מה עם יובלי2?

נירה63

New member
מה עם יובלי2?

אני משאירה הודעות, שולחת מסרים ואת לא עונה לי חמודה מה קורה ? האם הכל תקין? אנסה שוב ליצור קשר טלפוני איתך. אם משהו שמע, יודע אנא כתבו.

יובל2

New member
הנני כאן , צ'טערת הגוזל עם אבעבועות

אז לא נמצאת פה הרבה
תודה מליונים על האכפתיות
וגם
ו,,,המממ אפשר להתקשר תמיד, גם בשבת
אני לא תמיד יכולה לענות, במיוחד כשאני איתו ולא ליד הטלפון
בקיצקצ,,,תמיד שמחה לטלפונים ו-ל-מ-ב-ק-ר-י-ם YYY כבר שבוע אנחנו בהסגר

ניגונים

New member
תרקדי, תרגישי טוב גם את

ואגב, היתה עוד עוגת פרג במפגש, מה זה טעימה... תוצרת בית הפסדת :) אה, והדברים שלך הגיעו למיכלית, סוף סוף

תרקדי

New member
תודה ../images/Emo24.gif

אני יודעת שגם חיכתה לי קובה טעימה..... אני מרגישה יותר טוב, תודה. ואני שמחה מאוד שהדברים הגיעו למיכל. אגב, גם אתמול היינו אצל האלמנה מר"ג. מכל מה שהעברנו להן, נשארו לי עוד שתי חולצות. אחת גולף סגולה ועוד חולצה ארוכה קיבלתי מהדודים שלי מארה"ב. אם מישהו צריך, אני אשמח לתת. שמחה שנהנתם במפגש. יומנעים לכולם.

תרקדי

New member
נפגשתי עם הילדה לזמן קצר

והיא לא אמרה לי. אני לא משאירה ליד פתח ביתן דברים משתי סיבות: 1. אני לא רוצה שיקחו את הדברים. 2. אני (קצת....קצת הרבה) מפחדת מבע"ח ולא חסר שם (אגב, זה לא מונע ממני לחלום על כלב משלי בעתיד).

נירה63

New member
יובלייייייייי היי מותק.

דאגתי לאללה. התקשרתי כמה פעמים, הפעם האחרונה ביו חמישי , טוב מבינה העיקר שיעבור מהר . איך את? מה חסר? מה מה מה? רק תגידי.... אוהבת אתכם מחכה כבר לקפוץ בחנוכה אליך. ביי נירה.

היי מתוקה../images/Emo24.gif שמחה לשמוע

ממך. נשיקות לגוזלון שיעברו לו מהר מהר האבעבועות. תמיד חושבים ותמיד דואגים לך
לא הרגשתי בנוח להתקשר בשבת, אבל אחרי שנתת לי אור ירוק, אתקשר אליך. אם יזדמן לי להיות באיזורך, אשמח לבוא לביקור. ביי מתוקה.

תודה חמודה, הוא יצא מטיפול

נמרץ והוא בפנימית. קיבלתי ממך מסר ושלחתי לך בחזרה (נדמה לי לפני יומיים).

למעלה