מה עם מפגש פורום באמת?

Nihau

New member
הכל כמובן.

משחקים מתוכננים: grave robbers from outer space skippy's revenge setlers of katan talisman sherade- לבעלי רעיונות יצירתיים. סרטים מתוכננים: הנסיכה הקסומה- אופציה להקרנה פעילה בתנאי שהמתמודדים ילמדו את השורות שלהם כראוי בבית ולא ילחמו על התפקידים הראשיים בפומבי. מבתע סבתא, and now for something completely different אקסמן 2, בלתי שביר, סיפורי עמים. מגוון סרטי מנגה- הנסיכה מונונוקי, המסע המופלא, נינג'ה סקרול, ghost in the shel, appleseed ועוד מהמבחר ההולך וגדל שלנו. שיחות משעשעות- תלוי במשתתפים, אם מישהו מוכן להעלות לדיון נושא משעשע ולדון עליו בהומור אני לא יעצור את זה.

Nihau

New member
בינתיים מדובר על המבצר של דרגורן

וניהאו בגלל שיש צורך בקורת גג וחימום נאות בתקופה זו של השנה אבל אם למישהו מכם יש מקום גדול יותר זה הזמן להציעו. אחרי הכל המרתף וחדרי העינויים הוצפו בגשם האחרון, עליית הגג מאכלסת את הפושעים שהוחזקו שם בעבר ומוגדרת כמסוכנת לציבור וכמה חייזרים- פליטים ממשחק הUFO שהסכימו לבגוד בעמיהם- שוכנים בחדרי האורחים - מה שמשאיר רק את הסלון והוא קטן מכדי להכיל את כל חברי הפורום בנוחות. (גורבש צריך ללמוד לשנות צורה למשהו קצת פחות מפואר, דרקון בסלון! נו באמת)

Thessalian

New member
איך נארגן הפעם מבחינה קולינארית?

הפעם יהיה לי קצת זמן להכין משהו, אם תרצו. עדיף במבצר של דרגורן וניהאו, אחרת זה אומר שאני אאלץ ללכת ל"טירת הרשע" של ההורים שלי, יען כי אין לי כלים וחומרים לבישול בביתי החדש (כן, אני חיה על מנות חמות, לחמניות קרות וביסקוויטים כבר כמה זמן).

Nihau

New member
עקב הגילוי המרעיש ששוקולד הוא מקור

כל הרשע בעולם החלטנו לבדוק את הטענה ואף לנסות שילובים כדי לחקור בצורה קולינארית מיקצועית את השפעתם של פונדו שוקולד חם ומוס שוקולד קר על הנטייה של שחקני תפקידים מן השורה. זה התכנון המקורי. כל תוספת ראויה תתקבל בברכה. רעיונות להטבלה בפונדו יבחנו בדקדקנות מקצועית. חובבי אלכוהול מתבקשים להביא את הרעל שלהם מהבית ומוזהרים שהתקפי שיכרות יביאו לזריקתם המיידית למרתפי העינויים, מוצפים או לא מוצפים.

Tanath

New member
אם אמרנו שוקולד

אז אייריש קרים תוצרת בית (הולך טוב על גלידה...) ואם ירצה הסניפט, Space-Time Continuum Cake זה בינתיים, עד שנתקל בעוד מתכונים משעשעים ענת -- It's my body, I'll have pie if I want to --

Thessalian

New member
אבל הרבה אייריש קרים!

לילדים מעל גיל 18 בלבד. תעשו גם אחד עם קצת יותר אלכוהול בפנים, טוף? יהיה שמח (לפחות לי).

Thessalian

New member
אמרתי "גם", לא "רק"!

חוצמזה, עוד לא ראית אותי שיכורה קלות (או כלוט, תלוי כמה שותים). זה עשוי להיות משעשע.

Nihau

New member
ראיתי גם ראיתי!

במסיבת יומולדת של ואראדין ראיתי אותך מנסה להתחרות בעוד שתי בנות בשתייה מוגזמת של משקאות מפוקפקים נודפי אלכוהול וסביר להניח דליקים חוץ מזה עם האבטיח. אולי. את בהחלט עשית רושם של שיכורה. האם את מנסה לרמוז שלא השתכרת? יש לי עדים אפילו גורבש היה עד באירוע הזה.

Thessalian

New member
רגע-רגע-רגע!!!!!!

א. לא השתכרתי במסיבה של ואראדין. שתיתי בריזר כחול, או מה שזה לא היה, ונהניתי נורא. חוצמזה, הבלונדי נהג. ב. אני לא משתכרת סתם כך באופן רגיל, ואם כן - זה מסיבה טובה כלשהי (היהי). ג. זה עם האבטיח?! סליחה? כנראה שהזיכרון שלי לא טוב כמו פעם. או שגם אז הוא לא היה...

Nihau

New member
הבנתי שכששיכורים הזכרון נדפק

כנראה זה מה שקרה לך. נו טוב, לפחות הבלונדי נהג. מי זה הבלונדי?

Thessalian

New member
איזה נדפק?

את אירועי הפאבים הידועים לשמצה שלי אני זוכרת יפה מאוד. אם תרצו פירוט - יש מצב דווקא, אבל לא על גבי האינטרנט, כדי שלא תוכלו לצטט אותי טקסטואלית אח"כ. אני מכחישה כל קשר. הבלונדי הדוס, deary. או שאולי לא הזיכרון שלי הוא זה שנדפק?

Nihau

New member
תמיד טוב לאמת ניחושים

ועכשיו אני אוכל לצטט אותך טקסטואלית בעתיד מואהאהאהה!

Thessalian

New member
סליחה?!

על מה אפשר לצטט אותי טקסטואלית?! לא אמרתי כלום!!! מכחישה!!!

Thessalian

New member
אבקש ציטוט של מה שאמרתי

כדי שאוכל לדעת על מה תופסים אותי כאן במילה.

למעלה