מה עם הרכבת!!!!

• פותח הנושא gloom
  • פורסם בתאריך

gloom

New member
מה עם הרכבת!!!!../images/Emo66.gif

מה עם הקו של ירושלים ת"א? ידוע לכם תאריך? זה יעזור ומה עם הרכבת הקלה? יש גם תאריך? ומה לעזאזל עושים בדרך חברון, כל פעם משחקים שם עם הנתיבים.... מידע? אליאור????

eliormagick

New member
לא כתוב מתי יסתימו העבודות

יאללה שתבוא כבר הרכבתת הזאתת נמאס לי מהאוטובוסים המסריחים האלה במיוחד האוטובוסים המעצבנים החדשים האלהה בקושי יש מקומות ישיבה בהם והחלונות מעצבנים רצחח כל שניה שאתה סוגר אותם בוםםםםםםםםםםםם כל האוטובוס קופץ עם הרעש שלהם... ורעש של בום בתוך אוטובוס ירושלמי זה לא דבר טוב חיחיחי

gloom

New member
אתה פשוט מלךךך../images/Emo66.gif

אבל במפה של הרכבת הקלה איפה שתעבור (רשום שם עד 2020 אז אפשר להיות אופטימים
) רואים שזה יעבור בדך חברון אז פרובלם סולבד... תודה... מעניין אותי עדיין באיזה מקום הולכת לעבור הרכבת ולמה אין מסילה על אף אחד מהנתיבים

תשובות../images/Emo26.gif

באיזה מקום הולכת לעבור הרכבת? קודם כל יבנה קו ראשון במסלול יחיד, בתור התחלה. אורכו של המסלול הוא כ 13.8 קמ'. הוא מתחיל בצפון בשכונת פסגת זאב בצומת הרחובות חיל אויר - משה דיין , ממשיך לרח' יקותיאל אדם, פונה לדרך שועפט, עובר דרך צומת הגבעה הצרפתית, כביש מס' 1, שער שכם (מול הבית שלי
), לרחוב יפו לכל אורכו: ככר צה"ל, ככר ספרא, עובר ליד "המשולש" (צומת הרחובות יפו, שטראוס וקינג ג'ורג'), ככר הדוידקה, שוק מחנה יהודה, התחנה המרכזית, ומשם לשד' הרצל עד להר הרצל. כיום מקודמות תוכניות שיאפשרו לזכיין להאריך את הקו - בשלבים - עד לבית החולים הדסה עין כרם בדרום ועד לשכונת נווה יעקב בצד הצפוני. למה אין מסילה על אף אחד מהנתיבים? מהסיבה הפשוטה שעוד לא הגיע הזמן הנכון להניח את המסילות. ואם כבר מסילות,אז סתם שתדעו שהמסילות עליהם תנוע הרכבת הקלה שקועות בכביש ומתמזגות עם פני הכביש. רוחבו של החריץ בו גלגלי הרכבת הקלה עוברים, הוא 3.6 ס"מ בלבד. מידה זו צרה מספיק על מנת להבטיח שהמסילה תאפשר מעבר בטוח ונח לרוכבי אופניים ו/או הולכי רגל. נהגי הרכבים הפרטיים יגלו גם הם כי המסילות, המותקנות עם משטח נגד החלקה - אינן גורמות למשטח נסיעה טלטלני. יחד עם זאת, כל משתמשי הדרך יצטרכו ללמוד הרגלי נסיעה/הליכה נכונה בקרבת מסילת רכבת קלה. רוכבי האופניים יצטרכו להמנע מליסוע על המסילות או לחצות אותם בזוית חדה. (הפרטים הם כמובן מתוך הקישור לעיל
)

gloom

New member
ומהעם הגשר?מתי יתחילו לבנותו../images/Emo66.gif

q a z 7

New member
אני ינסה קצת לפרט

תאריך פתיחה: אמצע אפריל משך הנסיעה: 75 דקות (לפי דעתי זה יקח יותר) תדירות: פעם בשעה קרנועים: מסתמן IC3 (תמונה) - באדיבות גולף בראבו תמונות מהדרך (באדיבות אביתר ה-
) כל הזכויות לתמונות שמורות לצלמים בואו לבקר אותנו בפורום תחבורה ציבורית

gloom

New member
פששששש טוב

אבל איך אמצע אפריל? סבבה תודה רבה

למעלה