מה עם הצופות?!?

FireWoman Rachi

New member
מה עם הצופות?!?

אני עוברת מהנושא ה"חם" של חולוןVS י"ם לנושא אחר שנתקלתי בו בטיול וממש לא טוב לי איתו והוא השם שיוצא לצופות, בתור בחורות שבאות רק בשביל הכבאים(שלא נדע גם איזה כבאים חתיכים יש לנו בא"י) ובאות לעשות דברים חוץ מלצאת לאירועים (המבין יבין). שמעתי צופים מהארץ שאומרים שזה מיותר שיש צופות בשירותי הכבאות, ואני אומרת bull shit, נכון יש בנות שהן קישוט בתחנה ולא יותר אבל יש גם בנות שלוקחות את הבנים ובגדול בתחנה באירועים ו/או בקורסים, כמו לדוגמא הבנות מכ"ס (אוהבת אתכן) וגם יש אחת מפ"ת (נראה לי קוראים לה נועה)שיצא לי להכירשהן תותחיות , וחוץ מזה אתם מתים עלינו אז למה זה מיותר???? אה??? מחכה לתשובה RACHELY נ.ב.חולון אוהבים אותכם !!!!!!!!!!1

kingshlomo

New member
תראי...

אני לא אמרתי שבנות זה מיותר בתחנה להפך אני חושב שהן צריכות להיות בתחנה ושמעתי גם על כאלה "שהיו" ו"עשו" בעבר דברים שאני לא יזכיר פה, אבל אם יש לך מילה של גבר ואת אומרת שיש בנות תותחיות בתחנה אז למה שלא ננסה לעשות "מין" תחרויות בתחנה בין בנים לבנות! או בין תחנות שונות בארץ לא תחרויות של מין כמובן אלה בנושאים שקשורים לכבאות אני לא מנסה להפלות מישהו או להיות גיזען וליצור קבוצות או איך שתקראו לזה אבל זה יכול להיות כיף אם נתחרה אם אנשים שאנחנו לא מכירים וזה יכול להעלות את המוטיבציה בינינו וכך נוכל גם להיתגבש ולהכיר יותר ילדים ואפילו להיות יותר טובים ולבצע דברים במהירות רבה יותר מה דעתכם?

להפך....

דווקה זה אחלה שיש צופות וגם אני מכיר אישית צופות בתחנה שלי (אייה17) שהייתי מחליף על איזה כמה צופים שיש לנו בתחנה, כי הן בחלקן! עובדות יותר ביעילות מצופים מסוימים. ובנוסף עם צופות בתחנה לא משעמם. זאת אומרת שצוות הצופים מורכב לא רק מבנים.

הוא צודק

אני גם מאותה תחנה איתו ואני מכיר את הצופה אייה17 תאמינו לי היא יכולה לצאת לארועים לבד,ממש אשת חייל פייטריט בדם, לא כמו צופות מסוימות שבאות סתם בשביל הכבאים וכשהם בארוע הם בוכות למה הם באות לארוע הזה אך לעומת זאת אייה17 שלנו היא לא כזאת אבל כשרואים אותה נערה יפה שנראת שברירית שמרימה דברים כבדים בארועים ועוזרת מעל ומעבר אף אחד לא מאמין שהיא במכבי אש

../images/Emo104.gifמצדיק אותכם

אני מי שלא מכיר אותי ממכם כבאי מראשל´צ , ובמקרה היינו יום אחד בשריפה בכפר הנגיד שריפה די גדולה ולמקום הגיע בחורה שלבשה בגדים לבנים חדשים. שאלתי אותה מי היא ומה מעשיה פה והיא אמרה שהיא צופה מכיבוי חולון שקוראים לה איה שאלתי אותה מה את עושה פה אז היא אמרה שהיא באה לבקר את הדודים שלה ואז היא ראתה את השריפה והיא החליטה לבוא לעזור. יש לציין שכאשר הסתימה השריפה הבגדים הלבנים שלה נהפכו לגחלים. ועוד משהו היא עבדה לא פחות טוב מכל כבאי שאני מכיר.

Max M

New member
דעתי על הנושא....

אינ חושב צופות זה דבר טוב חלקן מתפקדות בהרבה יותר טוב מהצופים הבעיה היא שיש גם צופות צפוניות שבזמן הארוע מתחילות להתבחין או שיוצאות סתם כדי להסתקל על האש ואת הצופות האלה צריך להאיף כי הן אלה שנותנות רושם רע אל כלל הצופות בארץ .אצלינו בתל-אביב יש צופה אחת שמתפקדת בהרבה יותר טוב מרוב הצופים בתחנה

fireman

New member
חברים וחברות....

אני חייב לציין שלא יצא לי להכיר הרבה צופות אש וחבל... אתם חייבים לשים איזשהו קו שיפריד בין הטענות שלכם. הבעיה היא לא שיש בנות צופות אש אלא בעיה אחרת שקוראים לה חתכים שונים באוכלוסיה. כמו בכל אוכלוסיה יש את הטובים יותר ואת הטובים פחות, את המשכילים יותר והמשכילים פחות ואת העשירים יותר ואת העשירים פחות וכן הלאה.... אם תקחו את "אוכלוסיית" צופי האש בארץ תגלו שיש ביניהם את הטובים יותר ואת הטובים פחות וכמובן את הטובות יותר והטובות פחות, זה טבעי וזה לגיטימי, בטוחני שיש לא מעט צופות אש בארץ שיודעות לעשות את עבודתן היטב ובמקצועיות, אחת הדוגמאות שאני חושב שצריך לציין היא נועה שמתפקדת כאחראית צופי אש בפתח תקווה.

fireman

New member
חברים וחברות....

אני חייב לציין שלא יצא לי להכיר הרבה צופות אש וחבל... אתם חייבים לשים איזשהו קו שיפריד בין הטענות שלכם. הבעיה היא לא שיש בנות צופות אש אלא בעיה אחרת שקוראים לה חתכים שונים באוכלוסיה. כמו בכל אוכלוסיה יש את הטובים יותר ואת הטובים פחות, את המשכילים יותר והמשכילים פחות ואת העשירים יותר ואת העשירים פחות וכן הלאה.... אם תקחו את "אוכלוסיית" צופי האש בארץ תגלו שיש ביניהם את הטובים יותר ואת הטובים פחות וכמובן את הטובות יותר והטובות פחות, זה טבעי וזה לגיטימי, בטוחני שיש לא מעט צופות אש בארץ שיודעות לעשות את עבודתן היטב ובמקצועיות, אחת הדוגמאות שאני חושב שצריך לציין היא נועה שמתפקדת כאחראית צופי אש בפתח תקווה.

ברור די זו בכלל שאלה!?

חשבתי שכבר עברנו מזמן את שלב ה"בנות לא יכולות לעשות מה שבנים עושים" אוקיי מודה... לי קצת יותר קשה להרים דברים שלבנים קל להרים אבל אני מסתדרת עם זה יופי..... עוד לא היה כבאי או צופה אש אצלי בתחנה שפקפק ביכלת שלי ובשל בכל בת אחרת (למרות מחזור שכלל מספר בנות ממש גרועות שבא לפני..) די זה ויכוח ממש מיותר, עם כל הכבוד, אני עוד לא שמעתי הערה שוביניסטית אחת - אולי ההפך!!!!

FireWoman Rachi

New member
אז יש לך אחלה תחנה

אני לא מתווכחת אני פשוט רומזת לכך שיש צופות שעושות שם רע לכולן זה הכל, הבנת? נ.ב. מאיפה את?

את צודקת את צודקת....

אני אישית צופת אש יחידה בתחנה אבל אני מבינה על מה את מדברת!!!!!! אני מתחנת גבעת זאב (איגוד איו"ש)

firerez

New member
מצחיק מאוד....

דורון אבל יש רק בעיה אחת שגם אני וגם עמית ורומן צופים (ז-זכר) (בקשר אליך אני לא יודע מה אתה בדיוק). ומקס התכוון לצופה (נ-נקבה) למרות שזה נרשם אותו דבר זה לא אותו הדבר אז בגלל שאתה קצת קשה הבנה מקווה שהסברתי לך אם לא אתה יודע שאני יראה אותך מתישהו בתחנה (...)

row

New member
וואי מצחיק...

בהתחשב בזה שאתה מורן2 ועוד לא למדת לאיית כמו שצריך אתה ממש מצחיק אתה יודע מה יהיה יותר מצחיק? אם באופן פתאומי שלושת הצופות המצטיינות יתקלו בך בתחנה... צחוק צחוק אבל קצת ריספרטק לאחראים שלך

Amitg

New member
דורון ארז ורומן...

כדאי ששלושתכם תרגעו... לפני שאתם שולחים הודעה תקראו אותה ותחשבו טוב אם זה מה שאתם רוצים שישאר כתוב בדפי הפורום להרבה זמן מה שנכתב פה בפורום הוא לא מה שהולך בתחנה וזה לא דיבור מילולי שיכול להשכח אלה זה דיבור "פיזי" על גבי דפי האינטרנט שאפשר יהיה לקרוא גם בעוד הרבה זמן נ.ב. אם אתם רוצים פירוט של מה לא בסדר בכל אחד מהודעותכם תפנו אלי לא דרך דפי הפורום

firerez

New member
אתה אולי לא

אבל אני צוחק וגם מבטיח לך שדורון צוחק וכפי שראית גם רומן צוחק

למעלה