מה עם להביא את GC לארץ ?

xoLiaty

New member
מה עם להביא את GC לארץ ?

לא מצטערת על פתיחת ההודעה . הגיע הזמן שמישהו באמת יעשה את זה והשרשור של זאתי מFOB הביא אותי לזה . אנחנו חייבים לעשות משהו כדי להביא אותם . אני הבנתי שבפסטיבל שיתקיים באוקטובר (ההוא שמיוז וMCR הולכים להופיע בו) רוצים להביא בערך 10 הרכבים שונים מחו"ל, וזה עוד לא סגור אילו להקות באות .. אז בוא נעשה משהו . גם לגוד שארלוט לא יהיו תכנונים (נראה לי :p) אחרי הסיבוב הופעות באוסטרליה, לא ? בואו נתחיל משהו, תנו רעיונות .

../images/Emo220.gifאוקי כמה דברים.

א.הפסטיבל רוק נדחה בשנה. בגלל שהודיעו את זה מאוחר מדי(הודעה רשמית שנשמעה בגלגל"צ) ואפשרי במפגש שיהיה לרשום להם מכתבים יחד ולהכין סרט יחד ומלא דברים. רק הבעיה היא למצוא את הכתובת. ואם תרצו אין זו הגדה!

i heart mcr

New member
לMCR תהיה הופעה בנפרד

אומרים שבסביבות אוקטובר.. בחופש זה בטוח לא יהיה כי יש להם פרויקט אחר אבל הכרטיסים אמורים להימכר עוד החופש

../images/Emo12.gif

תחזרי בך!!1

../images/Emo220.gifתראי.לדעתי מיי כימיקל רומנס חרא של להקה

לא חוזרת בי. תהרגו אותי. תעשו מה שבא לכם בי. אני עדין ישנא אותם.

r love gerard

New member
כותבים אשנא לא ישנא....../images/Emo129.gif

כשרוצים להטות פועל בגוף ראשון יחיד לזמן עתיד משתמשים ב-א', לא ב-י'. ולמה את כ"כ שונאת אותם, את יכולה בקשה לפרט? זה פשוט לא מובן לי...O-:

r love gerard

New member
את האמת, IDLY הוא לא הכי טוב שלהם...../images/Emo129.gif

אם אתה אוהב שירים בסגנון, אז disenchanted הוא הרבה יותר טוב ומרגש, ואפילו בשירים הכי פרועים שלהם יש מילים שיגרמו לך לבכות...כמו sleep, או My Way Home Is Through You, ויש עוד מלא שאין לי כח להקליד.....ובכנות, IDLY וא מהכי פחות טובים שלהם, ואני אוהבת אותו, שלא תטעה, אבל יש להם שירים הרבה יותר טובים..... אה, ושכחתי את ה-שיר שלהם : helena, אחד העצובים שיצא לי אי-פעם לשמוע....(ג'רארד כתב אותו על סבתא שלו ז"ל)

PerfectSP

New member
אני לא ממש אוהבת את IDLY

הוא...סתם שיר... ברדיו זה נחמד לשמוע אותוP: דיסאנצ'נטד הוא אחד הישירם האהובים עליי!!!!!!!

r love gerard

New member
XD ../images/Emo129.gif

אוי גאד! התמונה!!! אין לך מושג כמה צחקתי עכשיו!!!!...אמא שלי מסתכלת עליי כמו על משוגעת.... אני באמת נשמעת כמו מורה ללשון,נכון ?

../images/Emo220.gifורק משהו קטן לפני שאני אענה.

מי את? בשבילך עוד משהו. את קשורה לפורום? כה? לא! אז ליידר=] ולמה אני שונאת אותם? פשוט מאוד. דעתי היא שהם חרא של להקה. כה חרא של להקה יאפ. המיי כימיקל רומנס זאת חרא של להקה! פשוט לא? הסיבה העיקרית היא המיסחור. והטקסטים. ליידר גרופית=]

פחחחחחחחחחחחחחחחחח,../images/Emo176.gif

את משעשעת מאד ת'יודעת?
כאילו מה? זה שהם ממוסחרים אומר משהו על השירים שלהם? אומר שיש בהם פחות משמעות? אומר שהם פחות טובים?O.ם -אז זהו, שלא. ואם את חושבת שגוד שארלוט לא ממוסחרים את חיה בסרט מטורף, כמה שאני אוהבת אותם, הם היו ממוסחרים הרבה לפני שאמסיאר היו. אז, או שאת לא יודעת על מה את מדברת, או שאת לא יודעת על מה את מדברת
פשוט מאד:]

../images/Emo220.gifהיום בעולם המוזיקה קשה להשאר לא

ממוסחר כה. אבל מיי כימיקל רומנס. הבטחה אחת. כמו שהם באו. ככה הם ילכו. באותו הבום. וגיליתי שהצטרפת אחרי זהXD ואני לא אוהבת אותם. המוזיקה שלהם. הטקסטים שלהם לא משהו לדעתי=]

קשה לי לחשוב,../images/Emo176.gif

שאחרי שאלפי ילדים התאהבו באמסיאר פתאום ככה הם ינטשו אותם, שאלפי מעריצים פתאום יפסיקו לאהוב אותם. בקשר ל"מוזיקה שלהם" זה טעם אישי, אבל לגבי הליריקה שלהם, את בהחלט לא יודעת על מה את מדברתXD את פעם ניסית לקרוא שיר שלהם? להבין למה הוא מתכוון? -שאלה רטורית, כי אני יודעת שאת לא. כי אם >>כן<< היית קוראת היית מבינה שהליריק שלהם מדהימים. ואם את לא חושבת, תביאי לי דוגמא למילים של שיר שאת לא אהבת ותסבירי למה, כי הטענה שלך חסרת בסיס

../images/Emo220.gifכה.תרגמתי שירים שלהם.

ולא אהבתי. לא התחברתי לטקסט. ואם היה מקרה שהתחברתי לטקסט אז לא התחברתי ללחן. והיי. זה שאני שונאת אותם מה זה אומר? צריך להרוג אותי? לכו על זה. שיהיה לכם בכיף. זה עדין לא יגרום לי לאהוב אותם.

למעלה