מה עם הקומזיץ ?

piter pan

New member
תודה גדולה לכם חברות ../images/Emo24.gif

אני באמת נורא נורא אוהב אותו וקשור אליו ומה כבר לא הכנתי לו לאבא הזה הבריון שלי. ציירתי לו פורטרייט שלו פעם. עשיתי לו פסל מתכת. קניתי לו את הצבעים הכי הכי ... את המברשות הכי הכי ... הכלים הכי טובים כבר יש לו... משחזת וכיו´ לתכשיטים גם כן...
- באמת על מה כבר לא חשבתי. קראתי את כולכם ולקחתי לתשומת ליבי את הכל. הוא כבר היה בכל מקום (הוא גם מורה דרך בנוסף לכל). הוא כבר טס איתי אין ספור פעמים וגם להטיס האיש כבר יודע. ועיניים... רעיון מגניב וצחקתי נורא אבל 280 ש"ח בשביל כוכב על שמו
נראה לי מוגזם
אני מעדיף להוציא 2,000 ש"ח ושיהנה מזה . תודה על כל העצות , בטח אשתמש באחת מהן ,כי הן בוודאות יותר טובות משלי...

piter pan

New member
ואחי הסוס.... נערת לווי ?

חשבתי על זה , אבל ...... חרָאאאאאם לי עליה

uuuu פיט טסתם ביחד לחו"ל המון../images/Emo141.gif

פעמים? אויש אני כל כך מתרגשת עודפם אף פעם לא שמעתי על קשר כזה בין אבא לבין בגלגול הבא גם אני הייתי רוצה כזה מוכנה לצייר אותו בעצמי בשבילך באקוורל הפעם מוכנה לצייר בשבילךעבורו משהו אולי זר פרחים ומה בקשר לברכה המילולית שהצעתי לך? גם את זה כבר עשית עבורו? אגב אולי תשדך לי את אבא שלך בהזדמנות? חהחהחה אם הוא כזה כוכב אני בטח מחמיצה כל רגע שאני לא מכירה אותו....

russo1

New member
אני לא יודע מה הוא אוהב

אבל אם אני הייתי אבא שלך והייתי מקבל מכתב קטן שאומר בדיוק את מה שכתבת כאן זה היה עדיף בעיניי על כל מתנה שבעולם

רוסו אתה ענקקקק איך אנילא חשבתי

על זה? מכתבים זה בכלל הדבר הכי נפלא והכי רומנטי בעולם אין על זה שום דבר אחר פיט פיט לעבודה!!!! אולי זה לא במקום מתנה ואולי רק נלווה למתנה אבל זו המתנה הכי יפה אולי גם תכניס לו את המכתב בבקבוק???חהחהחהחה אם יש לו במקרה בריכה ליד הבית אתה יכול לשלוח על פני המים או מקסימום בגיגית בתוך הבית.... הצלחתי להיות סוף סוף מקורית? לעזאזל איתי...חהחהחהחהח

המדיח כלים שלי גסס כמה ימים

ואז מת סופית. במטבח היה ריח של נבלה. ואני תהיתי אם למדיחי כלים יש גם ריח של גוויה אולי יש להם גם נשמה? אז כדי שנבדוק טוב את נושא הנשמה- הזמנתי טכנאי מדיחים. קצר שמן וגוץ עם חצי ישבן בחוץ. בדק הסתכל והריח. ומצא עכבר מת במדיח הכלים, התחשמל המסכן(ולא קיבל נזלת). הגוויה הועברה לקבורת קבע למדיחים אין נשמה. סופי. אתמול, לאחר שגם מייבש הכביסה גסס כמה ימים והלך לעולמו בא הטכנאי(כרגיל, גברת תחכי בבית הוא בין 8-9 אצלך והוא מגיע ב13.00) הוא מוציא את ערכת רופא המייבשים שלו לא מתחיל בכלל להנשים את החולה האנוש אלא ניגש ישר לצינור פליטת האוויר ושם.. קן של גוזלים. שלשה אפרוחי צפורים(נדמה לי של דרורה,אבל אני לא לוקחת אחריות על המגדיר צפורים שלי). אז שמתי אותם בגיגית כביסה כי זה מה שהיה לי באותו רגע ביד. והוצאתי למרפסת להביא אותם לגן של הקטן. רק שלא ידעתי שהם כבר גוזלים בשלב הפריחה מהקן, עד שחתמתי לטכנאי על התיקון המורכב-הם פרחו להם. מאידך אחרי הצהרים גילינו שתולעי המשי הפכו לזחלים חומים ומתים. כלומר ,גם על זה אני לא לוקחת אחריות. המגדל הראשי שלהם, החליט שהם מתים וקבר אותם בחצר. אני מקווה שהם באמת נפחו את נשמתם לפני שנקברו . אז דינה.מיט- לאחר שלשת ימי הקבורה אצלנו, מבקשת הנחה במטלות. במילא אצטרך מצפן, מפה , ו2 מימיות כדי לנווט.... אז ברחמנות בבקשה.

אני ממש אחות רחמניה../images/Emo101.gif

ממש שיא הרחמנות אל מלא רחמים רחמים, יא רחמים, תסתכל ועין שים... (של עופה חזה ז"ל) בקיצור אני מבקשת ממך פטריות ממולאות בעירית קצוצה עם עגבנית מיובשות בשמן זית וברוטב ויניגרט עם צלפים או קרם ברולה תחליטי טוב?
סתאאאאאאאאאם... להשתמע במסרים
ונא לא לבוא רעבים

מייקי69

New member
שיוווו, אחותו !

איזה מזל שאני לא גרה אצלך. הרגת אותי! הפלת אותי ברצפה! האמת? בהתחלה נבהלתי, כי מי שהיה אצלי על תקן "המדיח", היתה לו נשמה וידיים ורגליים, וכל מה שבינהם, ולקרוא ששלך ....מת....רחמנא ליצלן.... לרגע נבהלתי !
(יש לי הרגשה שאני לא מצליחה לחבר את המילים היום. זה נכון?)

piter pan

New member
אחותוווווווו ../images/Emo124.gif - תגידי ,איפה

את גרה
בספארי ???

למעלה