מה עם יום שני ארה"ב

arielbbb

New member
בבקשה-../images/Emo58.gifשני-- ארה"ב

בלה בלה בלה..... ניק וסטפני רבים כרגיל על בריג'ט וברוק,וניק מכחיש הכל ואומר שהוא אוהב את בריד'גט... סטפני מספרת לברידג'ט שברוק וניק "בגדו" בה בתקופת המבחן-שהם נכשלו בזמן התרגיל שהיא עשתה להם בזמן ההפלה.

Guy K

New member
אני מתנדב להסביר

"מה עם יום שני ארה"ב" זה כאילו שאת עומדת בחנות פלאפל ואומרת "מה עם החצי מנה שלי". וזהו, שמי שמתחשק לו לכתוב על הפרקים של הארץ או ארה"ב כותב. אם אין להם חשק הם בכל זאת יכתבו כדי לספר למי שלא יכול לראות את הפרק, אבל הם עדיין לא מוכרים לך פלאפל ככה שסליחה תודה ובבקשה יכולים לעזור.

aabbadd

New member
../images/Emo45.gifיופי , שמישהו יכניס קצת נימוסין

לפורום הזה .

arielbbb

New member
גיא-צודק!! רק שההשוואה קצת

הזויה,אבל קלעת בול. יפה מצידך על ההתערבות.:)

../images/Emo58.gif שני ארה"ב

שוב בראדלי עשה את זה. שוב דמות חזרה לחיים. ג'ונתן?!?!?! הוא לא מת בערך ב-1997? נשבע לכם שהשחקן צלע כשהוא נכנס למשרד של אריק, הוא בכלל לא נראה בחיים. יפה לו לאריק לזכור את זה שסטפני נתנה לג'ונתן את האפוטרופסות עליה בזמן שהיה לה שבץ. כמעט צרחתי לעבר הטלוויזיה - "דיייי סטפני! די! תצאי לנו מהוריד". סופסוף היא סיפרה. תודה לאל. חבל לי על ברוק וניק. יהיה משעשע. בסוף כשסטפני אמרה לברידג'ט שברוק עשתה לה את "זה" שוב הרגשתי כאילו היא מביטה אליי ואומרת "שוב בראדלי עשה לך את זה צפניה"

arielbbb

New member
../images/Emo18.gif+../images/Emo58.gifאגיד לך למה-

נזכרו בג'ונתן שקיבל להיות מיופה כוח של סטפני, כדי שהוא יחתום על הגירושים מסטפני-במקומה, ואז אריק יהיה רשאי לשאת את ברוק.... אתם לא מכירים את זה שמעלים את העבר/מזכירים נשכחות/מביאים דמות שלא ראינו המון זמן/מדברים על דברים לא קשורים---כדי לרמוז לנו על העלילה החדשה,ושנבין איך הגיעו אליה.... (סתם לדוגמה--בימים שלפני חזרתה של טיילור, המילה "טיילור" הוזכרה בפי ילדיה כל שנייה,גם בפי סטפני, כאילו כמה הםחושבים עליה ומתגעגעים איליה...ולא חסרות דוגמאות!!)

תודה שהארת את עיניי

לא הבחנתי בדקויות הללו. אני כסיל, עילג וטיפש. חס וחלילה לחשוב שכתבתי את ההודעה שלי בסוג מסוים של שנינות או רחמנא ליצלן ציניות. אולי כדאי שארים ידיים? או שאולי פשוט אגיד - די! נשבר לי מחוסר ההבנה? או שאולי אמשיך להתעלם? אבל אז זה יעכיר על תחושתי לגבי הפורום. יש לי משהו לחשוב עליו ביום כיפור. ללא ספק.

Black Queen

New member
צפניה, העם איתך! ו../images/Emo58.gif

עם כל הכבוד, ג'ונתן הוא לא טיילור. מעולם לא היה לו קו עלילה, והוא באמת לא חשוב מספיק כדי שיועלו השערות לגבי חזרתו. ג'ונתן הוא בליגה של קונור, מארק (שלהם דוקא היה קו עלילה פרה היסטורי) והשוטר השחור שמופיע בכל פעם שאמבר שוב אונסת איזה קטין.

למעלה