מה עם ויאג'ר עונה 7 ?

TOMPARIS

New member
מה עם ויאג'ר עונה 7 ?

האתר של יס אומר ש"אין להם לוח שידורים מבעיה טכנית" טכנית או לא אני רוצה לדעת אם הם ישדרו עונה שביעית של ויאג'ר בשבת או שאני מוריד מהמקור שלי ממירק את הפרקים בtvrip שהם האיכות הטובה ביותר(חוץ מfov)

wranger

New member
בשבוע הבא לא תשודר עונה 7

ע"פ מגזין YES, בשבוע הבא ישודר במשבצת של וויאג'ר הסרט זוכה פרס האוסקר לסרט הכי לעוס שבו השתתפה אי פעם דניס קרוסבי - "מסע בין מעריצים", ששודר כבר יותר פעמים ב-YES מאשר הפעמים שניליקס הכין לאכול משהו לא טעים ולא הבין למה. עצבים.

TOMPARIS

New member
צריך להגיד להם "...

אולי שישדרו במקום מסע ביו כוכבים מגע ראשון השמיני שהם לא שידרו אותו בכלל

wranger

New member
קודם כל, הם כן שידרו אותו

לפני המווון זמן, כשהיה להם ספיישל מסע בין כוכבים, והם שידרו סרט אחר בכל יום (בסביבות שמונה בערב, או משהו כזה). אז הם שידרו גם את "המפגש" (הלו?! מי מתרגם שם?!) וגם את "המרד", אבל מאז הם נעלמו. חוצמזה, בדרך כלל לא משדרים סרטים בערוצים אחרים מלבד יס 1-2-3-4. ואני אמנם חושב שהם משדרים את הסרט הזה רק בגלל שזו המשבצת של וויאג'ר, אבל החל מהשבוע שאח"כ נוכל כבר לצפות בשידור חוזר של, נניח, "רגליים קרות", "בקצב הלב", או לא יודע מה.

wranger

New member
ציפורי תפילות?!

<משפריץ נס קפה על המסך, נחנק מצחוק, מנגב>

wranger

New member
או לוויאג'ר

"מסעית"...

itstzar

New member
או אפילו

לdeep space 9 "חלל עמוק 9 " רגע, בעצם הם כן עשו את זה :)

n i v1

New member
ויותר מזעזע

לקרוא לקפטן פיקארד: קפטן פיקארד... זעתר, תנו לי קצת זעתר... שוקי, תן לי שוקי......

sysiphus

New member
אם כבר קפטן פיקאר היה

פאנץ' ליין חזק יותר... אבל על טעם ועל ריח...

itstzar

New member
אני רק אומ: מזל שזה שתרגם את

הדור הבא לא התאחד בתאונת שיגור מוזרה עם זה שתרגם את חלל עמוק , כי אז היינו מקבלים את "קפיטן פיקאר" :) :)

למעלה