מה עם מוריס קלרט?

span26king

New member
מה עם מוריס קלרט?

מישהו יודע למה הילד הגאון הזה לא בNFL? איזה בזבוז של כישרון (ווינריות) לא חראם

span26king

New member
שכחתי תהנו בצפיה המשותפת נשמע סופר

אני תקוע עם החברה בבית ויש לי פגישה עם הבוס ב9:30 בבוקר בירושליים וגם ביום שני הבא איזה מכה אגב 4 קבוצות כל כך איכותיות שחבל שאין פלייאוף.

מה עם ....

אני לא זוכר את שמו של השחקן עם הפונטיצאל הגדול לNFL מהמכללות.. ועם כישרון עצום.. אבל היה לו סיפור גדול... שאחרי שזכה עם פיט קארול בשנה שעברה <אני חושב> .. הרץ האחורי <?> הנ"ל.. רצה להתקבל לNFL.. ותבע אותם לבית משפט על מנת להכריח אותם לקבלו. בסופו של דבר הוא הפסיד ונתקע בבית.. בין לבין ולא שיחק העונה. שכחתי את שמו.. מישהו יודע מה עלה בגורלו ? והאם השנה סוף סוף הוא יבחר בדראפט ?

ofribecker

New member
אני רק יכול לומר

שמעולם לא היתה לי סימפטיה למוריס קלרט, אבל זה לא מטעמים ענייניים. אני פשוט שונא את אוהיו סטייט !!!. מה אני יכול לעשות? גדלתי על מישיגן וולברינס אוכל שותה ישן מישיגן וולברינס.

Amir BA

New member
אתה מתכוון ל...

מייק וויליאמס, הריסיבר של USC. שנה שעברה בעקבות ההחלטה של ביהמ"ש לאפשר למוריס קלארט להיכנס לדראפט החליט גם וויליאמס להיכנס לדראפט למרות שסיים רק שנתיים במכללות. הבעיה החלה לאחר שבית המשפט העליון הפך את פסק הדין ואסר על עליהם להיכנס לדראפט. וויליאמס נפל בין הכסאות משום שלא יכל לחזור כבר לשחק בקולגים משום שהעסיק כבר סוכן. לכן הוא ישב בחוץ כל העונה הנוכחית ומחכה בקוצר רוח לדראפט של השנה. הוא אמור להיות בין הרסיברים הראשונים שייבחרו.

תודה

כן התכוונתי לבחור המוכשר הזה.. ובדיוק קראתי באתר של פוקס ספורט שהוא וקלארט נרשמו בזמן והיו בדראפט הקרוב.. . מעניין אם את הדראפט הקרוב יעבירו אצלנו בשידור חי . לא מזמן היה קטע של תוכנית בESPN על יום הדראפט וראו שם את ביג-בן מתאכזב שלקחו את איליי לפניו ואת הטלפון שבישר לו שביל קווהר בוחר בו והוא בבישנות אומר לו "קואץ" אני אשמח להיות בפנים . בדיעבד זה סופר מעניין לראות את הנבחרים בדראפט.. ההבטחות, הכשלונות, התעלומות <ריוורס מסן-דייגו> .

למעלה