוא לא יכול לחזור.

k i d a n

New member
את צודקת

פשוט קשה לעכל את זה, אבל חבר'ה, הוא פשוט היה בתוך האוטו ומת בפיצוץ, וזה פשוט האשליה שהוא יחזור, בגלל כולם שואלים אם הוא חיי, אבל הוא מת בפיצוץ, זה הכל. אני פשוט נורא רוצה לדעת מה קורה בסוף עם דורין

למעלה