מה עם הצופות?!?

ובכן

לפי דעתי צופות זה דבר חיובי מכל הבחינות גם אם יש כאלו צפוניות כמו שציינו כאן כי צופי אש כארגון חברתי לא יוכל להתקיים ללא בנות כמו שכתה לא תוכל להתקיים צופות הם אור הנר (שכן שאנשים שומעים שיש כזה דבר מתנדבות בנות ) זה נותן להם אביצייה לבוא להתנדב אשר לתפקוד הצופות על הוויכוח הזה אני יוותר כי רוב הצופות שאני היכרתי והדרכתי היו במילה אחת פייטריות שפשוט מארוע לארוע הפתיעו אותי מחדש בנות תהיו גאות במה שאתן

אייה17

New member
תודה ! ו.....

תודה לכל מי שאמר עלי מילה טובה או שתיים אני מאוד מאריכה את זה ואני גם חושבת שיש ויש ואי אפשר להכליל את כולם ביחד אני לדוגמא לא באה לכיבוי בשביל הכבאים אלא בשביל הארועים ושאף אחד לא יגיד אחרת אני גאה במה שאני ואני חושבת שאני משמשת דוגמא לכל הבנות שרוצות לבוא אבל לא באות מסיבות אלה ואחרות ואני אישית לא מתחשבת באף אחד שיגיד שזה לא המקום שלי אני כבאית (צופה)גאה ואני אשיך ככה שלכם תמיד אייה

אייה17

New member
אני..........

תראו את החתימה החדשה נ.ב. סליחה על שגיאות הכתיב אני עדיין חדשה פה (בארץ)

נועה פת

New member
אחרי הרבה זמן..

שלא הייתי פה, נכנסתי ושמחתי לראות את התגובות החיוביות על צופות-האש. כמו בכל דבר, גם בכבאות יש את אלה שלא סומכים על הבנות ה´שבריריות´, ה´חלשות´, אבל מי שמכיר קצת יותר מקרוב יכול להעיד שהעזרה של בנות באירועים לא נופלת מזו של הבנים. חוץ מזה, תודו.. לא הייתם מסתדרים ביומיום בלעדינו..:) אז לכל מי שיש ספק בעניין הזה, אני מציעה להגיע לביקור בפ"ת ולהכיר את הצופות שלנו (כרגע יש 8), שמתפקדות בצורה נפלאה, וללמוד מהן דבר או שניים בכיבוי שריפות.

fireman

New member
נועה יקירתי

אני לא חושב שאני צריך לספר שוב עד כמה הערכתי כלפיך גבוהה בעיקר בגלל היותך צופת אש מצטיינת ואחראית צופי אש בפתח תקווה בטוחני כי לתפקיד הגעת בזכות ולא בחסד, בזכות עבודה קשה, אחריות והישגים מרשימים. אני בטוח שכך גם הצופים והצופות שתחת הנהגתך, הקניית ערכים טובים ושאיפה למקצוענות הם דבר חשוב מאוד בעיקר במקצוע הכבאות עלי והצליחי בכל מעשי ידייך. אני מקווה לבקר אצלכם בקרוב מאוד (כשהצבא יאפשר לי) בכדי ללמוד קצת מהמתרחש אצלכם בפתח תקווה שבוע טוב לכולם ולכולן

נועה פת

New member
תודה ערן../images/Emo13.gif

תמיד נחמד לשמוע דברים כאלה...:) אשמח לראות אותך אצלנו כשהצבא יאפשר לך, לפני שהוא לא יאפשר לי...

fireman

New member
חיחיחי מתי את מתגייסת?

קחי בחשבון שאני מנהל גם את פורום מתגייסים.... (לא בורחים ממני כל כך מהר, במיוחד לא בתפוז)

למעלה