מה עם התשלום לספר?

דדיחתם

New member
מה עם התשלום לספר?

שאלה שרבים ודאי חשבו עליה: מה עם הספר? כלומר- הבנתי שהוא הגיע והוא אכן היה במפגש, אך היינו צריכים לאסוף כסף, לא? וכשהינו אצלך זו היתה הזדמנות מצוינת.. ובכלל - די עשינו ממנו עניין בזמנו, אך כשהוא הגיע הוא עבר בקול ענות חלושה, לא? ארנון, לך הפתרונים, אנא הסבר לכולנו. האם פשוט התאכזבת ממנו או שאני סתם שלילי?

הסבר קצר על ה../images/Emo63.gif

היי, דדי! נכון, מאז שהספר הגיע, הוא עבר קצת בקול ענות חלושה, והדבר נבע מן התקופה הלחוצה שעברתי בזמן האחרון. אמנם הבאתי אותו למפגש, אך מעודף חוויות וריגושים - החלטתי להצניע אותו מעט. בסה"כ, הערב היה מלא במראות, ריחות וקולות, וחשבתי שלהוסיף עוד משהו יהיה קצת יותר מדי... בכל מקרה, אני אישית לא מצאתי בו עד כה מידע רב, אך ייתכן ואחרים ימצאו בו. את עניין התשלום אפשר להסדיר גם בדרכים אחרות. השאלה אם הספר יוכל לסייע לאחרים, תיאלץ גם כעת לחכות מעט, עד שאשוב מן המילואים הארוכים אליהם אני יוצא ביום ראשון (בהמשך אכתוב הודעה בנושא)... ארנון

דדיחתם

New member
מינוי מחליף

לא כדאי ש"תמנה" מחליף (לא אני) לתקופה שבה לא תהיה כאן, לשם סינון הודעות לא הולמות או לא קשורות וכו´, כלומר תיתן לו את הססמא של תפוז או מה שזה לא יהיה?

דווקא ראינו משהו עם שמות...

שנראה לנו די מעניין, לא הספקתי לחפש בו שמות וגם היה חשוך (ומאוחר). בכל אופן, היזהר והישמר, ארנון, ותחזור בשלום מן המילואים

למעלה