מה עם הקומזיץ ?

מה עם הקומזיץ ?

עוד שלושה ימים נותרו ולי אין שמץ מי מביא מה ומי בכלל מגיע. אז פסי !!!!! איפה את ?!

הרגעי בבקשה ../images/Emo13.gif

אתמול שוחחתי עם המהנלת ולקחתי לאחריותי את כל התיאומים רק שהייתי מה-זה-עייפה ונרדמתי בשמונה היום, בע"ה, אחרי העבודה אחלק מטלות אשלח הודעות אקבל בקשות אענה למסרים ואשטוף כלים (אופסססס זה לא לכאן...) אז נשתמע בסביבות 4. או קיי? דינה. נערה עובדת

piter pan

New member
דינהההההההההההההההההה../images/Emo59.gifמיט

סתם , בא לי לצעוק פתאום
מה יש ... אסור ?

דיאבלו

New member
דינהההההההההההההההההההה../images/Emo59.gifמיט

זה אני , ההד של פיטר פן

piter pan

New member
התייעצות ... ../images/Emo12.gif

לאבא של פיטר פן יש יומולדת. הגבר בן 66. אני חולה עליו ואוהב אותו נורא . הוא אחלא חבר שלי. הוא אומן - פָסָל עץ , צייר , צורף. מצוייד כהלכה ואני כבר לא יודע מה לקנות / להכין לו. מה אתם מציעים לי לקנות לו? הכל כבר יש לו לאיש . . . .

רעיון למתנה.....

אני תמיד הייתי קונה לאבא שלי משחקי חשיבה מעץ - משהו איכותי ומשובח - וזה תמיד היה תופס חזק. הוא היה שוקע בהם לשעות ארוכות ומאוד נהנה מהם. פעם קניתי לו גם את הספר של "סורמלו" אם אני זוכרת נכון את השם - סיפורים ירושלמים מפי יוסי בנאי. הוא נהנה מהספר בצורה אבסולוטית. יום הולדת שמח !!!

למה לקנות ../images/Emo77.gif ?

הבנתי שגם אתה בקטע האמנותי, לא יודעת כמה זמן נותר למומולדת, אולי באמת תכין לו משהו, משלך? עבורי, זה היה אומר הרבה יותר ממתנה קנויה. אם אין זמן להכנה, אולי כרטיסי כניסה לאיזו תערוכה שמעניינת אותו?

בונהם

New member
תגובה לענת לעבודת יד

נכון נכון אז מתיי אני בא לצייר אותך... וכן אני מדבר על שתיהי מודל לציור עירום מה דעתך... כמובן שמה שיוצא אני מקדיש לך... אני הולך רק עם המזכרת הזכרונית.. בלי העתקים. איך נישמע?.

מר בונהם הנכבד ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

טוב אז ככה, אני לא מכירה אותך, קראתי את המסרים ששלחת לי אבל הפעם, לטעמי, קצת הגזמת !!! אבקשך, לא להביך אותי יותר לא נוח לי עם צורת הפנייה שלך אלי. אז בבקשה.... די !!!

mika2

New member
או אולי סוף שבוע ביערות הכרמל ?

או הספר החדש של עמוס עוז ? מיקה שוברת את הראש.

פיטי פיט פיטררררר נורא נורא מרגש

מה שכתבת עליך ועל אבא שלך בגלל האהבה הזאת ביניכם בגלל שהוא נתן לך כל כך הרבה אהבה בגלל זה אתה אדם כל כך מלא רגש ואהבה ????? קודם כל הייתי מציעה - ספר אמנות רציני שעדיין אין לו בטח אין לו את כל הספרים אם יש צייר או צורף או פסל שאתה יודע שהוא אוהב או אפילו ספר אוסף דבר שני - צבעים כלים למפסלת לפיסול בעץ חמרי גלם לעבודות הצורפות שלו עוד אפשרות - דיסק מוסיקה שהוא אוהב אפילו שניים אולי בגד יפה הדבר הכי חשוב בעיני שתעניק לו מאוצרות הכשרון שלך -כלומר מילים תכתוב לו פואמה ארוכה או ברכה בחרוזים או שלא בחרוזים עם כל האהבה והמילים הבלתי רגילות שלך תאמין לי שזאת המתנה הכי נפלאה בעולם אני ואבא שלי בכלל לא ביחסים כאלה אבא שלי הוא איש טוב אבל מעין קרוב משפחה שלי אולי דוד קצת רחוק אז האמת שאני די מקנאה בך וגם מפרגנת.... בהצלחה פיטר בטיסה נמוכה ובג´וגינג.....

אפשר גם לעשות לו מינוי שנתי למוזיאו

למוזיאון תל אביב והלנה אם הוא גר בתל אביב או אפילו לא רחוק משם

אויישש ברח לי השרשור באמצע קשה

לאללה עם השרת עכשיו או לא משגר בכלל או בורח באמצע אז המשך אני הייתי שמחה אם היו עושים לי ליומולדד מינוי למגזין מחול לאמנות או בארץ אפילו בארץ יש סטודיו ובחול יש פרקט האירופאי שהוא נפלא יוצא פעם בחודש חושבת או ארט פורום או ארט אין אמריקה וכולי לא חסר

ברח לי באמצע...אפשר גם לעשות

לו מינוי למגזין אמנות חודשי מחול נניח פרקט האירופאי שהוא נפלא או ארט פורום ארט אין אמריקה וכאלה למיניהם או סטודיו הישראלי או יש מגזינים בטח לאומנויות שונות שאני לא מכירה כל מיני כאלה

עיניים

New member
../images/Emo141.gif פיטר? אתה אוהב אותו מאד???

אז אולי אחרי כל ההצעות שקיבלת, מגיע לו משהו קצת אחר? שאין לכל אחד ? משהו שיהיה שלו בלבד? שאיש לא יוכל לקחת לעולם? בלי לבלבל יותר מדי - הנה לך החלק המומלץ ממבחר הרעיונות שבחנות המשוגעת ,,,

למעלה