מה עם מוות קליני?

liron2708

New member
מה עם מוות קליני?

היי

מה עם מוות קליני? זה לא מוכיח שיש עולם הבא?
אני רוצה לחזור בששאלה , באאמת שכבר נמאס לייייי
אבל באמת שהנושא הזה מפחיד אותי.!!
יש אנשים עיוורים שאחרי מוות קליני סיפרו מה הם ראו בחדר בזמן שהיו מתים.

איך הסתדרתם עם הבעיה הזאת?

יש לך מקור אמין לסיפורים האלה?

אני עד היום לא מצאתי, ובכל המחקרים שניסוי לבדוק את זה שמוכרים לי, לא תועד אף מקרה של אדם שסיפר שראה בזמן ה"מוות" שלו, משהו שלא יכל לראות מהנקודה בה היה.

הממ..

אני מכירה אישית בחור שחווה מוות קליני ומספר משהו על מנהרה ואור וכו', אבל אני לא בטוחה שזה אומר משהו. גם אם הוא באמת ראה את זה- למה זה בהכרח אומר שזה אמיתי? אתה לא יכול לדעת מה המצב הפיזי שלו גרם לו לחשוב שהוא רואה. הגוף במצבים קיצוניים משחרר כל מיני חומרים למוח, מה גם שאנשים במצב כזה מקבלים טיפול תרופתי, אני מניחה. אי אפשר לדעת. אנשים חולמים דברים כל הזמן, זה לא אומר שזה אמיתי.

אני מדבר על החלק של עיוורים שראו

זה שבן אדם דמיין שהוא עבר במנהרה לא שונה בכלום מכל חלום רגיל, ולא ראיתי סיבה בכלל להתייחס לחלק הזה כאל ראיה אפשרית למשהו.

טפשjiת

New member
עם זה חלום

אני לא חושבת שעיוורים לא חולמים
ואם הם עיוורים מלידה אז איך הם ידעו מה זה?

אני לא ממש בטוח שהבנתי את השאלה

ואם כן - נראה לי ששורה 2 עונה ל-1.
לא מפתיע אותי שעיוורים חלמו כל מיני דברים בעצמם, אבל מצב בו העיוורים מתארים את מה שראו בזמן מוות קליני לא יכול להיות מוסבר בצורה הגיונית בלי רכיב על טבעי, ולכן אם הייתי מוצא עדויות למקרים כאלה הייתי מתרגש.

אממה, לא שמעתי על אף מקרה כזה עד היום.

liron2708

New member
שבוע טוב

לפי ההרצאות , יש עדויות של אנשים עיוורים ולא עיוורים, שאחרי שהתעוררו, הם ידעו כל מה שעשו עם הגוף שלהם בזמן שהם היו במצב מוות קליני (גם העיוורים ידעו מה היה)

הזמנתי את הספר של פרופסור מודי וקובלר רוס, ואני הולך לנסות לחקור את העניין יותר.
כי אם זה אמיתי..... נראה לי שחבל עלינו חח =[

זה הספר שהזמנתי:

http://www.amazon.com/Life-After-In...TF8&qid=1344707587&sr=8-1&keywords=life+moody

כמו שכתבתי לעיל

כל מה שאני צריך בשביל שתהיה לי סיבה להתחיל להתייחס לסיפור הרצינות, הוא מחקר אחד ויחיד שמתאר מצב כזה, ולא - ספר מכל סוג שהוא אינו מקור מספיק רציני.

אם הנושא מעניין אותך מספיק בשביל להזמין באינטרנט את הספר, בוודאי תשמח לדעת שתוכל למצוא המון חומר מצויין על הנושא בעברית און ליין. באופן כללי זה בלוג ששווה להכיר:
http://sharpthinkingblog.wordpress.com/category/נשמות-וישויות-אחרות/חוויות-סף-מוות/

liron2708

New member
הספר הוא של החוקרים הנודעים ביותר בתחום

ואין לי מושג מה הם הולכים לכתוב שם. אבל המקורות הדתיים הסתמכו על שתי המדענים האלה. יכול להיות שגם בספר הזה כתוב שהמתים ראו את ישו או מוחמד. אני עדיין לא יודע.

זה היופי במדע

אף אחד לא מייחס משקל לסמכות אל מול ממצאים, אז גם אם הם היו ה"חוקרים הנודעים ביותר בתחום" (תואר אותו קיבלת מאותם מקורות דתיים), זה לא היה משנה כלום.

חבל שלא קראת את החומר בקישור שצירפתי, יש שם כמה התייחסויות מרתקות לאותם חוקרים נודעים...

liron2708

New member
מה שהבאת כבר קראתי לפני שפירסמת אותו חח =]

זה מה שהרגיע אותי. בשביל להגיע למצב של רוגע נפשי מוחלט ,אני רוצה לבדוק את המקורות בעצמי, בלי שום התערבות של אתאיסט או של מאמין. צריך לשפוט את זה בדרך ניטרלית. יש מצב לדבר איתך אונליין איכשהו? בתור מנהל הפורום אתה אמור לדעת הרבה.. שבוע טוב =]

לא הבנתי

אתה קראת את החלק שבו הוא מספר על כך שמודי הודה, שהמקור לסיפור על העיוור שראה הוא קלטת שקיבל ועליה עדות של רופא שטען שהוא מכיר את המקרה, ובכל זאת אתה חושב שיש טעם לייחס חשיבות לסיפור?

בכל מקרה, אתה "מדבר" איתי אונליין בזה הרגע, אז הכל בסדר.

liron2708

New member
נראה לי שיש עוד סיפורים כאלה

אני לא מאמין שהחרדים מסתמכים רק על סיפור אחד כעדות. כשאני יקבל את הספר , נראה מה הולך שם..

התכוונתי אונליין , כגון מסנג'ר או משהו.. , בפורום זה OFFLINE..

אתה זה שהזכיר את הספר של מודי

אם היית באמת טורח לקרוא את הבלוג הזה , היית מגלה שהוא מטפל במקרים רבים אחרים. חבל, תן לזה צ'אנס. אם ישארו לך אחר כך שאלות, אתה מוזמן לשלוח לי מסר.

נ.ב. offline משמעו לא על הקו, כלומר - מחוץ לרשת - העולם האמיתי.

liron2708

New member
הכרתי את הבלוג הזה לפני כמה ימים

וכבר הספקתי לקרוא בו על אמוטו מסארו החרטטן,

liron2708

New member
זה נשלח לי - המשך להודעה

על אמוטו מסארו, חלקים של מוות קליני, חיזוי עתידות
אני מתכנן לקרוא עוד

אבל הקטע הוא שאני לא מתייחס לבלוג הזה כאל מקור מדעי אמין
וצריך לבדוק את הפרטים לעומק בשביל להוכיח..!
לכן קניתי את הספר של מודי, ואני מחכה לו.

ברור שלא צריך להתייחס לבלוג

כאל מקור מדעי אמין, בדיוק כמו שלא צריך להתייחס לספר האל מקור מדעי אמין, העיקר שהנקודה הזו ברורה.

liron2708

New member
היי

לא נראה לי שהחרדים דפוקים עד כדי כך, שהם מסתירים נתונים כגון עדויות של אנשים שראו את ישו, וכל זה נמצא מאותו ספר שהם בעצמם הביאו את המקורות מידע על מוות קליני.
אם כן, זה ממש עצוב. אבל את זה אני צריך לבדוק..

בכל מקרה הייתי ממש שמח לדבר איתך בפייסבוק , בג'ימייל או דברים כאלה, אתה נראה לי בן אדם מבין, ואני צריך קצת הדרכה..
אם אתה לא מעוניין, לא נור1א
בכל מקרה תודה על העזרה!

לא מתחייב על החרדים

אבל המחב"תים משקרים בגלוי באופן די קבוע, ויש לי הרבה דוגמאות לזה.

לגבי התכתבות - ראה מסר.

liron2708

New member
אבל ..

יש תגובות על קונטרסי דעת האמת ..
אני מבולבל לגמרי =[

למעלה